View Full Version : Как да накарам НЕПОЗНАТО момиче да излезе с мен
Uneversal66
05-01-2011, 14:07
Така...,искам да попитам как мога да накарам непознато момиче да излезе с мен.Принципно нямам проблеми с момичетата, които познавам и до сега съм имал доста гаджета, но всичките ми бяха приятели от квартала или училище.
В момента сам си харесал едно момиче от F******k (пиша го нарочно с "*" да не правя реклама :) ) Пишем си по S***e, въпреки че предпочитам контакт "лице в лице" и когато я попитам "Искаш ли да излезем" тя винаги се съгласява, но се намира нещо в последния момент (2-3 дена преди срещата) и не може да дойде.Все пак е в 7-ми клас и ще кандидатства, и иска да влезе при мен (ЕГ "Пловдив") , разбирам че родителите й я карат да учи, но все пак може да отдели поне 1 ден или поне 1 час да излезем.При условие, всеки ден излиза с приятелки не разбирам защо не иска да излезе с мен?!?
Имам опит с момичетата и не съм някакъв задръстеняк, но за 1-ви път пробвам с непозната и имам нужда от съвети :)
Мерси предварително и ако има правописни или граматически грешки - съжалявам :)
Josefinne
05-01-2011, 14:17
Просто трябва да продължиш да я каниш.
ами ,ако просто не иска да излезе с теб и не и е удобно да ти каже ?!
Как да накарам НЕПОЗНАТО момиче да излезе с мен?
Пробвай да я заставиш с
http://www.washingtonmonthly.com/college_guide/college_guide/images/gun.jpg
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: прав си Sh@doL
Uneversal66
05-01-2011, 15:40
ами ,ако просто не иска да излезе с теб и не и е удобно да ти каже ?! А поне може ли по някакъв начин да разбера дали наистина е така или е нещо друго.....
ivcheto0o
05-01-2011, 15:55
Ами продължавайте да си пишете,да се опознаете,може още да ти няма доверие да излезе с теб и продължавай да я каниш.
TheNewReligion
05-01-2011, 16:09
F******k S***e
:razz: Т'ва ме закла, честно. 8-)
Вариант 1: Срамежлива е. Нормално е. Не бъди много настоятелен.
Вариант 2: Опитва се да те отреже деликатно, ама не ми се вярва...
Вариант 3: Наистина няма време точно за теб.
Опознайте се повече.
nepowtorima
05-01-2011, 16:41
Ами това, че си пишете по скайп не значи, че сте непознати.. това, че не сте се виждали.. нищо не означава.. и така де.. кажи и, да ти каже кога ще е свободна да излезете и подметни, че има едно готино кафене.. да отидете да я почерпиш .. /ако искаш де.. просто от опит знам, че е готино момчето да те почерпи на 1ва среща../ и така като ти каже ще излезете.. кажи и да не си прави други планове и тка.. !
pricelessxv
05-01-2011, 17:00
Три варианта:
1) Не я кефиш и иска да те отреже, но не по толкова груб начин.
2) Срамежлива е.
3) Страх я е да не я прецакаш и да не отидеш на срещата, защото тя ще се окаже глупачката.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
>> харесваш и се и тя излиза с теб :)
chychy454
05-01-2011, 17:13
Може би ти няма доверие и за това не иска, може би се притеснява, не знам продължавай да си пишеш с нея и виж кво ше стане
Uneversal66
05-01-2011, 18:37
Мерси за отговорите но при мен до някаква степен идва мисълта "тази е прекалено готина и няма да стане/ тази си пада по по-големи няма се получи" и супер много се ядосвам на своето мислене :D :D :D
ами ,ако просто не иска да излезе с теб и не и е удобно да ти каже ?! А поне може ли по някакъв начин да разбера дали наистина е така или е нещо друго.....
ако упорито продължава да си намира извинения ...
MaLkaTa_LaDy
05-02-2011, 05:44
Предложи и да я вземеш от училище някой път. Така няма да губи много време [ако наистина това е причината] и няма как да и вържеш тенекия на срещата. Възможно е и да се опритва директно да те резне, само дето никой не знае със сигурност. И ако не пробваш, няма да разбереш.
anonymous708973
05-02-2011, 14:28
Не иска да излезе с теб.
NightGuardian
05-02-2011, 14:41
Как да накарам НЕПОЗНАТО момиче да излезе с мен?
Пробвай да я заставиш с
http://www.washingtonmonthly.com/college_guide/college_guide/images/gun.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=mCiS_CMShRs
Показваш си портмонето с парите и е твоя!
monika9595959595
05-03-2011, 10:47
може да е твърде грозна или дебела или да се мисли за такава :lol: ако все те реже...