View Full Version : Безразлични ли сте..?
Sometimes
05-01-2011, 12:25
Здравейте.. Ще бъда кратка:)
След 4 годишна връзка, след толкова сълзи.. тъжни спомени
станах една сутрин и бях съвсем друг човек.
Безразличен, студен, безгрижен. Вече няма капка милост в мене,и
не мога да отроня и една сълза.Не мога да се позная.
Не знам как е възможно да легна със сълзи на очи и повече никога да не заплача.
Е.. Дойде и моя ред да разбера безчувствените хора, те не искат да бъдат такива. Просто не намират нищо с което да бъдат по-различни ...........
А вие безразлични ли сте? И на какво се дължи това ?
SisiStrange
05-01-2011, 12:37
Това е период. Ще отмине. Имах подобен и аз след като с едно момче, в което искрено вярвах, се разделихме по меко казано грозен начин. Легнах като пребита, не можах да заспя до 2-3 часа от нерви и рев, а на сутринта се събудих с мисълта: Хм... ииии защо? За кого? За какво? Погледнах се в огледалото и като видях на какво мязам (на недобре експлоатиран парцал в общи линии) си казах: Тц. Никога повече.
После седмици наред се държах съвсем нормално и не изпитвах буквално нищо. Всичко ми беше напълно безразлично. Нито сълзи, нито тъга, нито даже съм се ядосвала. Спях си като къпана. Хранех си се нормално...
Нооо в един момент всеки нещо го хваща за сърцето и хайде хоп пак на въртележката. Човешко е. Хората не сме направени да бъдем студени.
NightGuardian
05-01-2011, 12:42
Аз от много време съм студен , също!
и досега момиче не ме е карало да потрепна и да я поискам на всяка цена....
againstyou
05-01-2011, 13:01
Хората стават безразлични след като много време преди това са страдали.И от една страна е по-добре да си такъв,отколкото наивен,да ти пука за някой,който не го заслужава.Защото така тормозиш единствено и само себе си.Всяко нещо си има и добра страна.
Cursed346
05-01-2011, 13:25
Хората стават безразлични след като много време преди това са страдали.И от една страна е по-добре да си такъв,отколкото наивен,да ти пука за някой,който не го заслужава.Защото така тормозиш единствено и само себе си.Всяко нещо си има и добра страна.
Напълно съм съгласна...
Josefinne
05-01-2011, 14:23
Ами случвало ми се е. Понякога прозрението идва изведнъж. Ще ти мине, това мога да ти кажа. Била съм там. Трябва малко време, преди сърцето да заздравее след много разочарования, но в един момент човек разбира , че ако не рискува да почувства нещо, никога няма да бъде щастлив.
Sometimes
05-01-2011, 14:28
Ако трябва да бъда честна. Добре ми е така. Не ме боли за никой и нищо..
не ме трогват милите думи и хубавите цветя.
Но понякога се замислям,колко хубаво беше преди
когато се гушвах в любимия човек. Сега не мога да усетя нещо такова.
И въпреки това предпочитам да съм такава..
Josefinne
05-01-2011, 14:31
Човек има нужда да мине и през това, хубаво е да му се насладиш.
nepowtorima
05-01-2011, 14:36
Аз в момента съм в такава ситуация.. и е много по-добре.. Не ми дреме за никой и нищо..!!..
Sometimes
05-01-2011, 14:37
Така е! В този живот пълен с интриганти..лъжи и какво ли още не..
човек трябва да бъде безразличен за да оцелее и живее спокойно :)
+1 на същото мнение съм
Sometimes
05-01-2011, 14:39
Така е! В този живот пълен с интриганти..лъжи и какво ли още не..
човек трябва да бъде безразличен за да оцелее и живее спокойно :)
ivcheto0o
05-01-2011, 16:02
И аз в момента съм така и чувствам много по-добре и по-силна,но си мисля че е период който ще отмине когато намеря някой който успее да ми влезе под кожата.
eXxXciTeD
05-01-2011, 17:13
Цял живот бях, в момента не е съвсем така, но няма как да знам дали пак няма да ми се случи.
mrazqkindergarten
05-01-2011, 17:28
Рано или късно болката почва да минава... и на мен ми е много по-добре от преди, а страдах година и половина за бившия ми. :)
chychy454
05-01-2011, 17:29
сега не съм но преди винаги съм била и не знам какво ми се е случило
shmurkam
05-01-2011, 17:42
Преди да срещна бившия си приятел бях направо болезнено безчувствена и безразлична...някои биха искали да имат тръпка, но аз бях много щастлива така. После се запознах с него и нещо ми прищрака, той беше първия човек(и последен) на когото съм казвала"обичам те". Какво ми донесе? Само сълзи.
Сега се опитвам отново да си изключа копчето на емоциите. По-добре ми е, чувствам се непобедима.
supernature
05-01-2011, 18:42
Порадвай се на този период от твоя живот. Всеки преминава през такива дни-седмици-месеци, дори някои години. Но всичко изчезва, когато срещнеш човек, който ти осмисля деня. :)
Минала съм през такъв период.... отмина след месеци, но все пак отмина :)
tanch3t093
05-01-2011, 20:43
И аз съм била така. Винаги, когато не ми пука за нищо и никой ми е най-добре. Без проблеми! Това винаги се получава, когато страдам прекалено много.
minionka
05-01-2011, 21:26
И аз бях така, докато не се появи някой да ми прецака хубавите, безгрижни дни. :? :?
Ми да,до няква голяма степен съм безразлична към един човек,с който имахме доста интересна история дълги години...Той може би пак иска нещо от мен,но няма да стане.
На мен също ми е странно как за човек,за когото правех толкова много неща сега вече ми е все едно къде е и какво прави.
FuCKkK13
05-02-2011, 08:34
попринцип съм много чувствителна и общо взето ми пука за 95% от нещата около мен да не кажа 99% ... знам че и това не е много добре защото щастие ама и сълзи .. но просто съм такава..и съм имала безразлични периоди към определен човек само и то не по-вече от 3/4 дни..всъщност има хора към които съм безразлична но те са 2/3-ма и не за др. защото са се държали гадно с мен.. а и + това тях ги виждам по 1 път на половин година за по 30 мин така че..няма много голяма разлика дали ще ми пука или не за тях.. просто .. когато не си заслужава нещо по-добре е да не ти пука от колкото да се хабиш напразно .. извинявам се за дългия пост..
:oops:
Единствената ми мисъл в главата ми е да си завърша,да започна живота си такъв какъвто е и не ми се мисли за любов все още.
FuCKkK13
05-02-2011, 15:56
Единствената ми мисъл в главата ми е да си завърша,да започна живота си такъв какъвто е и не ми се мисли за любов все още. то на по-вечето мислите са ни това ама тая любов не не осравя бе :D