PDA

View Full Version : Дали трябваше... ?



robles
05-03-2011, 21:59
Здравейте, искам мнението ви и искам да знам какво бихте направили ако бяхте на мое място. Сигурно ще се получи дълго, на който му се чете...

Преди 2-3 години се запознах с едно момче на един рожден ден на общ приятел. По-късно започнахме да се засичаме по купони и да излизаме в една компания. Една вечер ме добави в скайп и почнахме да си пишем а у. Беше ми тръпка тогава, много го исках, ама си имаше приятелка от 6 години. Цяла година ми пишеше и сме лафили общи работи, намирахме общи теми, ама един ден ми призна, че и аз съм му била тръпка, че много искал да има авантюра с мен и т.н. Аз не исках заради приятелката му. И така в продължение на много месеци все му отказвах. След време си хванах приятел и този се спря с офертите, докато не скъсахме. Пак почна старата песен на нов глас, а аз доста почнах да се замислям дали да не пробвам, пък квото стане. Знаех, че иска секс, бях девствена тогава, пък и приятелката му...
В крайна сметка се реших да се видим само двамата, излизахме 3-4 пъти, до секс така и не се стигна, само леки заигравки. Лятото си заминаха с неговата завинаги в Бг. Понеже и аз бях заминала, като се върнах един приятел ми каза, че този е разказал на всички момчета в компанията кво сме правили и всичко с много подробности, не знам кво точно е творил ама ми стана гадно и му писах да му кажа, че значи и аз мога да разкажа вече на моите приятелки. Той от тва се притесняваше, за да не разбере неговата и много се ядоса. В крайна сметка аз нямах изобщо никакво намерение да казвам нищо на който и да било, а познавам приятелката му и можеше направо на нея да разкажа. Спряхме всякакви контакти с него. Много рядко се случваше да си пишем. Минаха 2 години от тогава, вече ми е все тая кво се случи тогава по онова време, научих си урока. Той продължава мноого рядко да ми пише и да ми казва, че му липсвам и че още съм му тръпка и ме иска. При мен нещата не са така, ама тва е друга тема...

Снощи ми сподели, че е много объркан и не знам какъв, мислил си да се раздели с неговата, а днес гледам във Фейсбук, че са сгодени. Аз отдавна знаех, че ще се сгодяват. Той каза, че отдавна са сгодени, просто сега са решили да го обявят. През тези 2 години ми е споделял, че в Бг си има там някакви секс-игри и с други момичета. Неговата приятелка е злато, много хубава и много добра, а той само я използва.. или не знам, така ми се струва. Изкарва си висше на нейн гръб. Като живееха тук тя работеше, той не и всяка вечер излизаше с момчетата да се напушват. Лъжеше я..

Чувствам се зле, че бях част от тая история, гадно ми е за момичето, защото не мисля, че го заслужава. С нея не сме приятелки. Бегло я познавам. Сега като видях този статус във Фейса ми докривя за нея, не знам защо. Поставям се на нейно място, към онзи не чувствам нищо вече, яд ме е на него, ама понеже го чувствам по-близък отколкото ми е тя, не искам и той да страда. Почнах да се чудя, дали не трябваше да й кажа всичко, да се извиня или и аз не знам, просто не намерих смелост, а и ми се струваше, че не е редно да им се бъркам.
Какво мислите, да оставя ли нещата така, да се оправят те двамата както могат и искат ? Въобще нямам желание да се бъркам, ама донякъде се чувствам виновна... все още.

Опитвала съм се да говоря с него по тази тема, на различни мнения сме, а и изобщо не вярвам, че би ме послушал квото и да му кажа..

Дано някой да прочете тоя роман.. ;д

casiotw881
05-03-2011, 22:13
Понеже не ми се спи все още и ти прочетох романа :D та щом го чувстваш по-близък от момичето стой настрана да не объркаш нещо това явно ви е било някаква младежка авантюра :) щом са сгодени не им се бъркай в личния живот и убягвай да му пишеш да не се случи случка и да изкарат теб виновна в случая, в който нямаш голяма вина.. Пък нали знаеш приказката: Момче с много бройки гъ**рче.. момиче с много бройки ку**а.. не съм много съгласен с нея , но хората се придържаме към нея :), а за момчето каквото разбрах неизживяно детство и използвач :)

robles
05-03-2011, 22:15
Ами тя му е първата приятелка. От тийнове са заедно 15-16 годишни. Наистина е неизживяно детство...

Едит: А тва за стоенето настрана.. не вярвам да стане нещо, защото тя винаги е знаела, че си пишем с него, а той ми е казвал, че нищо не подозира за онези по-така разговори. Казвал ми е, че мисли, че сме само приятели (тогава).

DNJ
05-03-2011, 22:49
Разбирам перфектно подбудите ти да и кажеш, но замисли се, че с това ще навредиш и на себе си( "убийте вестоносеца"). Дистанцирай се от него и всичко свързано с него. Понякога човек трябва да бъде в известна доза егоист и да мисли дали със съответните си действия няма да предизвика реакция срещу себе си. Даже и да не си от типа хора, на които им пука и ги е страх от последствията, най - малко се замисли защо трябва да си създаваш ядове за нещо, което така или иначе не е твоя работа. Тя така или иначе ще разбере някога за мизерийте, които прави зад гърба и ( а може и да знае, но просто да и изнася да си затваря очите).
Гледай си своя живот, оправяй своите бакии и бъди щастлива. В този живот няма нищо скрито - покрито. Ако Тя трябва да разбере - ще разбере.
Дано съм помогнала.

daq96
05-04-2011, 06:12
дори да й кажеш има голям шанс на нея изобщо да не й пука. Но изборът си е твой. Според мен би трябвало да ги оставиш да се оправят. Все пак помисли си дали когато ти си била с него си искала някой да ви се меси. А щом са се сгодил значи би трябвало да имат достатъчно акъл за да могат и сами да решават кое е добро и кое не.

catyyyy
05-04-2011, 09:14
Тя така или иначе ще разбере някога за мизерийте, които прави зад гърба и ( а може и да знае, но просто да и изнася да си затваря очите).
Гледай си своя живот, оправяй своите бакии и бъди щастлива. В този живот няма нищо скрито - покрито. Ако Тя трябва да разбере - ще разбере.



Напълно съгласна с това изказване.Може би по начина,по който те живеят, се чувстват добре.Не трябва да се месиш...това са си техни неща.
Замисли се ако някой така ти се меси във връзката няма ли да е тъпо... Ок ще ти каже истината,амаа все пак се меси там където не е работа...