Влез

View Full Version : Иска да ревнувам..

pisety000
05-04-2011, 18:14
Здравеййтеее... :P Така...Ето че дойде ред и аз да се оплача ;Д... С приятелят ми сме заедно от 7 месеца..сичко е идеално,но в последно време само ме кара да ревнувам..Имам приятели момчета и когато говоря с тях се дразни..и сега..явно за да ми го върне...като го питам къде отива и той: с едни МОМИЧЕТА,които са ми приятелки ..:shock: Казах му : Хубаво,приятно изкарване ти желая..опитвах се да не ми личи че отвътре ми става адски криво ама май много не успях... иска да ревнувам,да ми стане гадно както и на него му е станало...е,ми да..успя..наистина като чух че отива с приятелки се чувствах някак си странно..ту неловко,ту скапано....Вие имали ли сте такъв проблем..дразните ли се когато гаджето ви някъде отива със срещуположния пол?...Имам му пълно доверие,но все пак...вътре в стомаха усещам едно човъркане....самата мисъл за това че е със някакви си момичета ме изнервя,въпреки че знам че не би направил нищо нередно...Нормално ли е? :?

lesii
05-04-2011, 18:38
Имах същия проблем. Приятеля ми умишлено ме караше да ревнувам като ми говореше непрекъснато за бившите си и как щели да се виждат. След време разбрах че всъщност го прави защото той самия полудява от ревност защото преди него имах много сириозен приятел с когото останах фр.

Малко се увлякох таа мисълта ми е че го прави за да те нарани да видиш как се чувства той. Просто поговори с него.

Успех защото мъжете са сложни същества никой не може да ги разбере :D

FancyGirl
05-04-2011, 18:40
Да напълно нормално е да се чувстваш така. И аз се чувствам по същия начин, но с разликата в това, че той ме е наранил страшно много и не му вярвам. Но не мога да разбера защо го прави нарочно това.. аз лично НИКОГА не съм се опитвала и съм искала да направя гадно на приятеля си въпреки, че съм имала хиляди възможности. Поговори с го докато нещата не се задълбочат.. това е моя съвет :)

pisety000
05-04-2011, 18:54
Около преди час-два говорих с него по темата..а той каза : "Аааа не,мило..няма нищо подобно.."Ей така как се дразня само...... :booooomb: :D

pisety000
05-04-2011, 18:55
Не иска да призане че ревнува,и ми го прави напук..какво лошо има в това че ме ревнува (е,естествено в определени граници)Гордост ли е какво е незнам...

DesireToFire
05-04-2011, 18:59
Не обръщай внимание. Ако толкова ти пука го обръщай на шеги. Аз не бих тръгнала да ревнувам. Все пак той ако има намерения към друго момиче, най-малкото нямаше да ми казва че излиза с нея.

ScorpionGirl
05-04-2011, 22:04
Ревността е едно досадно и изнервящо чувство, държащо те в напрежение, което не можеш да контролираш. Нормално е да се дразниш. Все пак ти знаеш, че той го прави нарочно, но сякаш факта, че е нарочно, те кара да се дразниш още повече. Не е важно обаче само да придадеш вид, че не ти пука толкова, колкото отвътре да чувстваш, че е така и да си кажеш: "Да, интересувам се къде е и с кого е, но аз не се дразня." Още нещо - Замисли се дали наистина му имаш доверие, нека не забравяме, че ако нямаш доверие на някого за нещо, възниква ревността. Каза, че знаеш, че няма да направи нещо нередно... Не искам да те убеждавам в обратното, но бих те посъветвала въпреки всичко да си имаш едно на ум.
Накратко: Опитай да се контролираш. А за спестяване на онова човъркане отвътре както и на нервите ти - пробвай да не го дразниш дори да е на шега, така хем той ще е кротък, хем ти ще си спокойна.

tanch3t093
05-04-2011, 22:34
Нормално е да си на тръни. Но щом си сигурна, че няма нищо нередно - няма смисъл да се притесняваш! А и сама знаеш, че го прави, за да те издразни ;)

GLaDOS
05-04-2011, 23:04
Успех защото мъжете са сложни същества никой не може да ги разбере :D
Да ,и аз съм на същото мнение за жените 8-)

По темата : Всички сме малко или много ревниви . Аз също съм съм страшно ,мега много ревнив и се случва и аз да правя такива цигании само и само да накарам момичето да се подразни и евентуално да ми поолекне малко . Много ясно че ще ти каже че няма нищо,все пак това си е слабост.
Не знам какво е решението ... показвай повече че държиш на него и ,че няма от какво да ревнува ,знам ли ... може би му трябва повече внимание... .

BlindedAngel
05-05-2011, 11:02
Ревнуват слабите, несигурните, тези които са с ниско самочувствие и не мислят че са достатъчно добри за гаджето си.Сама си прави изводите 8)