View Full Version : Посъветвайте ме за avon
Предлагат ми да стана дистрибутор на avon ,много се чудя дали да приема понеже има доста промоции към продукти а също така може и да припечелиш нещо , как смятате струва ли си ?
за да спечелиш окола 2О лв ти трябва поръчка около 2ОО лв също така ти дават подаръци ако сумата която си събрала е над 2ОО лв
Ами зависи... Ако има хора около теб - в училище, приятели и т.н. които да поръчват, да пробвай се. Защо не. Ако не стане нищо няколко месеца, откажи се.
mimimimi123
05-03-2011, 17:19
чакай чакай ти от къде си, защото същото предложиха и на майка ми, но не си струва, защото, ако събереш поръчка от 20 лв. никаква заплата, ако искаш заплата трябва да събереш поръчка от 199,90 лв. малко тъпо но какво да се прави и като събереш тази сума 199,90 ти дават само 20 лв. а като събереш поръчка от 300 лв. ти дават 50 лв. не си струва :) Дано да съм ти помогнала!! :P :P
mimimimi123
05-03-2011, 17:22
Ами зависи... Ако има хора около теб - в училище, приятели и т.н. които да поръчват, да пробвай се. Защо не. Ако не стане нищо няколко месеца, откажи се.
да ти отговоря, че не можеш да се откажеш майка ми искаше, но не можело трябва да плати сума от 200 лв. че е била дистрибутор и после още толкова при някви си там хора, че се отказваш абе глупава му работа!! :o :-D :(
mimimimi123
05-03-2011, 17:47
Не е на оферта ..
да така е
milenkaa9
05-03-2011, 17:49
да ти отговоря, че не можеш да се откажеш майка ми искаше, но не можело трябва да плати сума от 200 лв. че е била дистрибутор и после още толкова при някви си там хора, че се отказваш абе глупава му работа!! :o :-D :(
:shock: :shock: ужас, аз мислех да се отказвам
Bonbonenata
05-03-2011, 19:44
Аз съм представител, за малко бях и координатор.
В общи линии си зависи от теб и обкръжението ти. Ако полагаш усилие, поръчки се събират. Не го правя за печалбата, а за козметиката, която ми излиза безплатно общо-взето. Но ако не ти се занимава, наистина не е оферта.
AbbeyDawnnn
05-04-2011, 09:12
не си струва. мошенници са :-D
иначе козметиката им , някой неща ги биваа :)
LovEsIckk
05-04-2011, 15:22
не си струва. мошенници са :-D
иначе козметиката им , някой неща ги биваа :)
Не са мошенници.Просто дават малък процент.
Във всяка фирма си има правила - като не ти изнася,не ставай дистрибутор.
Братовчедка ми е дистрибутор от 3-4 години,но прави на месец около 300лв. поръчки.. Печалбата и е не повече от 50 лв.
Офертата е добра ако имаш 4-5 добри и богати лелки който да дават поне 20 лв най-малко и някой покрай теб да влагат пак по 6-7 лв. Иначе на никой не са му излишни 20 лв или 50.
Аз преди се занимавах, но се отказах, не си струва усилията. Да кажем, че правиш поръчка за 200 лева... от 20лв., които печелиш - 3,50 отиват за доставка на поръчката, 5лв. каталози, 5лв. за пликчета и ти остават 6,50, а и като си вземеш нещо и за себе си и отиваш на минус...
nikitooo92
05-04-2011, 21:30
Аз ще подкрепя някои от горните мнения,че си заслужава,ако имаш подходящо обкръжение,аз съм представител от 14-годишна и съм си много доволна,всеки месец си пускам по 200-300лв поръчки,и общо взето си вземам продукти безплатно и ми е добре,защото харесвам козметиката им,освен това имат много готини оферти за представители,много eвтини неща,например тази кампания имаше вариант,ако примерно си направил поръчка 50лв да си закупиш парфюм(на който цената е около 25лв)за 1лв,и понеже аз съм маниячка на тема козметика,у нас е пълно с Ейвън,защото с отстъпката,която имам от цялата поръчка,си плащаам това,което съм си поръчала!Така,че мацка пробвай,нищо не губиш,по-горе имаше някакъв коментар,че ако се откажеш ти искали някакви пари или нещо от сорта,това е пълна глупост,преди да навърша 18 години бях на името на сестра ми, и миналата година като ги навърших,така да се каже ме назначиха на моето си име,номера на името но сестра ми вече не съществува,защото им казах,че се отказвам и така :)
Добре човек, имам представител с класа ми, в бившия ми клас също имах. Момичето се отказа без никакви проблеми, просто защото не получаваше никакви пари.