PDA

View Full Version : Не знам какво да правя ;s ..

Puffie
05-06-2011, 17:35
Запознах се с едно момче което ме харесва, писахме си близо седмица и след това излязохме. :) Вичко беше супер прекарахме си много добре, по едно време както си говорехме и той ме целуна.. малко неочаквано беше за мен :D , но пък точно това направи момента вълшебен ии невероятен :oops: :---) ии така.. след няколко дни пак излязохме за 2ри път. След това започна всичко да се проваля :( писахе си по скайп и той каза, че иска да спи с мен (аз не съм спала с момче и той го знае), аз разбирасе му отказах и му казах, че няма как да стане след втората среща това. Той беше доста настоятелен и ме питаше постоянно дали искам .. продължих да му отказвам ии той накрая се разсърди. Аз го попитах само за това ли ме е търсил, само това ли е искал от мен и той ми казва, че и това трябва да има.. пфф :?. Попитах го също не мисли ли, че избързва и той ми вика ''еми не много'' #-o. Разбирам ако ходехме, добре.. ама ние нито ходиме, нито нищо.. излизали сме само 2 пъти и той да иска това от мен........ И той апочна да се държи лошо с мен и спря да ми пише. След като се скарахме аз не съм му писала, понеже ако бях му писала, той щеше да си помисли, че съм размислила. Иначе той ми пишеше от време на време 2-3 пъти да е било.. ама се някви такива общи неща, нищо интересно, а и не е бил големия чат.. 2-3 реда, как си, кво прайш и тва е ..
Проблема е в това, че аз искам нещо да се получи между нас :( не искам всичко да спира до тук въпреки, че той явно не си пада по сериозните неща и секса за него е на 1во място и е от типа момчета ''дебна да ебна'' . Не знам какво да правя.. приятно ми е с него и ми е доста странно и дори гадно сега като не си общуваме :( . Аз не знам какво да си мисля, не знам как да постъпя.. боли ме от това мълчание и тази тишина и това неизвестие какво се случва.. ще се оправят ли нещата някога.. дори и да не сме заедно, поне искам да се държим като нормални хора, като приятели.. ако е възможно. От няколко дни се каня да му пиша, но никога не го правя, защото не знам дали е правилно, дали трябва.. искам да го питам това ли беше всичко, но не искам да се унижавам и аз да му се моля един вид .. :( Моля ви, посъветвайте ме как да постъпя

Sh@d0w
05-06-2011, 17:45
Просто иска да преспи с тебе.Сигурен съм,че дори и след като спите отново ще охладнее и пак ще пускаш теми да питаш какво да правиш.

Не е единственото момче на тоя свят.Искаш да си с него,защото може би е единственото момче което се държи по-специално с теб.Но е ясно че те зарибява само заради секса.

Изясни си какво точно искаш от едно момче,дали искаш да бъдеш момиче за един ден или да имаш човек до себе си,който да те обича,разбира и подкрепя.

SisiStrange
Не го търси. Според мен всичко, което иска, е секс. Ако имаше и друго, нямаше така лесно да те зареже и да спрете всякакъв контакт, само защото си казала: Не. Наистина не си струва да се унижаваш - тук си права. Сега ти е неприятно и се дразниш, но това е по-малкото зло. Потрай малко, ще ти мине и ще се появи някой, който ще те харесва наистина, а няма само да те изнудва за секс.

ПП. Този не ми мяза на момче, което може да има стойностно приятелство с момиче. Каквото и да направиш, все всичко ще опре до: "Айде пусни ми де."
А ти не искаш това.

infected9
Мисля ,че е очевидно за кво всъшност е искал да излезете и също така мисля ,че трябва да слезеш на земята и да спреш да си мислиш ,че всъшност с това момче ше ти бъде добре и ,че ше издържите повече от 1 седмица.Не знам на колко години си ,но е важо да разбереш ,че на тая възраст момчетата нито могат да обичат нито пък да са сериозни .. е има и свесни момчета ,но рядко се срещат.Забрави за първата среща ..може да се каже ,че първите срещи винаги са хубави ,а на вторите имаш чувството ,че си излязъл със съвсем друг човек.Просто го забрави и най-важното не страдай ,защото след време ше си викаш "леле ква тапачка бях .."има свесни момчета ..важното е да не гледаш външния вид само..Стегни се и мисли положително .. момчетата не са всичко :)

Ssummerjam
05-06-2011, 18:42
Повече от ясно е, че иска само секс. Както каза Sh@d0w - дори да му го дадеш, бързо ще охладнее. И приятелство дори не може да имате, винаги ще извърта нещата в посока секс. Зарежи го да не си трошиш главата после. :)

nomatterwho
05-06-2011, 18:50
Щом е поискал секс от толкова рано и ти се сърди, защото му отказваш, това говори какъв човек е.. Остави го и не се занимавай с него. Бягай, колкото и да ти е симпатичен. Нищо няма да излезе и само още повече ще си създадеш проблеми.

tanch3t093
05-06-2011, 18:54
Просто иска да преспи с тебе.Сигурен съм,че дори и след като спите отново ще охладнее и пак ще пускаш теми да питаш какво да правиш.
100% ...
Казаха ти го вече, но пак ще кажа - не го търси, това което прави и иска от теб говори колко е сериозен... Такъв ли искаш да ти е първия?

ZooB
05-06-2011, 19:04
ауеее тегли му една майна и го заеби отсякъде , сичко дет иска е да спи с теб .

abvd
05-07-2011, 07:53
ауеее тегли му една майна и го заеби отсякъде , сичко дет иска е да спи с теб .

+1

Josefinne
05-07-2011, 14:12
Сори, мацка, ама по-добре се откажи от този. Явно наистина иска просто да те " бодне". Дори да му се отдадеш, няма да постигнеш нищо. Просто приеми, че не те харесва, защото ако беше така, щеше да е внимателен и нямаше да ти говори така " директно от вратата за краката". Просто се опитай да го забравиш, изтрий го от скайп от фейсбук, телефон. Не му се обаждай, не му вдигай, не му пиши, не му отговаряй.
Така ще е по-добре за теб, защото каквото и да си говорим първият път на едно момиче е важен и не е хубаво да е с някакъв ебач. Първият път си е само веднъж и най-добре да е с човек, който те обича, а това не е този.

Puffie
05-07-2011, 14:24
Благодаря на всички дали мнение : )
Наистина май ще е по-добре да не се занимавам с него колкото и да ми е трудно. Също така напълно ми е ясно, че дори и да легна с него (а аз нямам такива намерения) той няма да се влачи все след мен после, за него аз ще съм поредата с която е спал :? :o