View Full Version : Бившата на най-добрия ми приятел...
mistakeorwhat
05-06-2011, 13:00
8-) Те не са заедно от ~ 1 година. Проблема е, че тя едва ли ме приема като нещо повече от приятел, докато аз съм хлътнал до ушите по нея... И най-кофтито в цялата ситуация е, че не искам да правя само секс с нея ами май съм влюбен. За момента само си пишем. От време на време ми дава някакви странни знаци (може и така да ги наречем), но по-скоро за нея, аз не съм нищо повече от приятел. :smt007
Случвало ми се е, и сега пак ми се случва, сигурно знаете колко е отвратително. Искам съвет. Не мога да намеря начин по който да разбера дали бих могъл да имам шанс с нея без да си прецакам приятелските отношения. За протокола съм на 21 години а тя е на 20 и е хипер-дупер-секси пичка. К`во да правя? :roll:
Искам съвет. Не мога да намеря начин по който да разбера дали бих могъл да имам шанс с нея
Намеци мой човек,намеци.
8-) ... и е хипер-дупер-секси пичка. К`во да правя? :roll: фразите от Scooby - Doo ли си ги вадиш ? :D
По темата: Ти не спирай да й пишеш, направи й намеци както по горе казаха и да не ти пука толкова за приятеля ти освен ако все още е лудо влюбен в нея [което не го вярвам ] ако и тя те хареса перфе, :) ако ли не здраве да е
Приятеля ти едва ли ще се зарадва ако разбере
mistakeorwhat
05-06-2011, 23:12
Приятеля ти едва ли ще се зарадва ако разбере
Ами съжалявам за което. Не знам какво да правя и съм много объркан... Защо винаги се получава така, защо все нещо трябва да е на обратно. Имам чувството, че с човек като нея мога да прекарам остатъка от живота ми. Тази вечер се видях с нея, даже като дойде седна точно до мен и стояхме на една маса през цялото време. Трудно ми е да и говоря и да я гледам в очите, но въпреки това успявам. Говорихме си, закачахме се от време на време, но наистина не мога да разбера дали бих могъл да имам шанс. Дори и да не ми помогнете, поне като ви споделя някак си ми олеква на душата.
TheNewReligion
05-06-2011, 23:13
Какви знаци ти дава?
mistakeorwhat
05-06-2011, 23:19
Ами странни знаци. Не мога да обясня тук, но може и аз да се вкарвам в някакви филми... Хлътнал съм просто... След 2 годишна връзка се влюбвам отново и то в кое момиче... Ужас хора :shock:
bratignat
05-07-2011, 09:11
Действай и изобщо да не ти пука за приятелството ви. Щом си хлътнал до уши, да не мислиш, че няма да ви се променят взаимоотношенията?
Те вече са променени. Можеш да линееш до нея, залъгвайки се, че ако гледаш на нея, като на любима предаваш приятелството ви.....което не е така. А можеш да се опиташ да я имаш и да я раваш на още по-високо ниво.
П.П.
Изобщо нищо не й намеквай. Просто я заграби и целуни.