View Full Version : проблем с най-добрата ми приятелка
kissche95
05-04-2011, 20:33
здравейте....значи най-добрата ми приятелка е луда по лилавия цвят...миналия месец си направих лилави кичури и тя не ми говори почти седмица...вчера отидох на дск с лилави обувки..и тя ми вдигна скандал :( каза че няма да ми се сърди,ако не ги нося повече...и аз кво да правя...обещах и да не ги нося...а са мн хубави и чисто нови..казва че лилавия цвят е ниейна запазена марка и че съм я копирала...направо ужас...може да ви се струва шега,но съм напълно сериозна :cry: направо ме е страх да сложа нещо лилаво по себе си...защтото това е любимият и цвят ии пак ще каже че я копирам ...
kissche95
05-04-2011, 20:37
и дано не ме разпознае във форума,че тогава жална ми майка
ElManana
05-04-2011, 21:10
О, боже.
Обясни на приятелката си ,че не е наред. Все едно нейната 'запазена марка' да е храната и да не ти дава да ядеш?!
Ако бях на твое място щях сериозно да се замисля защо я наричам 'най-добра приятелка'.
marin4itu
05-04-2011, 21:15
Ама ако ти види аватара, сигурно ще ти се сърди за цял живот!
Що за детински истории.. Дай целият свят да не носи лилаво, защото било нейна запазена марка..
Кажи й да си реже вените. Лилаво съкс.
DieselBlood
05-05-2011, 09:03
На 10 ли сте??
kissche95
05-05-2011, 10:03
на 14 сме ;(
zdrasti9182
05-05-2011, 10:09
здравейте....значи най-добрата ми приятелка е луда по лилавия цвят...миналия месец си направих лилави кичури и тя не ми говори почти седмица...вчера отидох на дск с лилави обувки..и тя ми вдигна скандал :( каза че няма да ми се сърди,ако не ги нося повече...и аз кво да правя...обещах и да не ги нося...а са мн хубави и чисто нови..казва че лилавия цвят е ниейна запазена марка и че съм я копирала...направо ужас...може да ви се струва шега,но съм напълно сериозна :cry: направо ме е страх да сложа нещо лилаво по себе си...защтото това е любимият и цвят ии пак ще каже че я копирам ...
Сериозен проблем имаш... Не знам как издържаш всеки ден на това напрежение и стрес. :?
Общата ви възраст ли е 14?
kissche95
05-05-2011, 14:04
не се подигравайте,изобщо не ми е до това..искам сериозни мнения...на 14 сме и двете...
Извинявай, ама приятелката ти е тъпа.Много тъпа.Поговори с нея като голям човек и ако не те разбере, не само е ебати тъпата приятелка, а и ебати тъпата лигла.Да ви имам лилавите проблеми.
Ssummerjam
05-05-2011, 14:52
:lol:
vankata5555555
05-05-2011, 15:25
Тъпи сте като г*з и двете.
Боже, какви са тези бебешки истории бе? Сбийте се и който победи ще получи лилавото. Точк. :-D
Знаеш ли, че и приятелката ти пусна тема? :razz: Направо ме разбихте.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403047
:D :D :D :D
Вие пък какво й/им се връзвате. Ясно е, че и двете теми са фейк. :)
Иди се прегледай най-добре. :lol:
kissche95
05-06-2011, 13:01
не са фейк темите...четох темата на приятелката ми и наистина трябва да поговорим с нея...но скарани сме..пък и тя е извън града и не ми вдига телефона... :-x апък блузата ми трябваше за една среща..тази блуза ми стои мн хубаво...и тя го знае и ми завижда :x :x
mMemories
05-06-2011, 15:56
Тази твоя приятелка не е с всичкия си.... :booooomb: :booooomb: :booooomb:
VampireLover3
05-07-2011, 07:39
иди с лилав пистолет и, й кажи "Щом толкова харесваш лилавото ще ти подаря лилав куршум в главата." Кво я слушаш тая дрисла ве .. най-добра приятелка я да се разкара тя ако ти беше приятелка нямаше да ти забранява нищо и дори щеше да се радва, че сте еднакви :-x :-x :-x :-x
zlatit0o
05-07-2011, 08:02
Еми и двете сте супер зле..
тя ти забранява да носиш нещо - злее
ти я слушаш - отново зле
Трагична история..направо ми късате сърцето :lol: :lol: :lol: В този сайт се пише за истински проблеми!Сайта е направен за да се сподели проблем,който е важен и не търпи отлагане..а вие го обърнахте в яслата....
natalka96
05-07-2011, 14:24
иди с лилав пистолет и, й кажи "Щом толкова харесваш лилавото ще ти подаря лилав куршум в главата."
хахахх това беше добро :D :D :D
kissche95
05-08-2011, 08:51
така..вчера излязохме с приятелката ми и си поговорихме...наистина беше глупаво да се караме...и се разбрахме повече никоя да не носи лилаво :)
Обаче после влязохме в един супермаркет и аз поисках да ми купи вафла милка (защото си дадох всичките пари за лакове за нокти) и тя вика няма да давам пари за глупости да не си беше копувала лакове...ама тва го крещи,и аз започнах да крещя,замалко да се сбием в магазина...не не аз повече с това момиче никъде няма да ходя само ме излага...сега ме е срам да вляза в супермаркета... :? :?
mMemories
05-08-2011, 10:16
така..вчера излязохме с приятелката ми и си поговорихме...наистина беше глупаво да се караме...и се разбрахме повече никоя да не носи лилаво :)
Обаче после влязохме в един супермаркет и аз поисках да ми купи вафла милка (защото си дадох всичките пари за лакове за нокти) и тя вика няма да давам пари за глупости да не си беше копувала лакове...ама тва го крещи,и аз започнах да крещя,замалко да се сбием в магазина...не не аз повече с това момиче никъде няма да ходя само ме излага...сега ме е срам да вляза в супермаркета... :? :?
Предполагам тва разбиране никоя да не носи лилаво (колкото и да е комично:D :D :D ) включва и това никоя да не яде лилаво :D :D :D (имам предвид опаковкота но вафлата Милка) :-D :-D :-D :D :D :D
vilityyy979
05-08-2011, 10:38
Предполагам тва разбиране никоя да не носи лилаво (колкото и да е комично:D :D :D ) включва и това никоя да не яде лилаво :D :D :D (имам предвид опаковкота но вафлата Милка) :-D :-D :-D :D :D :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
minionka
05-08-2011, 10:40
Ама вие май се майтапите тука ... не може да сте толкова зле ве.. не може.. :shock:
vilityyy979
05-08-2011, 10:43
Ама вие май се майтапите тука ... не може да сте толкова зле ве.. не може.. :shock:
Дано се майтапят ... иначе тва ще е ебахти трагичния случай :razz:
EPIC FAKE N GAY but still :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
хахахахаха ти друга работа нямаш ли си??
IWannaBeSedated
05-10-2011, 12:25
Grow up!
DevilsAdvocate
05-10-2011, 15:29
Знаеш ли, че и приятелката ти пусна тема? :razz: Направо ме разбихте.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403047
:D :D :D :D
И аз сега го видях :razz:
Епик тема фейл :D