Влез

View Full Version : Нещастна майка..

mechtattelka
05-04-2011, 12:57
Какво може да направи майка ми след като с баща ми не са се омъжили по любов и дори не си говорят вече.. не се разбират и не искат да бъдат заедно? Майка ми знае, че разводът е най-добрият начин да започне на ново, но след като се разведът тя няма къде другаде да отиде.. След като собствената и майка не я приема да живее с нея, а взима малко пари, за да се премести на квартира.. Понякога много се разстройва от това, а въпреки че много се караме и спорим не искам да я виждам нещастна..

bigshitpoppin
05-04-2011, 19:45
А защо са се оженили, като не са се обичали? Доста глупаво. Може би заради пари или някаква друга цел, която не е споменаваш.

Напълно те разбирам в каква ситуация се намираш! Аз съм претърпял много по-гадни и не чак толкова справедливи решения, когато бях на 16, 17 години.

Истината е, че трябва да запазиш вътрешно спокойствие. Отделяй свободното време за приятели и дейности, които са ти напълно забавни.

Няма начин как да не я виждаш нещастна - докато ситуацията е такава, нейните емоции ще я подтискат. А и съм сигурен, че и ти покрай нея ще се побъркаш. На колко си години, ако не е тайна?

Търпението и мълчанието на моменти са по-ценни и от злато! Послушай ме.

Щом и баба ти не съчувства на майка ти, като не я приема при нея да живее, то нещата не са никак цветни!

Най-много ми е жал и яд за теб, тъй като не заслужаваш положението да гледаш всеки ден майка ти нещастна...

mechtattelka
05-05-2011, 11:17
Оженили са се, защото само са се харесвали и вече са започнали да остаряват и не са искали да бъдат самотни.. Знам, че това е била голямата им грешка, но от нея съм се появила аз. Аз съм на 16 и се старая да бъда силна и вече свикнах с положението, че ще живеем така...

bloodyF
05-05-2011, 11:48
що не опиташ да им направиш романтична вечеря..излъжи ги нещо..

или поговори с баща ти..

Greennight
05-05-2011, 14:37
Кво да ти кажа,да е мислила като се е женила....

RaWw
05-05-2011, 14:49
хмм горката ти .. много кофти ситуация .. на мен майками се е развела с баща ми още когато бях на 3 годинки и така и не съм го виждал а сега съм на 16 представи си .. нито се обажда нито нищо не иска ли да види синът си ...

mechtattelka
05-05-2011, 15:46
що не опиташ да им направиш романтична вечеря..излъжи ги нещо..

или поговори с баща ти..
Няма да се получи сигурна съм. Тяхните чувства отдавна ги няма.

vankata5555555
05-05-2011, 15:46
Много хора са като вашите,това е често срещано явление.Просто няма как от нищо да стане нещо,при положение че не е станало за x години.

infected9
05-09-2011, 11:35
Щом като не се обичат и нямат никакви чувства един към друг не може ли и двамата да имат личен живот ,в смисъл да излизат с други.Така нито ще видаш майка ти нещастна ,нито пък ще трябва да се разделят с баща ти.А ако с тоя мъж нещата провървят и станат сериозни може да се преместите при него ддз.. Иначе майка ти може да си намери по-добра работа ,ако има образование и тка .. Всичко ще се оправи някой ден..нещата винаги се оправят рано или късно..

mechtattelka
05-09-2011, 13:18
Щом като не се обичат и нямат никакви чувства един към друг не може ли и двамата да имат личен живот ,в смисъл да излизат с други.Така нито ще видаш майка ти нещастна ,нито пък ще трябва да се разделят с баща ти.А ако с тоя мъж нещата провървят и станат сериозни може да се преместите при него ддз.. Иначе майка ти може да си намери по-добра работа ,ако има образование и тка .. Всичко ще се оправи някой ден..нещата винаги се оправят рано или късно..
И аз съм се замисляла над това.. да тя има шанс да срещтне подходящия, но все още не го е намерила. За работата в момента има начин да се премести на друга по добре платена професия, но това зависи изцяло от нея..

bloodyred
05-10-2011, 20:52
Много гадно .. но това е животът .. просто трябва да се стремиш да си спокойна, да не мислиш за лоши неща .. преживяла съм подобно нещо на много по-малка възраст .. още на 9 години като бях, родителите ми се разведоха, майка ми си хвана някъв и т.н. .. гадно е да виждаш родителите си нещастни, но няма с какво да ти помогнем .. да се стараят поне да не се карат .. да се разбират, след като не се обичат, баща ти сигурно няма да има против майка ти, ако евентуално срешне подходящ мъж да се устрои с него .. (:

RedArmy
05-10-2011, 21:00
не мога да ти дам съвет, но само ще ти кажа да бъдеш силна и да се научиш да преодоляваш трудностите и да се абстрахираш от тях, защото в лошите семейства най-много страдат децата. те попиват всичко и всичко се натрупва и рано или късно става страшно. Казвам го от личен опит. Така че дръж се за майка си и се подркрепяйте.

Miglenka
05-11-2011, 11:25
доста гадно...но не се случва само при теб има многооо хора така... ай ти ако не направиш нещо говори с тях събирай ги и т.н и т.н няма кой друг