View Full Version : Бихте ли скъсали гаджето си след лош секс?
Iankoclk
05-05-2011, 07:12
Излизах с едно момиче 17-дни и тя не ми пускаше и на 18-тия 1 час преди да излезнеме си ударих една чикия ,и се видяхме тя искаше да правиме секс ама на мен първо не ми стана лесно после като ми стана спадна за 3 мин. след тоя ден гаджето ми скъса с мен :(
искам да попитам момичетата бихте ли скъсали с гаджетата си ако и на вас ви се случи това ...?
Greennight
05-05-2011, 07:39
Еми аз съм момче и никога не бих скъсал с момиче,просто щото 1 път секса не е бил хубав :? Тва трябва да си мега зле,за да го направиш -.-
http://i110.photobucket.com/albums/n94/charliechoppa/facepalm.gif
Iankoclk
05-05-2011, 08:05
мисля че жените не мислят така ,защото един мой приятел е студент извън софия и си идваше тука заради гаджето най-вече и на него му се случило същото като на мен(то май на всяко момче се е случвало) и гаджето му го скъсало ,затова питам жените да видиме какво ще кажат те..
ScorpionGirl
05-05-2011, 08:20
Никога не бих "резнала" гаджето си, само защото нещо се е случило и секса не е бил хубав. Не може всеки път всичко да е перфектно, все пак сме хора, правим грешки.
Моето мнение е, че това момиче, с което си бил, вероятно е тръгнала с теб с надеждата, че ще има (извинявам се за израза) "яко еб*не".
Не си го слагай толкова на сърце, просто трябва да намериш някоя, която НЕ Е с теб заради секса и тогава няма да те остави заради една бих казала грешка в секса.
teammember
05-05-2011, 09:00
Трябвало е да и обясниш защо така се е случило..
cobalt8994
05-05-2011, 09:04
Е братле нямам думи, за да скъса с теб поради тази причина "момичето" трябва да е била голяяяяяяма интерисчийка. На всеки се случва да е човек и да не му е до секс. И из съм имал такива случаи, номера е в една връзка секса да не е основен, тоест да не е най-важното нещо. За такива който само за това мислят не си заслужава усилията !!! Никога не бих скъсал с приятелката ми,ако каже че сега не и се прави "секс" ! ! !
dimitar_ak
05-05-2011, 09:07
Много ми е странно като при една нова връзка се очаква първия секс да е невероятен. Много рядко е така. По-важното е той да предизвика желание за още такива моменти.
Първи секс в нова връзка - БЕЗЦЕННО! :lol:
Ако първият път с дадено момче не е ок не бих го скъсала, но ако се случи няколко пъти, просто ми се убива желанието и започвам да имам само приятелски чувства. Все пак секса в една връзка е много важен. :)
Ами до колкото разбрах това ви е бил първия път? Така ли?
Ако е така и аз бих имала малко по - големи очаквания.
И след като ти спадне ще си помисля, че проблема е в мен, че не съм достатъчно привлекателна ... :) :) :) тъпо е да се разделите заради едното е**не ама.. :) няма да ти е последното гадже ..
Tъпа кучка, не се коси за тая гювендия :lol:
SisiStrange
05-05-2011, 10:53
:-o Много е глупава. На нейно място щях да изчакам поне до 5-6я път, че и повече. Хората не се нагаждат на секундата перфектно един към друг. Огроомна рядкост е идеален първи секс.
xBadxApple
05-05-2011, 10:56
Първи секс в нова връзка - БЕЗЦЕННО! :lol:
!!!
трутх!
Iankoclk
05-05-2011, 11:51
смисъл секс съм правил и по 2 часа и момичетата много ми се кефят ,ама 17 дни бях на сухо и незнам какво ми стана.. казвал съм на няколко приятели за случката и те немогат да повярват и се бях притеснил ,че ако не се представям добре всеки път в секса ще ме късат :(
dimitar_ak
05-05-2011, 13:17
2 седмици на сухо са ужасно много време даааа
cobalt8994
05-05-2011, 14:35
Е вярно че майката си е тренинг, ама ако тая дет те е оставеля е някакъв http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_206402_6.jpg&imgrefurl=http://www.24chasa.bg/Article.asp%3FArticleId%3D206359&usg=__PfR1u4TL35p0QL90UZbQKegPMfI=&h=600&w=800&sz=65&hl=bg&start=0&zoom=1&tbnid=YJlao9EJchaYJM:&tbnh=133&tbnw=177&ei=XafCTaveLsaa-gbYprH2Aw&prev=/search%3Fq%3D%25D0%25BA%25D1%2580%25D0%25BE%25D0%2 5BA%25D0%25BE%25D0%25B4%25D0%25B8%25D0%25BB%26um%3 D1%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1525%26bih%3D693%26tbm%3Disch0 %2C107&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=309&vpy=254&dur=640&hovh=194&hovw=259&tx=162&ty=109&page=1&ndsp=29&ved=1t:429,r:15,s:0&biw=1525&bih=693 , не само че няма да ми стане ами и на вътре ще ми се прибере !!! :D
Palpatin
05-05-2011, 14:47
Никога не бих скъсал с някоя заради това.
лелееее :shock: ужас тая е била няква луда :shock: :shock: :shock: и на мин ми се е случвало на годжето ми да не му става (има и такива моменти ) но никога не бих го зарязала заради това ! и както казаха и преди това 1вият секс никога не може да бъде идеален и бих изчакала да видя какво ще стане по-нататък ! :) с моя приятел сме заедно от 2 години иии но него някой път не му става но при ниго е от алкохола само да близне малко и забрави за случея :D :-D :-D :-D :D :D :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) така че пич няма от кво да се косиш ;) на всеки се случва а оная е била тъпа кифла !!! :-)
Случва се понякога да не се представи едно момче добре. Нормално е, не всеки е в идеална форма. НО ако по принцип секса не струва... как да кажа... или ще чукам друг или късам :D
Ами аз съм имала няколко такива случки с кофти секс ама... на всеки се случва, не бих зарязала някой заради това. Преди около година скъсах с приятеля си, секса беше доста зле, ама не заради това вече не исках да съм с него.
P.S. Пич, даже да го е направила заради секса, не го взимай много навътре. Ако е такава значи си по-добре без нея :)
Eclipsercho
05-05-2011, 17:20
Това трябва да е възможно най-глупавата причина, поради която да скъсам момиче.. :-o
NomNomNom
05-05-2011, 20:23
Излизах с едно момиче 17-дни и тя не ми пускаше и на 18-тия 1 час преди да излезнеме си ударих една чикия ,и се видяхме тя искаше да правиме секс ама на мен първо не ми стана лесно после като ми стана спадна за 3 мин. след тоя ден гаджето ми скъса с мен :(
искам да попитам момичетата бихте ли скъсали с гаджетата си ако и на вас ви се случи това ...?
Да
Личното ми мнение е, че не това е причината за скъсването ви. Вероятно заради нещо друго е решила, че не иска да е с теб. Това е било най-много повод за скъсване. Но причина - не.
НИКОГА! Да не би пък сексът да е най-важното и решаващо нещо в една връзка..
taratorcho
05-05-2011, 22:10
един МНОГО хубав въпрос ... в повечето случей (за жалост) в една връзка секса играе 90 % от САМАТА връзка ии това мен много ме разочерова, поради факта, че ние сме хора и всеки един от нас е правил грешки във всяко едно начинание.
Казвам ТВЪРДНО НЕ на това едно момиче да скъса момче зареди лош секс (въпреки, че съм момче, не бих го направил на момиче ако не се е прадставило добре)
...и пич, щом те е скъсала зареди това, трябва да си благодарен на Бог, че те е опазил от тази тъпа к*рва (извинявам се за израза) : ))
mnogoznaikO
05-05-2011, 22:39
ХАХАХАХАХАХАХА това се нарича МАЛШАНС :D :razz:
Брат,както викаше един приятел навремето "Ако не можеш да ебеш,сериозна връзка няма да видиш"...вулгарно ама факт
BigFakeSmile
05-06-2011, 00:06
Не, разбира се.
shadow4e
05-06-2011, 00:20
По-скоро е решила, че няма чувства и няма смисъл да се насилвате.
И аз имах случка с един младеж– негадже, да не ми хареса и да не повторя въпреки желанието му да се докаже, че не е толкова скован, отказах. Не видях причина да повтаряме при положение, че първия път ми беше просто неприятен и реших, че няма да се прежаля заради него. :-o
mrazqkindergarten
05-06-2011, 10:22
GregoryHouse
05-06-2011, 11:06
Бих казал, че ако не е има само 1-2 които са равни на него...
Biskfitka
05-06-2011, 11:46
Бих казал, че ако не е има само 1-2 които са равни на него... ;-)
Незадоволителният секс рано или късно води до изневяра.... ;)
Но ако се е случило 1-2 пъти не е проблем :)
Еми аз съм момче и никога не бих скъсал с момиче,просто щото 1 път секса не е бил хубав :? Тва трябва да си мега зле,за да го направиш -.- 95% от момичетата са мега зле
Не бих скъсала заради това... :?