PDA

View Full Version : Един доста интересен вапрос ?!?

Uneversal66
05-02-2011, 16:27
Имам един доста инетресен вапрос.Аз съм момче и ми е доста интересно какво мислят другите момчета за мен-като за конкуренция.Много пъти ми се е случвало да видя някое момче и да си кажа " Ехх,този е пич,вички момичета сигурно му скачат,има си приятелка сигурно е голяма красавица....т.н".Интересно ми е да разбера дали някои момчета мислят така за мен,дали съм им конкуренция или нещо такова.
Очаквам всякакви мнения по вапроса, но моля без обиди и шеги.....

П.П. Знам че вапроса е много тъп и някой (повечето) ще ми се смеят. но прсото се интересувам :)

Sh@d0w
05-02-2011, 16:28
http://www.funnyforumpics.com/forums/I-dont-understand-what-your-saying/1/Understand-Bill_and_Ted.jpg

NightGuardian
05-02-2011, 16:29
доста деликатен вАпрос :-o

Ами сигурно има , но теб какво ти трябва? Гледай си пиченцата...

montana6
05-02-2011, 16:47
Първо, не те познавам, за да мога да мисля каквото и да било. Как мога да ти кажа?

Второ, не мисля никого за конкуренция, защото не се надпреварвам с никого.

obyrkaniq
05-02-2011, 16:53
Пич,ще ти каза всичко искрено и от сърце - За да мислиш за това трябва да си гига-мега-хипер-супер тъп :) . Лично аз никога не съм се замислял за подобни тъпотий :-o

abvd
05-02-2011, 19:01
Пич,ще ти каза всичко искрено и от сърце - За да мислиш за това трябва да си гига-мега-хипер-супер тъп :) . Лично аз никога не съм се замислял за подобни тъпотий :-o

+10

everybodilies
05-02-2011, 19:55
К'во ти пука :grin: :grin:

tonique
05-02-2011, 19:59
Ме тоо, май автора само той си мисли за тея конкуренции :D

TheNewReligion
05-02-2011, 21:41
Добре, де..признавам си. Винаги, когато мина покрай теб, авторе, започвам да си мисля колко конкурентно способен си. Даже на моменти се комплексирам. Радвам се, че изяснихме тоя въпрос, защото от доста време не ми даваше мира. :oops:

П.П.: фейспалм

cetor
05-02-2011, 21:55
Епик коментар от Sh@d0w както винаги :D

За автора: Разбирам какво искаш да кажеш, но никой от тук не може да говори конкретно за теб след като не те познава. А за конкуренцията всеки волно или неволно си задава въпроса. (не е много хубаво мъжете да разбираме от мъже)
Все пак ако сравнявам някой с мен ще го направя по няколко параграфа:
-Интелект
-Физика
-Бойни умения
-Хумор
-Финансови възможности
-Власт
От външен вид (не разбирам много от мъже, така че не го гледам тоя критерии) :D

Имаше един лаф:
Да си умен? Не си умен. Да си силен? Не си силен. Да си красив? Не си красив. Да си богат? Не си богат. Тогава от къде подяволите ти идва шибаното самочувствие?!

NambyPamby
05-02-2011, 22:00
Докато продължаваш все да гледаш в чуждата паница и да се сравняваш с другите, ще ти бъде бая нещастно.

TheNewReligion
05-02-2011, 22:06
-Власт
Леле мале! Власт! :shock: На колко си, ако не е тайна?

cetor
05-02-2011, 22:08
На достатъчно, че да се сблъсквам с подобни неща. :)

Не ми се обяснява много във форума точно с какво се занимавам иначе щях да ти кажа, защо съм го написал.

TheNewReligion
05-02-2011, 22:14
Не си и задължен. Просто ми стана смешно, имайки предвид, че т'ва е тийн форум.

cetor
05-02-2011, 22:27
Знам много е забавен :D Пиша от три четири дена и сигурно ще ми писне до няколко, но става за губене на време.

horacio
05-03-2011, 10:01
Докато продължаваш все да гледаш в чуждата паница и да се сравняваш с другите, ще ти бъде бая нещастно.
+
Не те познаваме изобщо, така че няма как да очакваш някой да ти сподели дали си му конкуренция :lol: