Влез

View Full Version : Любовта - обърквам се !

skykiss
05-06-2011, 01:36
Здравейте : ) Както всички други в този сайт и аз ще поискам мнения и съвети : )) ... Ами .. запознах се с едно момче ... честно казано ... излизали сме малко пъти .. запознахме се преди около 2 месеца .. Първата ни среща (ако може така да се нарече) мина много добре .. с изключение на това , че непрестанно си обърквах думите ;ддд То и сега си е така ... мисля , че е нормално .. като се има в предвид , че не ми се случва често да излизам с момчета ... тааа такааа ... харесвам го .. ! Очаквахте го нали ? ;дд И работата е в това , че незнам какво да направя .... споделих му ... не получих отговор .. ! Но за рождения си ден от него получих един интересен подарък ... По мнение на мои приятелки това момче ми прави намеци. Естествено това с подаръка не е единствен случай .. просто незнам .. с мен се държи прекалено добре (чак съмннително) ;дд и незнам какво да мисля ..

VaMpiRKaTaaa
05-06-2011, 04:03
Един откровен разговор на 4 очи би свършил работа

MaLkaTa_LaDy
05-06-2011, 07:22
А вие продължавате ли да излизате? Кой кого кани? Какво се случва, когато сте заедно? Можеш следващия път просто да го целунеш.

nepowtorima
05-06-2011, 08:06
..ами.. просто му се обаждай да излизате по-често.. ти ще разбереш как се развиват нещата, но може би да се гаври с теб.. или да е някой от онея курвари.. дето ухажват всяко хубаво момиче..
П.С. на колко сте?

skykiss
05-07-2011, 00:41
MaLkaTa_LaDy < ами .. засега нямаме нови уговорки .. попринцип неможе да се нарече точно канене .. може би предложения по-скоро ;дд от ногова страна са .. а за целувката .. честно казано много бих искала да го направя , но незнам как ;дд смсл .. и от там притеснения .. незная дали ще ме остави да го направя или ще се отдръпне .. (не че някой знае де )
nepowtorima << и аз точно от това се притеснявам .. това е може би единственото от коет осе притеснявам .. а за годините .. няма да споделя .. не сме малки .. но нямаме и 18 год. възраст ;дд пубери ;дд (не споменавам за годините ,защото ще настъпят разни други коментари ) спокойно над 13 год. сме ;д

abvd
05-07-2011, 07:46
Трябва да ГОВОРИТЕЕ.. :grin:

garfi94
05-08-2011, 17:31
Определено трябва да поговорите насаме по въпроса. Няма как иначе да се развият нещата :)

IseeDEADbodies
05-08-2011, 17:45
Един откровен разговор на 4 очи би свършил работа

ъхъ.. и аз така мисля