View Full Version : Масло за нокти на Икаров
DeviL_AsS
05-05-2011, 15:55
Някой може ли да ми каже,как се нанася маслото на Икаров?Само на нокътя или и на малка част от пръста?
g1rl4eto_
05-05-2011, 16:09
Ами аз хубаво си слагах на целите нокти оставях около 5 минутки и си измивах ръцете доколкото си спомням трябва някъде да пише как се нанася :)
Lian4ety
05-05-2011, 16:11
Попринцип има опътване и в него пише,че се нанася и на кожичката отстрани и се масажира,но аз не го спазвах и пак имаше ефект. :)
Аз си го мажа върху целите нокти и малко извън тях след това седя 20 мин. после го махам с мокри кърпички. А може ли да ми каже някой колко често да се прави тази процедура, няколко пъти на ден или в седмицата ?? :)
DeviL_AsS
05-05-2011, 16:21
Аз си го мажа върху целите нокти и малко извън тях след това седя 20 мин. после го махам с мокри кърпички. А може ли да ми каже някой колко често да се прави тази процедура, няколко пъти на ден или в седмицата ?? :)
На листовката пише 2-3 пъти седмично да се нанася,но едва ли ще има някакъв проблем и всекидневно да се слага.
На листовката пише 2-3 пъти седмично да се нанася,но едва ли ще има някакъв проблем и всекидневно да се слага.
Мерси за отговора :)
vIKToriYa
05-06-2011, 06:28
аз си го мажа на нокътя и на кожичките отстрани и отгоре стоя 30 мин и се измивам определено има голям ефект :grin: :grin: :grin: :grin:
titinkaa
05-06-2011, 11:06
Маслото се нанася на нокътната плочка и кожата около нокътя.Стои се 20мин,после масажираш и може да си имиеш ръцете след 40-50мин,за да има наистина ефект както трябва.Казвам го,защото ползвам маслото от 2г.