View Full Version : Нещо нестандартно
Здравейте! Преди вече 4 месеца приключих една доста дълбока и истинска връзка. И двамата до някаква степен се опитахме да я преодолеем. Мисля, че той за разлика от мен успя напълно, а аз самата не знам какво точно чувствам. Но най-странното е, че ние все още поддържаме контакт. Той е най-добрия ми приятел, но и нещо повече... Виждаме се всеки ден, а когато сме сами се целуваме, натискаме и т.н. И на двамата ни е супер и разбира се това е нашата малка тайна. Но хората покрай нас почнаха да забелязват нещо и всички казват, че помежду ни има чувства. И аз започнах да се замислям, но той е толкова непробиваем..Когато сме сами ме целува с такава страст все едно още съм всичко за него, а като сме с другите съм просто приятелка. Не го разбирам!!!
Та, въпросите ми са няколко:Случвало ли ви се е такова нещо? Как свърши всичко? И има ли някакъв шанс все още да има чувства?
SuperBadSuperFresh
05-03-2011, 19:04
Какво значи да си официално с някой?Да "ходите"?По-удобно като те питат хората дали си имаш гадже,по-успокоително да брош месеци,години с някой?Така като те слушам нищо не сте приключили.Ако я беше преодолял,нямаше да се натиска с теб.Разбирам да поддържаш нормални отношение с бившия,ама да ти е на-добрия приятел (тоест да споделяте и тнт)и на всичкото отгоре да се натискате,го прави не съвсем бивш.Не знам каква е причината да не се показвате пред приятели,надали някой тук знае,но кактто в повечето случаи решението е разговор.Лично на теб хубаво ли ти в това положение?
TheBeliever
05-03-2011, 19:12
А варианта той просто да иска секс?
Когато се каже "Край" това трябва да е края, а не вашите разгонени истории. Или сте заедно, или не сте и толкова. Защо просто не го обсъдите като нормални хора?
Какво значи да си официално с някой?Да "ходите"?По-удобно като те питат хората дали си имаш гадже,по-успокоително да брош месеци,години с някой?Така като те слушам нищо не сте приключили.Ако я беше преодолял,нямаше да се натиска с теб.Разбирам да поддържаш нормални отношение с бившия,ама да ти е на-добрия приятел (тоест да споделяте и тнт)и на всичкото отгоре да се натискате,го прави не съвсем бивш.Не знам каква е причината да не се показвате пред приятели,надали някой тук знае,но кактто в повечето случаи решението е разговор.Лично на теб хубаво ли ти в това положение?
Ами честно казано за момента това положение ми допада доста повече. Връзката ни е неангажираща и моега да отделям повече време на ученето, което в следващия месец е изключително важно за мен.
+1. Гаджета под прикритие 8) Хем не сте заедно, хем се "възползвате" един от друг... Интересно ми е, ако якой от групата започне дате съблазнява. При положение, че се пишешза сингъл :-o
Да на мен ми се е случвало такова нещо преди година.. и сварши доста гадно .. не го препоръчвам на никой. От написаното съдя че ти още имаш чуства към него.. но все пак сте скъсали. Има и друго що не се саберете отново ии сичко да си е както преди.
[quote="abvd"]Да на мен ми се е случвало такова нещо преди година.. и сварши доста гадно .. не го препоръчвам на никой. От написаното съдя че ти още имаш чуства към него.. но все пак сте скъсали. Има и друго що не се саберете отново ии сичко да си е както преди.[/quote/]
ами може пък така да не им е интересно ако пак са заедно няма да е същата тръпка като сега, ако това ви харесва да се държите така продължавайте... а и +това самата тя си гоказва , че това и допада повече така че...
TheNewReligion
05-03-2011, 21:53
Здравейте! Преди вече 4 месеца приключих една доста дълбока и истинска връзка. И двамата до някаква степен се опитахме да я преодолеем. Мисля, че той за разлика от мен успя напълно, а аз самата не знам какво точно чувствам. Но най-странното е, че ние все още поддържаме контакт. Той е най-добрия ми приятел, но и нещо повече... Виждаме се всеки ден, а когато сме сами се целуваме, натискаме и т.н. И на двамата ни е супер и разбира се това е нашата малка тайна. Но хората покрай нас почнаха да забелязват нещо и всички казват, че помежду ни има чувства. И аз започнах да се замислям, но той е толкова непробиваем..Когато сме сами ме целува с такава страст все едно още съм всичко за него, а като сме с другите съм просто приятелка. Не го разбирам!!!
Та, въпросите ми са няколко:Случвало ли ви се е такова нещо? Как свърши всичко? И има ли някакъв шанс все още да има чувства?
Кое не разбираш? Нали т'ва е "ваш'та малка тайна", какъв ти е проблемът? И ти се държиш по същия начин спрямо него пред другите, защо изискваш от него да прави демонстрации на по-близките ви отношения?
xinfamous
05-03-2011, 23:29
Щом още имаш чувства кажи му че искаш пак да сте заедно,ако ли не да не те занимава и толкова! Не бъди слабохарактерна кифла.