PDA

View Full Version : Being gay is hard.



LoveGreen
05-04-2011, 22:30
Аз съм гей. Това е едно просто изречение, което обаче притежава невероятната сила да накара половината от прочелите го хора да се махнат на мига от темата, друга част да остави няколко злобни и обидни коментари зад себе си и само една шепа от всички да продължат да четат, за да се опитат да помогнат, да дадат някакъв стойностен съвет. Хубаво, всеки има право на мнение, всеки има право да мисли каквото пожелае, но все пак нещо ме кара да се надявам, че все още има хора от онази последната част, която ще разбере пред какво съм изправен. Това не е дебат дали сте за или против хомосексуалността, ами просто опит да споделя част от проблемите, мислите и въпросите си с вас.

Не съм избрал да бъда гей. Напротив, и аз като всички, желая да имам семейство, деца, приятели момчета, с който да говоря и т.н. Не мисля, че можеш да направиш съзнателен избор към кой пол да си привлечен, смятам, че е въпрос на съдба, гени или както искате го наречете, но не и моя вина. 'Couse god makes no mistakes, I was born this way, нали? Знам, че хората третират гейовете като полухора, не като пълноценни и равни личности и че са изпълнени с омраза към тях. Знам го и за това се страхувам да разкрия кой всъщност съм на приятелите, съучениците, родителите си.. Днес ние сме подвластни на предрасъдъци, приемаме това, което обществото определя като нормално и не отделяме дори минутка за да помислим какво бихме направили, ако бяхме на мястото на тези, "другите" хора. Не можем да се променим, такива сме и затова трябва винаги да сме изолирани, винаги да сме встрани от всички, така ли? Трудно е.

И разкриването е точно това. To come out of the closet, да кажеш на света. След него всичко непременно ще се промени. Няма как да не забележиш промяната на поведението на хората, как те следят с очи, как си шушукат зад гърба ти. Знам го, гледал съм филми и съм убеден, че и в реалния живот е така. Иска ми се да мисля, че хората в България са поне малко либерални като британците и американците, но ми се струва, че тази мисъл е просто лъжа, заблуда. Не искам да се разкривам, но знам, че ще дойде и този ден все някога. Ще изпитам облекчение, но и ще трябва да се справя с по-голямата негативна част от процеса. Лошото е, че не съм медиум, не знам какво ТОЧНО ще стане и се колебая. Доста.

Няма нужда да ми казвате, че все още не съм се определил, защото в пубертета бля бля, знам какъв съм, сигурно и проверено е. Да се върнем обаче на разкриването.. искам го, но и реакцията на родителите ми ме притеснява доста. Консервативни са, май, често говорят за гаджета, питат ме разни неща и това ме смущава, депресирам се, защото много ще ги разочаровам, ако им кажа истината. Всъщност, харесвам си някого, но не знам дали е гей.. не познавам никой като мен и не знам как да ги разпозная... Той често се закача с мен в училище, говори с мен, но май само съзнанието ми се опитва да интепретира това по-различен начин, докато всъщност не е така. Смисъл, не бих могъл да знам със сигурност. И все пак ми се иска. Иска ми се да имам приятел, да изпитам всичките онези чувства, които изпитват и хетеросексуалните.. искам нормален живот.

Често си мисля за това.. какво ще е бъдещето, дали ще остана сам до края на дните си и се депресирам ужасно. Често се чудя как биха реагирали хората. Често мисля за всичката тази бъркотия. И не искам да съм гей. Но съм и не мога да променя този факт.

Почти чувствам облекчение, след като написах всичко това и вярвам, че ще е добре просто да чуя и вашето мнение. Моля, моля, поне го прочетете преди да пишете. Или просто си спестете усилията и пропуснете?

sexa_na_kompleksa
05-05-2011, 06:48
След като не си имал приятел до сега, кое ти дава основание да казваш "сигурно и проврено е"? Не искам да се заяждам или да те разубеждавам, просто питам. : )
Според мен, трябва първо да имаш истинска връзка и да се убедиш, че това е за теб, и после да се разкриеш пред всички, първо пред по-близките, след това и пред останалите. Това, че родителите ти са консервативни, вероятно означава, че отначало ще се бунтуват, но после сигурно ще свикнат с мисълта. Не вярвам да спрат да те обичат или пък да се отрекат от теб. Това се отнася и за остналите хора - първо ще те гледат странно, но нали знаеш - всяко чудо за три дни. А ако някой те мрази или обижда, само защото си хомосексуален, значи е доста посредствен и ограничен и не ти трябва изобщо да комуникираш с него.

Greennight
05-05-2011, 07:24
В гейовете ме дразни,не това,че ги чукат или нещо друго,а това,че се опитват да си натякват сексуалността на всеки.

LoveGreen
05-05-2011, 07:58
sexa_na_kompleksa, за такива неща .. просто знаеш. Тоест, по някое време разбираш, че не харесваш момичета.

Greennight, по какъв начин да си натякват сексуалността? Смисъл, не всички гейове са крещящи, ярки и публични като по филмите. А и в крайна сметка и ние сме хора също като "вас" и искаме да живеем нормално, това че теб те дразни е съвсем друг въпрос.

x7aZzy
05-05-2011, 08:26
Нормално е да се притесняваш от обществената реакция. Но трябва да решиш кое за теб е по-важно - чуждото мнение (респективно коренна промяна в отношението на другите спрямо теб и не искам да съм песимист, но в началото тази промяна няма да е към добро) или това да се разкриеш пред близки, приятели, семейство- т.е. да разбереш кой те приема такъв, какъвто си, и кой - не.

"Ще изпитам облекчение, но и ще трябва да се справя с по-голямата негативна част от процеса." - тук си много прав. Според мен, за да вземеш решение, трябва да прецениш дали наистина си готов заради чувството на облекчение to come out of the closet, също дали си достатъчно силен психически, за да се справиш с "негативната част".

"Често си мисля за това.. какво ще е бъдещето, дали ще остана сам до края на дните си и се депресирам ужасно. Често се чудя как биха реагирали хората. Често мисля за всичката тази бъркотия. И не искам да съм гей. Но съм и не мога да променя този факт."

Я, стига глупости! Стегни се - всичко ще се оправи. И, повярвай ми, не говоря наизуст. Най-добрата ми приятелка е лезбийка. Познавам я още от преди да го осъзнае, до сега, когато вече е приела ориентацията си. Спомням си колко трудно й беше да каже на мен и колко по-трудно да каже на всички останали. Няма да ти разправям през колко гадости премина, ще кажа само, че сега е доволна със себе си, близките й я приемат, разбра кои са й истински приятели и е щастлива! Вярно, че още не си е намерила постоянна приятелка, но това не пречи да търси (и й е много по-лесно да "намира" лезбийки, щом веднъж се е разкрила).

Изводът: ако наистина знаеш кой си и имаш смелостта да кажеш на останалите, то рано или късно ще откриеш това, което търсиш. Поне аз вярвам в това. Но аз съм си малко идеалист.

LoveGreen
05-05-2011, 09:11
Знам, че би трябвало след като кажа на всички да се почувствам по-добре, но просто не знам как ще го приемат родителите, познатите ми.. да не говорим ако стигне до училище, тогава животът ми ще стане истински ад. Няма да издържа всичките подмятания и обиди.. Понякога си мисля, че и така съм си добре, че е по-добре да го крия, въпреки че не знам до кога точно ще се получи. Вече пораствам, предполага се, че трябва да имам гаджета и т.н., просто става все по-трудно. А как ми се иска да мисля, че всичко ще си е както преди, ако се разкрия.

zdrasti9182
05-05-2011, 10:06
... но и реакцията на родителите ми ме притеснява доста. Консервативни са, май, често говорят за гаджета, питат ме разни неща и това ме смущава, депресирам се, защото много ще ги разочаровам, ако им кажа истината.
Ако само ги разочароваш, бъди рахат!
Помисли за по-сериозна реакция и дано някой от тях няма здравословни проблеми.


А как ми се иска да мисля, че всичко ще си е както преди, ако се разкрия.

Няма да бъде същото, бъди сигурен!

Твоята сексуалност си е твой проблем и не е нужно да я размахваш!
Я пак си помисли дали си такъв?

LoveGreen
05-05-2011, 12:17
Не съм казал, че трябва да я размахвам, просто мисля, че НЯКОИ хора трябва да знаят какъв съм..

Auriss
05-05-2011, 13:08
Приятел ,не знам каква е целта на темата (може би да изпуснеш малко 'парата' ,знам ли ) ,но мога да ти гарантирам едно (което ти очевидно вече знаеш ,но нека го потвърдя) - това ,че има някакво малцинство ,което използва главата си ,вместо обществените предразсъдъци изобщо не означава ,че остатъка от хората са дори близо до някакво подобно поведение. Мога да ти гарантирам ,че в училище най-малкото ще отнесеш сума глупости ,изговорени зад гърба ти. А ако до момента ,в който си "кажеш" си бил и от по-стеснителните (да не казвам 'сдухан' ,но това имам предвид) ще си навлечеш и пролеми с училищните дръвници.
Родителите ти най-вероятно ще го приемат ,приятелите ти също ,но училището далеч не е среда ,в която би искал да се "отличаваш" с нещо ,което болшинството от хората приемат за 'противно' ,'гнусно' ,'ненормално' и т.н.
Истината е ,че докато аз бях ученик имаше едно момче в квартала ми. Не беше нужно да си казва ,тъй като от километър можеше да се разбере каква е ориентацията му. Е - да ти разказвам ли колко подигравки е отнесъл ? Дори моя милост си е правил ташаци с него (нещо ,с което никак не се гордея ,но както и да е) тогава.
Сега ми е просто познат - засичаме се ,поздравяваме се и така.
Въпросът е ,че както средата ,така и начинът на мислене на хората се променя с годините.
На НДК неведнъж съм виждал хомо-двойки по пейките (както момичета ,така и момчета) и да ти кажа - нито на мен ,нито на някой от познатите ми им прави особено впечатление. Същото важи и за хората наоколо. Накратко - изобщо не ми пука дали си хомо или не - имам си собствен живот и нямам намерение да се меся в чуждия. Но не така ще реагират умствено деградиралите ти съученици (а новото поколение са наистина ретарди - от личен опит го казвам) ,които само си търсят повод да се направят на "по-" от другите ;) .

Помисли си хубаво какво ще правиш - моят съвет е да изчакаш да завршиш - тогава на никой няма да му пука какъв си ,стига да си свестен. Може и да отнасяш по някой ташак ,но в никакъв случай няма да е от злоба.

ПС: ^коментарите над моя мисля ти показват невежеството на твоите набори ,така че сам си вади изводите

Cybershot
05-05-2011, 13:20
Брат, отиди на проститутка....

Auriss
05-05-2011, 14:43
^що не се оправиш с някой травестит ? (така де ,дано разбираш аналогията)

LoveGreen
05-05-2011, 15:28
Мда, знаех си, че някой ще изтърси нещо такова. Не се удучвам. :Д

Auriss, не знам, не се смятам за очевиден гей, не мисля, че някой от познатите ми подозира в момента. Но все пак някой ден ще бъде принуден да давам обяснение защо си нямам гадже, защо това, защо онова и т.н. А и накрая просто ще се сетят някои и ще бъде по-трудно.. Честно казано, нямам си идея какво ще правя, за сега със сигурност не съм готов за големи крачки..

Auriss
05-05-2011, 16:09
Но все пак някой ден ще бъде принуден да давам обяснение защо си нямам гадже, защо това, защо онова и т.н.

Ъъъххх... опция А) изглеждаш добре и момичетата се влачат след теб => може и да се наложи да се обясняваш ,но най простото е "нямам интерес".

опция Б) не изглеждаш толкова добре => няма какво да обясняваш ,едва ли някой ще те пита :D


Пък и + това не си длъжен на никого да даваш обяснения...как не си го разбрал още. На колко години си ? В провинцията ли живееш или си от София ?


Честно казано, нямам си идея какво ще правя, за сега със сигурност не съм готов за големи крачки..

Ми...нищо. Нищо няма да правиш lol . Май не си прочел внимателно какво ти написах - като мине някоя и друга година и завършиш училице ще ме разбереш


Не съм избрал да бъда гей. Напротив, и аз като всички, желая да имам семейство, деца, приятели момчета, с който да говоря и т.н.

Би ли ми го разяснил това ? Какво изобщо имаше предвид - че нямаш приятели момчета или че смяташ ,че ако се знае че си хомо няма да имаш ?


Знам го, гледал съм филми и съм убеден, че и в реалния живот е така.

Извинявай ,но реших да ти спестя бъзиците в първия си пост. Сега не мога :D. WtF?

Няма нужда да ми казвате, че все още не съм се определил, защото в пубертета бля бля, знам какъв съм, сигурно и проверено е.

Я ,я кажи. Как го провери ? Така де - на мен ми е ясно ,че няма как да си въобразяваш ,ама тази реплика много ме изкефи ;d


Всъщност, харесвам си някого, но не знам дали е гей.. не познавам никой като мен и не знам как да ги разпозная... Той често се закача с мен в училище, говори с мен, но май само съзнанието ми се опитва да интепретира това по-различен начин, докато всъщност не е така. Смисъл, не бих могъл да знам със сигурност. И все пак ми се иска. Иска ми се да имам приятел, да изпитам всичките онези чувства, които изпитват и хетеросексуалните.. искам нормален живот.

Дали не е това причината да изпишеш всичко ? Мм, съжалявам ,но не съм експерт в тази област и няма как да ти помогна. Мога само да те посъветвам да внимаваш с подхода ,че току-виж си се озовал разкрит + отритнат.
Абе ... не ти е лесно и на теб


И не искам да съм гей

но това не означава ,че трябва да си по-нисък от тревата ,а ?
Какви са тия депресантски истории ?


Често си мисля за това.. какво ще е бъдещето, дали ще остана сам до края на дните си и се депресирам ужасно. Често се чудя как биха реагирали хората. Често мисля за всичката тази бъркотия
Уау ,гей си. Бравоо ,честито! Опа ,забравих ... - съжалявам ;( . По-добре ли ти стана ? На бас ,че не ? Не го мисли толкова - ще си намериш приятел (леле...колко ми е странно да пиша такова нещо на друго момче :D ) и ще си правите там каквото правите и ще си спомняш как си писал тези гупости ... и ще ти е смешно ,ще видиш.
Сигурно си 14-5годишен и тепърва започваш да се замисляш накъде ти е тръгнал живота и затова така си се спекъл. Е ,не го мисли - за всеки има място на този свят - ще се намери и за теб ;)

LoveGreen
05-05-2011, 16:32
Ами, смея да кажа, че изглеждам добре външно, но не се влачат момичетата след мен, аз се влача след тях. Другите може и да го забелязват, но всички го тълкуват по нормален начин. Смисъл, знам го, защото се шегуват с мен, че само гоня момичетата и такива.

Ъм, за друготоо, пояснявам: Нямам приятели момчета, не излизам с тях, не играя футбол и т.н. :д Просто имам повече общи интереси с момичета и контактувам повече с тях.

Не съм го проверявал бе, просто знам какво харесвам. Не ме привличат момичетата и толкоз. Нали не мислиш, че щях да пиша тук, ако не бях сигурен?

Пф, и знам, че е яко депресирано всичко, което казвам, ама какво да правя, млад съм и не знам какво ме очаква. 8-)

SaRiTaTa
05-05-2011, 16:34
Прочетох внимателно темата ти и това, че си гей не е нищо лошо поне аз така го въприемам и уважавам всички хора независимо какви са те. Виж важното е да не ти пука какво мислят другите, това си ти който го възприема добре, който не го възприема да си гледа работата, а за родителите ти ти си им дете, те те обичат в началото сигурно ще им е доста трудно, няма как да не им е странно в началото, но след известно време ще свикнат няма как да не те разберат.( акоимаш нужда да споделиш нещо пиши на лично)
Успех :)

Cybershot
05-05-2011, 17:18
^що не се оправиш с някой травестит ? (така де ,дано разбираш аналогията)

Разбрах ти аналогията, аз го казах, че може и да му дойде акъла в главата на автора след това. Не е хубаво да вървиш срещу природата... Това е извращения всякакви такива които се отклоняват от хетеросексуалността. Имаме късмет, че Адам не е бил гей, щото нас нямаше да ни има.
П.С. не повай да ми философстваш, защото не ми се занимава да споря.

LoveGreen
05-05-2011, 17:21
И какво се очаква да направя аз, да се самоубия, защото с природата се разминаваме в посоките? :-D Боже, вие не разбрахте ли, че никой не решава дали да бъде гей и че не съществува опция "стани хетеросексуален"?

Auriss
05-05-2011, 17:29
^що не се оправиш с някой травестит ? (така де ,дано разбираш аналогията)

Разбрах ти аналогията, аз го казах, че може и да му дойде акъла в главата на автора след това. Не е хубаво да вървиш срещу природата... Това е извращения всякакви такива които се отклоняват от хетеросексуалността. Имаме късмет, че Адам не е бил гей, щото нас нямаше да ни има.
П.С. не повай да ми философстваш, защото не ми се занимава да споря.

Тъп си пич - няма кво да философствам, а и ти не можеш да го оспориш (че си тъп и това ,че не си прав) :lol:


И какво се очаква да направя аз, да се самоубия, защото с природата се разминаваме в посоките? funfunfun Боже, вие не разбрахте ли, че никой не решава дали да бъде гей и че не съществува опция "стани хетеросексуален"?

Пропуснах още един съвет да ти дам. Има изключение от "нормалните" и интелигентни хора ,които ще бъдат болшинството от познатите ти след като завършиш. Това 'изключение' са религиозните дебили и едва-докреталите да завършат средно образование. Но мнението им изобщо не трябва да те бърка ,тъй като от гледна точка на способността им за самостоятелно мислене и обективна морална оценка са по-нищожни от червеи ^^

EDIT: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=400574
Виж тази тема. Съвсем умишлено я пуснах ,провокиран от разговор с един познат ,а и от една друга тема в този форум.
Исках да видя до каква степен хора като този ,дето се изказа тук могат да защитят позицията си ,т.е. да проверя дали са просто балони с въздух ,които повтарят 'мразя педали' щото така е много на мода.
Нямаше и един ,който да може да даде адекватна защита на подобна теза...
Изчети цялата тема.

LoveGreen
05-05-2011, 18:39
Благодаря за съвета. И, да, изкуших се да пиша в темата ти.

reperw
05-05-2011, 18:59
Още един такъв коментар и заминаваш.
амк933

horacio
05-05-2011, 20:35
По темата не знам какво да кажа. Подкрепям мнението на Auriss напълно.

Nakadah
05-06-2011, 07:07
Правих ти забележка, втора, трета...тая е последна.

Ако нямаш какво да кажеш по темата - хиксчето и това е. Не е нужно да пишeш глупости и злобарщини.

амк933

Mark123
05-06-2011, 20:44
Аз, ще ти дам най-точния съвет,защото и аз съм гей и те разбирам!Не слушай тези хора, които пишат - от къде знаеш че си гей, в този случай ти можеш, да ги питаш- а ти от къде знаеш, че си хетеро- прост е отговора -Просто го знаеш.И така, спокойно семейство, можеш да имаш, приятел и всичко за каквото си мечтал.Приятел не ти трябва, предполагам си в пубертета, наблегни на уменията си и ги развивай, защото именно те, ще те направят богат, а парите ще ти са нужни за гей-сем. в България!А тези шушукания които ги е имало по филмите, да има ги, но трябва да ги игнорираш при мен е лесно, на мен не ми пука от никого.Обидите нараняват, стига да ги чуеш от приятел, а защо трябва да ти пуко от хора които изобщо не те познават, а се интересуват само и единствено от твоята сексуалност!Спокойно тва е фаза и аз минах и сега ми е супер смешно кви неща съм писал в тоя сайт!Съвета ми е гледай си живота, всичко ще се подреди,а относно до филмите те не са реалността!

krokkrok
05-06-2011, 20:54
http://photos.vaxlan.net/d/21684-1/gir-somebody_needs_a_hug.gif
Can't really do anything else though :x

LoveGreen
05-07-2011, 07:16
Благодаря на всички за съветите и помощта! И прегръдките. 8-)

bloodyF
05-07-2011, 20:27
не мога да ти чета цялата тема, обаче лично аз нямам нищо против гейовете. виж лесбийките са друга работа. 8-) не бе, шегувам се. :]

все ми е едно, прав,крив, важното е да си себе си и да не се срамуваш от това, което си.

и все пак не разбрах, проблем ти е да го покажеш, харесваш някого или не си сигурен дали си гей? :-o :-D

LoveGreen
05-07-2011, 20:46
Всичко, освен последното. Сигурен съм си. 8-)

Pamaa
05-07-2011, 20:51
Трудно?!
Самата дума носи значението си: весел, радостен,игрив, отдаден на светски удоволствия, разпуснат, безцеремонен, ярък, блестящ. :lol: :lol:

LoveGreen
05-07-2011, 20:54
На мен ми е трудно.

mitkoyyy
05-07-2011, 23:50
Аз ти предлагам да си намериш момиче и да отхвърлиш тезата, че си гей. Силно ти препоръчвам да не казваш на семейството си че си гей, защото представи си че сина ти и два и ти казва: Татко аз съм гей.
Самата дума гей ми звучи гнусна братле най-добре ще е ако си намериш момиче и почнеш да се държиш като мъж. Никога няма да приема факта, че сина ми е гей и даже не знам как си станал гей и имали педали в семейството ти.


Аз, ще ти дам най-точния съвет,защото и аз съм гей и те разбирам!Не слушай тези хора, които пишат - от къде знаеш че си гей, в този случай ти можеш, да ги питаш- а ти от къде знаеш, че си хетеро- прост е отговора -Просто го знаеш.И така, спокойно семейство, можеш да имаш, приятел и всичко за каквото си мечтал.Приятел не ти трябва, предполагам си в пубертета, наблегни на уменията си и ги развивай, защото именно те, ще те направят богат, а парите ще ти са нужни за гей-сем. в България!А тези шушукания които ги е имало по филмите, да има ги, но трябва да ги игнорираш при мен е лесно, на мен не ми пука от никого.Обидите нараняват, стига да ги чуеш от приятел, а защо трябва да ти пуко от хора които изобщо не те познават, а се интересуват само и единствено от твоята сексуалност!Спокойно тва е фаза и аз минах и сега ми е супер смешно кви неща съм писал в тоя сайт!Съвета ми е гледай си живота, всичко ще се подреди,а относно до филмите те не са реалността!
Това, че ти си педал не значи, че и той трябва да бъде.
Слушай батка мани го тоя кво ти лафи богат да ставаш... Единствения богат гей Българин е Евгени Минчев даже не знам и колко е богат. Погледни историята никъде не се говори за геьове и ми кажи кой гей е станал крал ?
Бъди мъж убий всичко гейско в теб.
Надявам се да не се обиждаш от думите: Педерас,гей и т.н, защото щом приемаш, че си такъв, така ще те наричам. Това е напълно нормално хората да те гледат на кръв, защото си различен защото си педерас и искаш да се чук*ш с мъже и това според мен е мега гнусно и не знам как може да ви възбуждат подобни работи. Явно много си бил глезен знам ли, но ако сина ми е гей ще се самоубия.

UnkNoWn12
05-08-2011, 08:17
mitkoyy или там както се пишеш, в историята поливината и повече крале са имали хомосексуални наклонности,някои дори стигали до педофилия,така че не се изказвай не подготвен за нещо, с което не си запознат..Към автора, не слушай глупостите на другите,че това е извратено, нечовешко и против природата, нали точно природата те е направила такъв..Бих те посъветвал да не си признаваш, докато си в училище,поне пред всички,защото има хора,чиято единствена цел в живота е да се присмиват на другите..Аз като цяло не съм против гейовете,стига те да не парадират с това, а ти изглеждаш най-нормално момче,което просто е привлечено от същия пол...Това,че семейството ти ще се отрече от теб са глупости,нали все пак си им дете и те обичат,да в началото ще им е странно,но с времето ще свикнат както се свиква с всяко нещо..Така,че продължавай смело напред и не се отказвай от живота,само защото си гей..

LoveGreen
05-08-2011, 08:32
Аз ти предлагам да си намериш момиче и да отхвърлиш тезата, че си гей. Силно ти препоръчвам да не казваш на семейството си че си гей, защото представи си че сина ти и два и ти казва: Татко аз съм гей.
Самата дума гей ми звучи гнусна братле най-добре ще е ако си намериш момиче и почнеш да се държиш като мъж. Никога няма да приема факта, че сина ми е гей и даже не знам как си станал гей и имали педали в семейството ти.


Аз, ще ти дам най-точния съвет,защото и аз съм гей и те разбирам!Не слушай тези хора, които пишат - от къде знаеш че си гей, в този случай ти можеш, да ги питаш- а ти от къде знаеш, че си хетеро- прост е отговора -Просто го знаеш.И така, спокойно семейство, можеш да имаш, приятел и всичко за каквото си мечтал.Приятел не ти трябва, предполагам си в пубертета, наблегни на уменията си и ги развивай, защото именно те, ще те направят богат, а парите ще ти са нужни за гей-сем. в България!А тези шушукания които ги е имало по филмите, да има ги, но трябва да ги игнорираш при мен е лесно, на мен не ми пука от никого.Обидите нараняват, стига да ги чуеш от приятел, а защо трябва да ти пуко от хора които изобщо не те познават, а се интересуват само и единствено от твоята сексуалност!Спокойно тва е фаза и аз минах и сега ми е супер смешно кви неща съм писал в тоя сайт!Съвета ми е гледай си живота, всичко ще се подреди,а относно до филмите те не са реалността!
Това, че ти си педал не значи, че и той трябва да бъде.
Слушай батка мани го тоя кво ти лафи богат да ставаш... Единствения богат гей Българин е Евгени Минчев даже не знам и колко е богат. Погледни историята никъде не се говори за геьове и ми кажи кой гей е станал крал ?
Бъди мъж убий всичко гейско в теб.
Надявам се да не се обиждаш от думите: гей,гей и т.н, защото щом приемаш, че си такъв, така ще те наричам. Това е напълно нормално хората да те гледат на кръв, защото си различен защото си гей и искаш да се чук*ш с мъже и това според мен е мега гнусно и не знам как може да ви възбуждат подобни работи. Явно много си бил глезен знам ли, но ако сина ми е гей ще се самоубия.
Ама, повярвай ми, това няма как да се потисне. Няма как да го спреш и да станеш хетеросексуален магически. Иначе, аз се учудвам колко ужасен човек трябва да си, за да не приемеш сина си такъв какъвто е, ако е гей. :shock: Смисъл, той едва ли ще е виновен, тези неща стават несъзнателно или по вина на родителите (Едипов комплекс). Наистина, не мога да направя нищо, но точно хора като теб ме карат да се чувствам гадно заради самия себе си.

UnkNoWn12
05-08-2011, 08:38
Не му обръщай внимание по поста си личи, колко е ограничен и "грамотен" :D

mitkoyyy
05-08-2011, 09:06
Не съм искал да те обиждам просто искам да видиш мнението на приятели и роднини. Ако искаш им кажи пък после пиши как са приели новината... Според мен трябва да си намериш момиче и като пораснеш да им кажеш, че си гей...
Едит: Един въпрос, ти искаш ли да си гей, харесва ли ти ?

LoveGreen
05-08-2011, 09:12
Мен точно това ми е писнало, да ги лъжа. Но не планирам да им казвам скоро вече.

Не, не искам, но е все тая, такъв съм.

cigarettekisses
05-08-2011, 09:26
Прочетох внимателно темата ти и това, че си гей не е нищо лошо поне аз така го въприемам и уважавам всички хора независимо какви са те. (:

Assume
06-10-2013, 17:26
ОМГ ! Все едно чета нещо, което самия аз съм написал о.О И аз като теб не играя футбол, нямам много приятели момчета, има едно момче, което се ''закача'' с мен о.О И мисля, че .. ъм... Съм като теб (сещаш се, нали ?!) ! :)

GUEST000
06-11-2013, 13:11
Когато човек осъзнава, че е гей, той минава през няколко етапа, които включват осъзнаване, възприемане и разкриване ..
Аз минах през последния когато бях на 15 .. Признавам си - не беше лесно. Но колкото по-рано се разкриеш, толкова по-бързо ще дойде и щастието.
Най-страшно ми беше възприемането на факта, че не съм нормален.. Тогава имаше големи депресии и мъки. Не вярвах дори на хората, които ми казваха че в това няма нищо лошо. Знаех, че това е лъжа !
Бях останал с нагласата, че ще живея като нещастник, ако въобще имаше смисъл да живея. Точно тогава се стовариха и подигравките върху мен .. Изчезна и желанието да се защитавам, аз просто не успявах. Трудно е когато играеш срещу всички. Естествено и униженията не бяха малко. Закачките ставаха обиди, обидите се превръщаха в гавра и накрая се стигаше до бой, в който странно как винаги излизах невредим.
В този период просто не знаеш на кого да вярваш, дори имаш чувството, че не можеш да повярваш на себе си и какво се случва. Дори и малкото хора, които ме уважаваха си отидоха, но не за това, че съм различен, а защото предварително знаех, че няма шанс да ме приемат. Ето тук беше моята грешка ..
Когато играеш зад маската, вътрешно знаеш, че нямаш истински приятели, че никой не те обича истински и че любовта не съществува за теб. Всичко е фалшиво, освен истината която носиш в себе си и знаеш само ти. Прибираш се вкъщи и си казваш "И днес ми се размина", но тогава осъзнаваш, че си напълно сам...
Минаха няколко месеца с този жалък начин на съществуване и реших да започна моето разкриване. Споделих със семейството ми .. Там имаше проблеми и оттогава тази тема за разговор е забранена от мен. Когато някой вкъщи успяваше да събере смелост и да ми зададе няколко нетактични въпроса, започваха да се блъскат врати, да се чупят прозорци и в крайна сметка се разбра, че това не е начина ...
Обратно на очакванията ми разбрах, че всъщност имам истински приятели .. Някои реагираха остро, други се подхилваха, трети се възползваха да споделят и те своите проблеми, но накрая всеки стигаше до извода, че си заслужава да бъде до мен.
Разкриването вече беше започнало и нямаше връщане назад. Това много разнообрази живота ми. Вече започнах да се усмихвам по-често. Усетих свободата и чувството от това да бъдеш себе си. Държах се естествено и не подозирах, че това поведение ще накара някои хора да ме харесват още повече. Започнах да се запознавам и сприятелявам с когото поискам, защото станах прекалено уверен в себе си. Появи се и огромната гордост, с която смачквах всеки, който се опитваше да ми попречи да живея нормално.

Сега съм на 19 .. днес мога да кажа за себе си, че всичко е наред .. Смятам се за спокоен и уравновесен човек. Ако ме питате дали има хора, които ме мразят - Да, Има ! .. Въпросът е, че те вече не ми пречат.
Мнението на хората не ме интересува. Живея си живота, другите да се спасяват.
Приемам факта, че заядливите хомофоби съществуват. Няма какво повече да направя, за да им променя мнението. Всеки вижда света по различен начин и носи своите убеждения за това кое е правилно и кое не е. Всеки, който се опита да спори с мен рано или късно се отказва, защото е по-добре да спориш в подкрепа на нечий права, отколкото да твърдиш мнението си с цел нарушаването им...
Случвало ми се е да се питам, дали ако не бях такъв щях да мразя тези хора. Може би да, защото това което виждаме като представа за думата гей е нещо отвратително. Въпреки това, когато някой идиот ми се разкрещи по улиците с думите "Ей, гей ! ", аз обикновено се усмихвам и го подминавам.
Самочувствието ми никак не е в липса, което обикновено си личи. И един съвет от мен: Хомофобите са смели, когато са в подкрепата на себеподобни. До ден днешен се пазя от големи компании по улиците, за да избегна разправии.. Не винаги успявам, но това не е болка за умиране. Важното е, че когато някой отворко върви сам и ме засече, обикновено навежда глава и погледа му бяга в другата посока. Не знам защо :D