View Full Version : Помощ
dotinkaa
05-05-2011, 20:36
Как казахте на майка си за мензиса ? Майка ми постоянно пита некфи тъпи въвроси за нещата които се случват повреме на побертета
И може ли да не ми отговаряите така : ( с думи )
TheBeliever
05-06-2011, 08:43
Отидох при нея на терасата и й казах дословно: "Майко, дойде ми". Изгледа ме странно, попита ме дали ме боли много и дали искам хапче за болките. Отказах и отидох да гледам телевизия.
Как казахте на майка си за мензиса ? Майка ми постоянно пита некфи тъпи въвроси за нещата които се случват повреме на побертета
И може ли да не ми отговаряите така : ( с думи ) ами как да ти отговаряме .. ? :lol:
nomatterwho
05-06-2011, 13:36
Еми казах й, че ми е дошло и тя мн се учуди, защото бях 6ти клас, а тя преди това ми е казвала, че й е било дошло в 8ми и така...
Ми незнаех кво е тва и отидох и я попитах и тя ми каза че ми е дошло и едва ли не почна да празнува :D
Ми незнаех кво е тва и отидох и я попитах и тя ми каза че ми е дошло и едва ли не почна да празнува :D
При мен беше същото... :D
Ами как?!Отидох при нея и й казах "Отиди до магазина да ми вземеш превръзки,че ми дойде."
julinkata3
05-06-2011, 17:18
Най-добре ако ти е дошло го кажи направо.Това е нещо нормално и няма защо да се притесняваш! :)
infected9
05-06-2011, 18:10
Обадих и се и и казах "ДОЙДЕ МИ"..малко странно реагира ,защото бях едва в началото на 5ти клас ..