Влез

View Full Version : мустачки ;d

shokoladd
05-05-2011, 15:06
Здравейте. Решила съм (колкото и тъпо да звучи) да си махна амии... "мустачките" :D :D Много ми е неприятно да се гледам така :( таа въпроса ми е ще стане ли с лентичките на ...те по принцип не са за тази цел, но ако отрежа малко и пробвам ще се получи ли или да си звема специално за това.Който знае моля да пише :P

divacheee
05-05-2011, 15:43
Не са за тази цел ? Или не са подходящ размер ... ако са на вийт, стреп и т.н няма никакъв проблем да си отрежеш подходящия размер :)

mimsSss96
05-05-2011, 16:07
Според мен е по-добре да идеш на козметик. :)

g1rl4eto_
05-05-2011, 16:12
Според мен е по-добре да идеш на козметик. :)

Определено, за да ги махне като хората :)

Pamaa
05-05-2011, 18:01
С конец и не смятам, че е тъпо! Нормално е!

mishle5
05-07-2011, 11:33
И сама можеш..Ама като ги махнеш после косъма ще стане по "дебел" и по лесно видим... На мнение съм да не ги пипаш,е разбира се ако не си личат много..щото после ще станат повече...

dream1707
05-07-2011, 11:57
По-добре си вземи лентички специално за мустак .. Защото обикновените не са за толкова деликатна кожа.
Въпреки че аз ти препоръчвам да идеш на козметик.. аз обикновено ги махам при козметичка и става много по-прецизно :)

Biskfitka
05-07-2011, 15:31
И сама можеш..Ама като ги махнеш после косъма ще стане по "дебел" и по лесно видим... На мнение съм да не ги пипаш,е разбира се ако не си личат много..щото после ще станат повече...С кола маска/лентички косъмът не става по-дебел ;)

Ssummerjam
05-07-2011, 15:52
Може да пробваш с пинсета.

jjustdoitt
05-07-2011, 16:15
Kупи си лентички за мустаци, не е необходимо за всичко да се ходи на козметик.

fiama
05-07-2011, 18:16
Купи си лентички за мустаци или ленти за тяло, които да нарежеш в необходимата форма. Съвет от мен: не дурпай прекалено рязко и не повтаряй много на едно и също място. След употребата на лентичката може да премахнеш остатъците от веществото с мокра кърпичка. Аз лично съм много доволна от лентите на Дева - препоръчвам ги горещо, освен това са на достъпна цена.

Pamaa
05-07-2011, 18:36
И сама можеш..Ама като ги махнеш после косъма ще стане по "дебел" и по лесно видим... На мнение съм да не ги пипаш,е разбира се ако не си личат много..щото после ще станат повече...
тя няма да се бръсне!
при премахването им с кола маска и т.н. намаляват :)

anonimka98
03-17-2012, 11:30
аз искам да попитам ако отида на козметик после как ще изляза от там :Д нали се появяват пъпчици ? а зачервяването ? моля ви кажете ми и аз искам да си ги махна и още един въпрос - ако си ги изруся ще стане ли и ако може да ми кажете как да си ги изруся ще е супер ;д :))

Biskfitka
03-17-2012, 12:12
^ По-добре дай на мама с една лепенка да ти ги махне и готово ;д
Не ги изрусявай ,грозно е.

awerw
03-17-2012, 12:20
мустациииииииииииииииииии иии :lol:

casuall
03-17-2012, 12:54
Има лентички за лице и бикини зона на вийт .. аз ги ползвам по второто предназначение, но мисля, че са в удобен размер да си махнеш и мустаките :)

п.с. пъпчици ще ти излязат, ако след кола маската се измиеш с вода, а не махнеш остатъците с кърпичката в опаковката, която НЕ Е мокра кърпичка, а е напоена с някакво олио за тяло / за след епилация/

don't say anything.
03-18-2012, 14:02
Ако се притесняваш сама и не искаш да ходиш на козметик,
лентичките на вийт са чудесни за тази цел, можеш дори майка си да помолиш.

koni
03-18-2012, 17:41
Най-добре иди на козметичка, ако си от София мога да ти препоръчам моята.

anonymous708973
03-18-2012, 18:47
Оф, козметички... тя да не е саката. Отиваш в кварталното козметично магазинче, питаш за ленти за лице. Те са две, слепени една към друга, изглеждат като една и струват между 40 ст (Дева) и 80 ст (Nair май бяха). Инвестирай в по-скъпите. Слагаш и дърпаш в посока, обратна на растежа на косъма. Мажеш със зехтин после, за да отстраниш останалото и си готова. Ще дава 3-4 лв на козметичка за нещо, което може и сама да направи...

wezinka
03-19-2012, 17:52
Да, взимаш си лентички и си ги правиш сама както каза PinkPan7her да не даваш 4 лв на козметички.

anonimka98
03-24-2012, 11:50
мерси много за съветите аз имам някакви лепенки нз на каква фирма са - хартиени и това да го кажем лепилото е зелено :д те стават ли ? и слад като си ги махна става ли да намажа мястото с олио ? а г/д зачервяването след колко време отминава ?

Glam0rous
03-24-2012, 12:08
^ стават. мажеш след това с олио - не за друго, просто олиото(мазнината) маха остатъците от восъка (зеленото нещо, което наричаш лепило е восък), които остават по кожата след като дръпнеш. Ако имаш бебешко олио още по-добре, но откровено става и с Калиакра. Слагаш на памук и мажеш. После можеш да се намажеш с кремче. Моята козметичка казва да не се мокри 2 часа след това, за да не се замърси и възпали, но аз съм непослушна и нямам проблеми (за крака, ръце и триъгълник става дума, мисля, че и за мустачки ще е така). Дали ще ти се зачерви и колко ще стои за всеки е различно. На мен не ми се зачервява, а приятелка седи на точки по 2 дена. И не мисли да ги изрусяваш. Космите макар и светли продължават да стърчат и да се виждат, което е ужасно грозно, а на допир, ако целуваш някой не искам да коментирам.

EasyWay
03-24-2012, 13:02
Пусни си брадаааааааааа ;) шегувам се :) Отиди на козметик кво ги слушаш тука :D