View Full Version : Пъпки!...ужаас!
nickelbackk
05-01-2011, 06:26
Имам някалко пъпки по лицето - главно в областта на челото (но аз умело ги прикривам с бретона си). Просто ме дразнят, въпреки че са малко. Знаете ли някай ефикасен метод за премахване? Аз например знам, че е хубаво да се мият със сапун, но не съм сигурна, че това помага. Благодаря предварително! :?: :?: :!:
Cocacola101209
05-01-2011, 06:32
Ми купи си някакво кремче или препаратче.
Аз се мажа с крем здраве смесен с сулфатиацол.И ми помага.Един крем здраве е ефтин 2 лв. мисля :)
Попринцип има и специални сапуни за лице и пъпки Ходи в някоя аптека ще ти препоръчат.
kalpazanka
05-01-2011, 06:58
Забравяш за сапуна. Купуваш си или гел за измиване от евтинките, или инвестираш в медицинска козметика. Може да си вземеш и нещо за излющване. Фотопротекцията ти, обаче, е задължителна. Не чакай мигновени резултати- трябва ти поне месец.
Ако са гнойни- леви десни към кабинета на дерматолога. ;)
Greennight
05-01-2011, 07:34
Еми изстискай ги като са малко...
tequilasunrisee
05-01-2011, 12:27
\:D/
не,по-добре недей!
eclipse3
05-01-2011, 12:49
Аз съм мнооого доволна от активния лосион и крем Акне Аут! Лосиона си го взех за 9.50,а крема пак някъде за 10лв
Kallyn4eto
05-01-2011, 13:40
Знам начин без лосиони и кремове и без ншщо от аптека. малко е неприятно но действа напълно :D
на лс може да пишеш
много е тъпо. ако имаш нещо да казваш, пиши тук в темата, може да има и някой друг който се интересува
пт: някакво лосионче, измиващо гелче и така. не им обръщай толкова внимание, случва се през пубертета
Bonbonenata
05-01-2011, 14:05
Аз съм много доволна от Neutrogena като почистващи продукти за лице. За борба с наличните пъпки - Акне Аут или стикче Делацин Т.
anonymous708973
05-01-2011, 14:37
Сапунът на Акне Аут + най-обикновен хидратиращ крем.
Естествено, ако пъпките са гнойни, ги изстискай. Не слушай тези, които ти казват да не го правиш - не остават белези, а тая гной трябва да се махне и няма да стане от самосебеси.
DesireToFire
05-01-2011, 14:53
От този претон лятото ще ти излязат повече.. Иначе измиващи гелове, тобик крем, нещо със салицилова киселина.. Постоянство и ще се оправи.
iiordanova
05-01-2011, 14:58
В момента използвам ето това:
http://www.naturprodukt.bg/sites/default/files/imagecache/teaser_image/Nachtkerzen_balsam.png
Мажа се всяка вечер и за два-три дена вече нямам пъпки. Много съм доволна.
againstyou
05-01-2011, 16:07
Ах не,тая глупост не я прави.
kalpazanka
05-01-2011, 17:25
За борба с наличните пъпки - Акне Аут или стикче Делацин Т.
Сега остава и рецепта да й драснеш за препарата, който си се опитала да напишеш. :lol:
Печелиш предупреждение по точка 13.
Dalacin T е много ефикасен или има едно, което се води емулсия и на мен много ми помогна: Акне БП5.
kalpazanka
05-01-2011, 19:25
Престанете да предписвате антибиотици!
Dalacin T е много ефикасен или има едно, което се води емулсия и на мен много ми помогна: Акне БП5.
Хващаш промоцията за предупреждение по точка 13!
^^Извинявам се, не се усетих, че са лекарствени средства, които не би трябвало да препоръчвам тук. Взимам си бележка! ;)
JustSmile97
05-02-2011, 07:52
Аз да ти кажа - купи си от аптеката Imex има сапун и крем (с цвят на фон дьо тен ;) сапуна струва към 5,20 (и като грамаж не е малко;) а крема 6 лв. и са с антибиотик! Миеш се със сапуна сутрин и вечер и минават ;) а крема ти го препоръчвам ако са малки пъпчици по лицето и то като излизаш някъде да не си личат :P :P
kalpazanka
05-02-2011, 07:57
Аз да ти кажа - купи си от аптеката Imex има сапун и крем (с цвят на фон дьо тен ;) сапуна струва към 5,20 (и като грамаж не е малко;) а крема 6 лв. и са с антибиотик! Миеш се със сапуна сутрин и вечер и минават ;) а крема ти го препоръчвам ако са малки пъпчици по лицето и то като излизаш някъде да не си личат :P :P
Първо предупреждение за JustSmile97 за нарушаване на точка 13. При повторно нарушение предлагам бан!
Засрамете се! Само в тази тема вече има трима предупредени! Нямам против да изписвате медикаменти, стига да сте учили където и колкото трябва, да имате съответната квалификация, да имате кабинет и да консултирате пишещите!
bonbona102
05-02-2011, 08:04
Аз лично ползвам 2 продукта на Garнier.Вярно похарчила съм 20 лева за няколко пъпки обаче действа.Купих първо ролончето а по-късно и новата четка много съм доволна.Сега имам само 1 пъпка за която предвиждам ,че до 2 дни ще я няма