PDA

View Full Version : Да обичаш двама!?!

Iinadd
05-01-2011, 21:53
Здравейте, на 17 години съм и съм убедена че обичам две напълно различни момчета *нищо че са 1 зодия* ..С единия се познаваме от доста време и бяхме заедно преди 2 години но не беше за много дълго..както и да е останахме си приятели уж.. но аз не знаех че той има някакви чувства към мен, а аз не се интересувах изобщо от него, беше ми безразличен, тогава се интересувах от други хора... след няколко месеца му звъннах защото ми липсваше да се видим като приятели и от тогава си промених мнението за него... опитахме пак да сме заедно но не стана.. пак по моя вина, че не знам какво искам...и той си замина за България и си намери друга ... чак тогава осъзнах че го обичам.. и че ми липсва...и сега е тук и аз не мога да съм с него..защото е невъзможно..
А с другото момче се познавам от септември месец миналата година...в началото не ми харесваше изобщо но после ми допадна и ... бях няколко пъти с него.. виждахме се , докато една вечер спахме заедно и от тогава той не иска да знае нищо за мене а аз от оная вечер още повече се побърках по него.. пратих му стотици съобсхтения сванях му .. няма отговор.. а когато речих да му теглч маината ми отговори ми маината ти и на тебе... мн зле се почувствах и още се чувствам.. защото искам да съм с него а той не се интересува от мене.. днес с една утре с друга.. И така сега страдам и за двамата защото не мога да бъда с нито един от тях изгубих си всички шансове и възможности и пак съм сама.. Много ми е тежко и незнам как да забравя !! моля коментирайте ако и на вас ви се е случвало..

GLaDOS
05-01-2011, 22:57
Ам не ми се е случвало точно същото ,ама аз редовно си се преебавам .
Кофти тръпка , ще ги преживееш ... и другия път мисли ,решавай и действай бързо ! :)

djipsito
05-01-2011, 23:44
И при мене нещо такова, само че е един. Това, което написа за бившия ти, че заминал и си хванал друга... същото и при мен, ама съм се примирила ии... колкото повече минава времето по-малко го мисля.

За малко и при мен да се появи втори, т.е той се появи, имаше свалка, до секс не се стигна ама усещах голямо привличане ии за малко да кривна пак, ама се усетих навреме какъв е и се отказах от него. За което се радвам...

Не знам кво да ти кажа, да се примириш е много трудно, след като обичаш, ама... трябва, когато нещата са ясни, че няма да се получат...

anonymous708973
05-02-2011, 14:20
докато една вечер спахме заедно и от тогава той не иска да знае нищо за мене а аз от оная вечер още повече се побърках по него.. пратих му стотици съобсхтения сванях му .. няма отговор.. а

Ей затова женските трябва да си правим сметката дали заради единия секс няма да хлътнем яко. А ако не можеш да си я правиш, поне спи с момче, което няма да се държи като задник. Явно не можеш да преценяш хората.

Съветът ми - остави и двамата и продължи напред.

Iinadd
05-02-2011, 21:19
благодаря ви за съветите но да забравиш ей така просто не е лесно . аз се опитвам но явно трябва да опитам по усърдно

cetor
05-02-2011, 21:45
Евала му на втория пич. Това ти е наказанието за постъпката с първия. А да обичаш двама е невъзможно!!! Пълни глупости...Според мен цялата работа е една прищявка.

bratignat
05-02-2011, 21:47
Възмосно е - това е прочутия ловджийски инстинкт. :D Не бе спрях да четем фантастични романи

Emppu90
05-02-2011, 21:52
Големи сърца имате бе.. По двама, трима побират. Браво, сигурно и други работи големи имате.

Айде, нема нужда. Да обичаш двама.. невъзможно.. Или обичаш единия и към другия имаш няк'ви симпатии или имаш само симпатии и към двамата. :)

NambyPamby
05-02-2011, 21:57
Ти не страдаш за никого от двамата, страдаш за себе си. Винаги съм била на мнение, че за да тръгнеш да градиш връзка, първо трябва да се научиш да си бъдеш самодостатъчен, да се опознаеш и да бъдеш поне в една малка част наясно с желанията си, в противен случай си е чисто избиване на комплекси под най-различна форма.

cetor
05-02-2011, 22:03
Ей! Ама не я нападайте! Това е моя работа! Аз съм тоя, който обича да спори.
То си е казано: Женското сърце, е като кръглата маса, винаги има място за още един.
Женското сърце, е като автобуса, винаги има място за още един.
(сравнението което търсеше, е като камион татра са другите работи)
И като за финал: Към жените винаги има насочени поне три пишки те се чудят просто коя да лапнат. Ние не виждаме пряко конкуренцията, но винаги има такава. Вулгарно, но истина. Все пак няма как да не си вулгарен, когато слушаш за подобни момичета.

TheNewReligion
05-02-2011, 22:03
Случват се и такива работи. Винаги може да е и по-зле..представи си да "обичаше" трима. Ааааа да! И само за протокола да добавя, че т'ва твоето е бая далеч от обичане в истинския смисъл на думата. Обич към собствената ти персона- да. Плюс удар по самочувствието и "изпуснат" шанс. Ще го преживееш, сама ще усетиш, когато ти мине.

Downtown
05-03-2011, 00:48
стигнах до "нищо че са 1 зодия" и спрях да чета ;/
Защо хората заблудено вярват че нареждането на звездите и планетите има нещо общо с характера им ....