View Full Version : На диско ..
Здравейте . Аз съм момче на 14 години ( 7 клас ) . Вчера с едни приятели отидахме на дискотекаа .. Нали всичко беше ОК , пихме , веселихме се . Дойде врем за танците . Но понеже аз немога и стоях като пън ..... Всички танцуваха , само аз стоях и си пиех биричката .. Та сега пак се гласим да ходим скоро .. Та някои би ли ме посъветвал какво да правя освен да си пия биричката ..
StolenBliss
05-01-2011, 21:08
Ами то е логично - да станеш и ти да танцуваш 8-)
Аз също не ставам. Трябва да съм много пияна, за да стана. Тъпо ми е така, но не съм го превъзмогнала още хах. Въпроса е ти дали ще го направиш ? :)
Едит : Все пак изхода не е да се напиеш като казак, за да се престрашиш. А ако не се притесняваш, а просто още не знаеш как да танцуваш, просто гледай клипове и се опитвай у вас пред огледалото, сорта. 8-)
BaiGanyo
05-01-2011, 21:14
Не бе, натряскай се едно хубаво с няколко водчици и после иди обяснявай на ваще :-x
StolenBliss
05-01-2011, 21:16
^ Тва пък, божке откъде дойде :lol:
На 14, 7-ми клас, по дискотеките, с биричката. :-x Браво! :?
По темата:
Вариант 1: Намираш някой като тебе, който не танцува и си говорете.
Вариант 2: Просто ставаш и се смесваш с тълпата, клатушкай се там, не е голям праз (:
Вариант 3: ДОЛУ ЗАДРЪЖКИТЕ ! 8-)
iLovePussyJuice
05-02-2011, 02:26
ако мислиш, че някой тебе ше те гледа 8-)
minionka
05-02-2011, 10:57
ако мислиш, че някой тебе ше те гледа 8-)
точно :lol: :lol:
Никой не ви е виновен, че вие не сте пили бири на 14 в дискотеката ;)
С времето ще се отпуснеш, но няма как да научиш играта без да я играеш.
iiordanova
05-02-2011, 12:12
Отпусни се и не мисли за това.
Ако смяташ,че ще е по-добре, гледай как приятелите ти танцуват и опитвай и ти.
DieselBlood
05-02-2011, 13:51
Пука ли ти??Сигурно има хора,дето танцуват като щраус на кънки.Ставаш,кършиш снагата и да не ти пука.
pussybabby
05-02-2011, 15:23
Напй се яко и ще видиш как бързичко ще станеш ахахха :razz:
попринцип на момичетата им е по - трудно да танцуват щот трябва и гъза да си въртят и така . ти просто си вдигай краката и прави някви неадекватни движения с ръцете . сега ще ти кажа как танцуват най - добрите :Д (циганите) . Реди кашони , режи кашони , падат кашони :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД ДДДДДДДДДДДД :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
vankata5555555
05-02-2011, 19:29
Някой просто са като дръвници,включително и аз.Просто ти е слабо пиенето,вкарай 2-3 водки и си бомба.Тогава ставаш супер пластичен.
iLovePussyJuice
05-03-2011, 01:18
Никой не ви е виновен, че вие не сте пили бири на 14 в дискотеката ;)
ти като какъв се изявяваш? :-o
в случая не става дума за мен, но лесно мога да дам пример със себе си...и това не значи, че мястото на 14-годишните е по дискотеките :)