Влез

View Full Version : LOMBARD

MegiBoOm
05-05-2011, 14:51
http://lombard.bg/ - някой поръчвал ли е чрез тях и дали е възможно, ако нямам кредитна или дебитна карта те да закупят даден продукт, да отида в офиса им и да им дам парите на място?

koshtramba
05-05-2011, 15:54
Аз съм поръчвала. Няма нужда от дебитна карта. Коректни са. Само дето комисионната им е 40 % за неща над 50 лв. и 50 % за по-малко пари... Доста не си заслужава вече.

Отиваш там и си плащаш стойността на продукта без комисионната, като ти дойде поръчката си доплащаш комисионна.

Смята се шипинга на продукта до щатите . Там имат адрес и оттам ги пращат.

RainbowGirl
05-05-2011, 16:04
И аз съм поръчвала през тях, защото не разполагам с карта. Обаче трябва да чакаш около месец, за да ти дойдат покупките. Иначе в горното мнение ти казаха за комисионната. Точно заради нея не е хубаво да си поръчваш по-скъпи неща.

MegiBoOm
05-05-2011, 16:28
благодаря ви...
аз иначе заради някои лакчета и т.н. в и-бей, нищо по-специално! :)
а ако да кажем това, което искам е 10 лв. трябва ли да им доплащам още не що отгоре, ако изключим доставката?

koshtramba
05-05-2011, 18:34
Да де, точно това ти е комисионната. Това, което те печелят. сметни си 50 % от стойността на лака отгоре. Други такси няма. Ако са от Китай се чака около месец и половина.

RainbowGirl
05-06-2011, 10:22
Да де, точно това ти е комисионната. Това, което те печелят. сметни си 50 % от стойността на лака отгоре. Други такси няма. Ако са от Китай се чака около месец и половина. Почти всичко е от Китай.. затова ще чакаш. :D