View Full Version : Година и половина ..... и край
h0peless
05-07-2011, 14:51
Днес се разделихме с приятеля ми, с който бяхме заедно от Година и половина.. искам да ви помоля за съвет как да го преодолея по-бързо, защото няма да издържа и пак ще се върна при него.. Късали сме няколко пъти за по няколко седмици и пак, и пак сме се събирали, но вече не искам да е така. Искам да съм сама, помогнете ...
mrazqkindergarten
05-07-2011, 15:05
Не разбрах.. Ти си тази, която не иска пак да се събирате и въпреки тва питаш как да издържиш?
katerinka9226
05-07-2011, 15:08
Е, щом не искаш да се съберете, как така " как ще издържа " ?? Ми щом не искаш да сте заедно, значи не го обичаш, значи ще издържиш.
Ssummerjam
05-07-2011, 15:33
Аз съм аз. Ти си ти. Не съм на този свят, за да сбъдна очакванията ти. И знам, че ти също не си на този свят, за да сбъднеш моите. Защото аз съм аз и ти си ти. И когато аз и ти се срещнем е прекрасно. И когато в срещата си се разминем, няма какво да се направи.
:)
montana6
05-07-2011, 15:59
За жалост няма как да ти помогнем, защото това е въпрос на лична психика и воля. :) Мога да ти предложа само да намериш да се разсейваш с нещо (да си седиш у вас сама не е най-добрият избор).
pomorians1
05-07-2011, 16:11
искаш да си сама, за да вършееш или защото не ти е хубаво с него? има голямо значение : )
nepowtorima
05-07-2011, 16:17
..ами спри всякакъв контакт с него..
изтрий ваши снимки, номера му, скайпа му, фейсбука му.. всичко ..
махни всякакви ваши спомени.. и започни да правиш неща с които се разсейваш, ходи по купони.. забавлявай се, смей се с приятелки.. и всичко рано или късно ще отмине, но наистина не се връщай при него.. щом 1 път някои хора скъсат .. значи то няма смисъл да продължат .. а вие няколко пъти.. трябвало е още първия път да прекратиш всичко..!!
h0peless
05-09-2011, 13:07
изневери ми .. ;(
Violenza
05-09-2011, 13:23
изневери ми .. ;(
Нещастник.
Клин клин избива. ;)
obyrkaniq
05-09-2011, 13:51
Иди в някой оръжеен магазин и си вземи пистолет .. ще е най-лесно.Или пък си вземи свръх доза наркотици.
Такива неща се случват всеки божи ден.
Някой ден ,той ще се чувства наранения.Може би ,ще ти трябва време да притъпиш болката ,да го забравиш и да се вземеш в ръце.Не мога да ти кажа начина или времето което ще ти отнеме.Нито времето нито дадена ситуация ще го заличи от спомените ти ,свикни с тях.
Не те е оценил,не е държал достатъчно на теб.Щом е прибягнал към това,
значи просто всичко е било до време.Запитай се ,този човек заслужавал ли те е ,давал ли е всичко за теб...или винаги е гледал всичко във връзката ви да се свежда само към неговите интереси ?!Просто ,на негово място ще дойде по-добър и това е .
IseeDEADbodies
05-09-2011, 15:48
Бе няма съвети за такива неща... Всичко си зависи изцяло от тебе.
Може да го забравиш за месец, два, пет.. година. Всичко си зависи от теб. И никой нищо не може да направи ;)
СПРИ ДА СЕ ВРЪЩАШ ПРИ НЕГО!!
Толкова ли е трудно ебаси .. всичко се постига, стига да имаш желание .. :?
pomorians1
05-09-2011, 17:39
дай му втори шанс :) ако го чувстваш така
не се насилвай да правиш нещо, което те кара да се чувстваш гадно !!
h0peless
05-10-2011, 12:20
да бе ще му дам :D НИКОГА !