View Full Version : обеца на езика
IvelinaDimitrova
05-03-2011, 19:11
Хора мисля да си правя обеца на езика .. обаче наще няма да знаят (: дали ще усетят или нееее .. помоощ ( мисля няколко дена да остана у баба )
И аз искам много да си сложа някъде из тялото обица, но наще са ми проблем. ;д Така де, чела съм доста неща из нета за пробиването. Първите няколко дни навярно ще трябва да се храниш само с течни храни, а и самият ти говор ще бъде различен. Аз си мисля, че дори и да мине време от слагането (3-4 дни) пак няма как вашите да не разберат, то се усеща пък и ти съвсем не трябва да им говориш, че да не забележат. Не знам на колко години си .. дали не е по-добре да не поизчакаш малко.. и да се опиташ да ги навиеш и тогава ако не ти дадат в краен случей да го направиш тайно. :-D :) Ти си прецени.
Имам обица на езика от година и 5 месеца наще не знаят :D
angel_spirit
05-04-2011, 12:17
Сложих си обица преди 2 години и исках да скрия от майка ми...доста неуспешно между другото,ако фъфлиш и не можеш да ядеш по-голямата част от храната,която се сервира във вас ,мисля че ще разберат .. Строго индивидуално е.. ако искаш пробивай,на твой риск е .. :)
IvelinaDimitrova
05-06-2011, 10:02
napravih si vece obica ne mi e mnogo podut za sega ne razbraha a tova s tecnite hrani e individualno , az oshte ot purviq den si qm viscko vece e 3ti den i vsuhstnost vse oshte mi e podut , no ...hapvam vsicko :D A kolkoto do govoreneto ne fuflq mnogo i vnimavam da govorq s po zatvorena usta haha
Banichkata
08-05-2011, 20:19
Аз имам обеца на езика от две седмици и наще още не са разбрали. Аз я направих през деня и час след това ядох хамбургер а на вечерта ми нямяше нищо то когато си без обеца не фафлиш :D :D :D
TrickOrTreat
08-06-2011, 21:39
Дупчи! Направи си я пък ако ваште разберат, какво толкова? Вече ще е станала работата и няма да има връщане назад. А ти като не си около тях може и да не я носиш.
LightRose93
09-02-2011, 00:23
И аз така бях решила,но наще разбраха.Всичките ми приятели се пробиха и си "казаха наще няма да разберат" и до 1 месец МАКС ...разбираха.Аз се пробих и нашите разбрали още на втория ден,но нищо не ми казали само за да видят до кога ще крия.Накрая след 1 седмица мъчение и криене майка ми ми се скара и накрая само ми каза,че това си е за моя сметка и,че сама ще страдам от това което съм направила.Още съм си със обецата,но поне знам че нашите знаят и го няма това притеснение случайно да не разберат и какви ще са последствията.По добре не се дупчи ако не искаш вашите да знаят ...това е моят съвет.Успех :-)
danielchety
09-02-2011, 00:41
Имам обица на езика от година и 5 месеца наще не знаят :D
:shock: толкова ли не се забелязва тая обица ? Или може би вашите са забелязали че имаш но не са обърнали чак толкова голямо внимание че да ти кажат .. странно ми е просто как няма да забележат вече година и половина почти 8-) 8-)
DesireToFire
09-02-2011, 07:24
Кажи им.. Ако не ти дадът, значи просто изчакай..
Ако искаш да не усетят си сложи на ануса!
cookie_master
09-12-2011, 07:06
Имам обица на езика от година и 5 месеца наще не знаят :DКато говориш не се ли вижда? :-o
ZloboMiR
09-12-2011, 21:15
Имам обица на езика от година и 5 месеца наще не знаят :DКато говориш не се ли вижда? :-o
Ти пък, човек с обеца на езика какво би имал да каже на родителите си. :D
Не ме нападайте, просто не се сдържах.
Това за течните храни е индивидуално, малката като се проби се прибра и излапа две пици.. Но езикът се подува, няма как да не забележат.. Поне аз така си мисля.
Уау,ама ти си супер майка.Доколкото знам дъщеря ти има и татус... На мен никога не биха ми разрешили такова нещо :D . Дъщеря ти на колко е?
againstyou
09-13-2011, 15:37
И аз много искам,но май ще изчакам да стана пълнолетна,че нашите не ми дават а и чесно казано не мога да поема такъв голям риск да го направя,без тяхното знание.
badsector
09-14-2011, 11:29
С който приятел съм говорил, никой не се кефи повече на свирки с обеца на езика, отколко без нея. Така че ако искате да си сложите, за да правите яки свирки, няма да помогне. Отделно е гадно и неестествено при целувка с език.
Ще разберат..
Иначе е супер яко - аз през 2010 много бях навит да си правя - ама наще не ми даваха и добре, че не си направих :razz: