Влез

View Full Version : Проблем с USB-то : ]

Rallie
05-02-2011, 17:37
Правя темата само за да разбера дали някой се е сблъсквал с такъв проблем и дали може да ми помогне.. ако модераторът реши, нека я заключи : ]

Ми..Телефонът ми е Самсунг Галакси 550 ай..до преди няколко дни USB-то си работеше нормално, но оня ден ми изписа като го включих, че трябва нещо а инталирам..инсталирах го..и от тогава когато го включа само издава някакъв звук такъв тарам ( ;д ) .. и нищо не ще..та..ако някою случайно разбира от тия неща, или му се е случвало същото да сподели какво е направил.. плийс..

ПП: По-подходящ раздел не можах да намеря..ако не е в правилния, преместете я : ]]

edit : ходих до офисът на Виваком, но ми казаха, че не разбират от тези неща , и да питам някой с повече познания в тези неща.

GLaDOS
05-02-2011, 18:25
Раздела е грешен.
Не знам с какви програми работи тоя самсунг ...
Може да направиш две неща :
Отиди при програмите и деинсталирай "това нещо" или ако не разбираш направо дай System restore и би трябвало да се оправи ако това е проблема . :)

Rallie
05-02-2011, 18:54
нищо не разбрах :ДД изобщо не разбирам от техники ;дд

vankata5555555
05-02-2011, 19:37
Никъв систем рестор.Драйвери за усб/телефон най-вероятно.Сега не ми се рови да ти гледам тела ама мисля че си андроидец...

Rallie
05-02-2011, 19:39
дааааа...ама на мене трябва да ми се обясни като на бавно развиващ се..щото нищо не разбирам ;ддд