Влез

View Full Version : Помогнете ми

del1ncee
05-05-2011, 16:16
Така, имам си гадже и отначало приятелката ми не го харесваше, като изцяло не го одобряваше. Но имаха викторина по български и бяха 6 и 7 клас и тя го хареса като човек и сега все му говори.

И снощи сънувах, че стоим двамата в нашата класна стая и тя идва ядосана и ни заварва заедно и ни казва, че не можем да стоим така, само и само да не сме заедно.

Аз и казах: ти като завиждаш, но всмисъл, не че си няма никoй, ами за нас и не знам. Малко съм объркана. Като си писахме, той ми написа тя да не се опитва много много да ни разделя.

Дори не знаех защо ми го написа. Според вас дали го харесва ?
...

Serphent
05-05-2011, 16:21
еми аз лично не съм ясновидец :D нито пък някой друг от форума така ,че по-добре я питай :D

del1ncee
05-05-2011, 17:29
хах тя харесва друг ама нз :D :D :D

mishle5
05-07-2011, 11:24
От цялото това нещо нищо не разбрах..ту сънища..ту разни истории...Начи сънувала си сън и ни питаш дали тоя сън може да е наистина... :-o Или аз съм тъпа или не си написала правилно темата... :D

mishle5
05-07-2011, 11:25
Питай си я дали го харесва,да ти приличаме на Ванга..?!Незнаем какво си мислят хората и какви са техите чувства

mMemories
05-07-2011, 11:54
Питай приятелката ти дали го харесва. Ако го харесва и обясни че е подло да се опитва да ви разделя (и аз харесвам гаджето на една приятелка ама не правя некакви опити да ги разделям). Ако отрече все пак кажи на някоя ваша лизка приятелка да се увери че наистина е така. :neutral:

Josefinne
05-07-2011, 13:50
Дали го харесва, замо защото ти си го сънувала? Според мен ти си тази, която ревнува.