Влез

View Full Version : проблем с най-добрата ми приятелка

kissche95
05-04-2011, 20:33
здравейте....значи най-добрата ми приятелка е луда по лилавия цвят...миналия месец си направих лилави кичури и тя не ми говори почти седмица...вчера отидох на дск с лилави обувки..и тя ми вдигна скандал :( каза че няма да ми се сърди,ако не ги нося повече...и аз кво да правя...обещах и да не ги нося...а са мн хубави и чисто нови..казва че лилавия цвят е ниейна запазена марка и че съм я копирала...направо ужас...може да ви се струва шега,но съм напълно сериозна :cry: направо ме е страх да сложа нещо лилаво по себе си...защтото това е любимият и цвят ии пак ще каже че я копирам ...

kissche95
05-04-2011, 20:37
и дано не ме разпознае във форума,че тогава жална ми майка

ElManana
05-04-2011, 21:10
О, боже.
Обясни на приятелката си ,че не е наред. Все едно нейната 'запазена марка' да е храната и да не ти дава да ядеш?!
Ако бях на твое място щях сериозно да се замисля защо я наричам 'най-добра приятелка'.

marin4itu
05-04-2011, 21:15
Ама ако ти види аватара, сигурно ще ти се сърди за цял живот!

Що за детински истории.. Дай целият свят да не носи лилаво, защото било нейна запазена марка..

w1splol
05-04-2011, 21:57
Кажи й да си реже вените. Лилаво съкс.

DieselBlood
05-05-2011, 09:03
На 10 ли сте??

kissche95
05-05-2011, 10:03
на 14 сме ;(

zdrasti9182
05-05-2011, 10:09
здравейте....значи най-добрата ми приятелка е луда по лилавия цвят...миналия месец си направих лилави кичури и тя не ми говори почти седмица...вчера отидох на дск с лилави обувки..и тя ми вдигна скандал :( каза че няма да ми се сърди,ако не ги нося повече...и аз кво да правя...обещах и да не ги нося...а са мн хубави и чисто нови..казва че лилавия цвят е ниейна запазена марка и че съм я копирала...направо ужас...може да ви се струва шега,но съм напълно сериозна :cry: направо ме е страх да сложа нещо лилаво по себе си...защтото това е любимият и цвят ии пак ще каже че я копирам ...

Сериозен проблем имаш... Не знам как издържаш всеки ден на това напрежение и стрес. :?
Общата ви възраст ли е 14?

kissche95
05-05-2011, 14:04
не се подигравайте,изобщо не ми е до това..искам сериозни мнения...на 14 сме и двете...

Djuff
05-05-2011, 14:24
Извинявай, ама приятелката ти е тъпа.Много тъпа.Поговори с нея като голям човек и ако не те разбере, не само е ебати тъпата приятелка, а и ебати тъпата лигла.Да ви имам лилавите проблеми.

Ssummerjam
05-05-2011, 14:52
:lol:

vankata5555555
05-05-2011, 15:25
Тъпи сте като г*з и двете.

Tihon4o
05-05-2011, 15:54
Боже, какви са тези бебешки истории бе? Сбийте се и който победи ще получи лилавото. Точк. :-D

sm_95
05-06-2011, 06:41
Знаеш ли, че и приятелката ти пусна тема? :razz: Направо ме разбихте.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403047

:D :D :D :D

Goddess
05-06-2011, 09:37
Вие пък какво й/им се връзвате. Ясно е, че и двете теми са фейк. :)

Shizaya
05-06-2011, 12:38
Иди се прегледай най-добре. :lol:

kissche95
05-06-2011, 13:01
не са фейк темите...четох темата на приятелката ми и наистина трябва да поговорим с нея...но скарани сме..пък и тя е извън града и не ми вдига телефона... :-x апък блузата ми трябваше за една среща..тази блуза ми стои мн хубаво...и тя го знае и ми завижда :x :x

mMemories
05-06-2011, 15:56
Тази твоя приятелка не е с всичкия си.... :booooomb: :booooomb: :booooomb:

VampireLover3
05-07-2011, 07:39
иди с лилав пистолет и, й кажи "Щом толкова харесваш лилавото ще ти подаря лилав куршум в главата." Кво я слушаш тая дрисла ве .. най-добра приятелка я да се разкара тя ако ти беше приятелка нямаше да ти забранява нищо и дори щеше да се радва, че сте еднакви :-x :-x :-x :-x

zlatit0o
05-07-2011, 08:02
Еми и двете сте супер зле..
тя ти забранява да носиш нещо - злее
ти я слушаш - отново зле

mishle5
05-07-2011, 10:33
Трагична история..направо ми късате сърцето :lol: :lol: :lol: В този сайт се пише за истински проблеми!Сайта е направен за да се сподели проблем,който е важен и не търпи отлагане..а вие го обърнахте в яслата....

natalka96
05-07-2011, 14:24
иди с лилав пистолет и, й кажи "Щом толкова харесваш лилавото ще ти подаря лилав куршум в главата."
хахахх това беше добро :D :D :D

kissche95
05-08-2011, 08:51
така..вчера излязохме с приятелката ми и си поговорихме...наистина беше глупаво да се караме...и се разбрахме повече никоя да не носи лилаво :)

Обаче после влязохме в един супермаркет и аз поисках да ми купи вафла милка (защото си дадох всичките пари за лакове за нокти) и тя вика няма да давам пари за глупости да не си беше копувала лакове...ама тва го крещи,и аз започнах да крещя,замалко да се сбием в магазина...не не аз повече с това момиче никъде няма да ходя само ме излага...сега ме е срам да вляза в супермаркета... :? :?

mMemories
05-08-2011, 10:16
така..вчера излязохме с приятелката ми и си поговорихме...наистина беше глупаво да се караме...и се разбрахме повече никоя да не носи лилаво :)

Обаче после влязохме в един супермаркет и аз поисках да ми купи вафла милка (защото си дадох всичките пари за лакове за нокти) и тя вика няма да давам пари за глупости да не си беше копувала лакове...ама тва го крещи,и аз започнах да крещя,замалко да се сбием в магазина...не не аз повече с това момиче никъде няма да ходя само ме излага...сега ме е срам да вляза в супермаркета... :? :?

Предполагам тва разбиране никоя да не носи лилаво (колкото и да е комично:D :D :D ) включва и това никоя да не яде лилаво :D :D :D (имам предвид опаковкота но вафлата Милка) :-D :-D :-D :D :D :D

vilityyy979
05-08-2011, 10:38

Предполагам тва разбиране никоя да не носи лилаво (колкото и да е комично:D :D :D ) включва и това никоя да не яде лилаво :D :D :D (имам предвид опаковкота но вафлата Милка) :-D :-D :-D :D :D :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

minionka
05-08-2011, 10:40

Ама вие май се майтапите тука ... не може да сте толкова зле ве.. не може.. :shock:

vilityyy979
05-08-2011, 10:43

Ама вие май се майтапите тука ... не може да сте толкова зле ве.. не може.. :shock:
Дано се майтапят ... иначе тва ще е ебахти трагичния случай :razz:

GLaDOS
05-08-2011, 10:49
EPIC FAKE N GAY but still :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

terii
05-09-2011, 21:04
хахахахаха ти друга работа нямаш ли си??

IWannaBeSedated
05-10-2011, 12:25
Grow up!

DevilsAdvocate
05-10-2011, 15:29
Знаеш ли, че и приятелката ти пусна тема? :razz: Направо ме разбихте.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403047

:D :D :D :D
И аз сега го видях :razz:
Епик тема фейл :D