Влез

View Full Version : Година и половина ..... и край

h0peless
05-07-2011, 14:51
Днес се разделихме с приятеля ми, с който бяхме заедно от Година и половина.. искам да ви помоля за съвет как да го преодолея по-бързо, защото няма да издържа и пак ще се върна при него.. Късали сме няколко пъти за по няколко седмици и пак, и пак сме се събирали, но вече не искам да е така. Искам да съм сама, помогнете ...

mrazqkindergarten
05-07-2011, 15:05
Не разбрах.. Ти си тази, която не иска пак да се събирате и въпреки тва питаш как да издържиш?

katerinka9226
05-07-2011, 15:08
Е, щом не искаш да се съберете, как така " как ще издържа " ?? Ми щом не искаш да сте заедно, значи не го обичаш, значи ще издържиш.

Ssummerjam
05-07-2011, 15:33
Аз съм аз. Ти си ти. Не съм на този свят, за да сбъдна очакванията ти. И знам, че ти също не си на този свят, за да сбъднеш моите. Защото аз съм аз и ти си ти. И когато аз и ти се срещнем е прекрасно. И когато в срещата си се разминем, няма какво да се направи.
:)

montana6
05-07-2011, 15:59
За жалост няма как да ти помогнем, защото това е въпрос на лична психика и воля. :) Мога да ти предложа само да намериш да се разсейваш с нещо (да си седиш у вас сама не е най-добрият избор).

pomorians1
05-07-2011, 16:11
искаш да си сама, за да вършееш или защото не ти е хубаво с него? има голямо значение : )

nepowtorima
05-07-2011, 16:17
..ами спри всякакъв контакт с него..
изтрий ваши снимки, номера му, скайпа му, фейсбука му.. всичко ..
махни всякакви ваши спомени.. и започни да правиш неща с които се разсейваш, ходи по купони.. забавлявай се, смей се с приятелки.. и всичко рано или късно ще отмине, но наистина не се връщай при него.. щом 1 път някои хора скъсат .. значи то няма смисъл да продължат .. а вие няколко пъти.. трябвало е още първия път да прекратиш всичко..!!

h0peless
05-09-2011, 13:07
изневери ми .. ;(

Violenza
05-09-2011, 13:23
изневери ми .. ;(
Нещастник.

Клин клин избива. ;)

obyrkaniq
05-09-2011, 13:51
Иди в някой оръжеен магазин и си вземи пистолет .. ще е най-лесно.Или пък си вземи свръх доза наркотици.

balu4ka
05-09-2011, 14:51
Такива неща се случват всеки божи ден.
Някой ден ,той ще се чувства наранения.Може би ,ще ти трябва време да притъпиш болката ,да го забравиш и да се вземеш в ръце.Не мога да ти кажа начина или времето което ще ти отнеме.Нито времето нито дадена ситуация ще го заличи от спомените ти ,свикни с тях.

Не те е оценил,не е държал достатъчно на теб.Щом е прибягнал към това,
значи просто всичко е било до време.Запитай се ,този човек заслужавал ли те е ,давал ли е всичко за теб...или винаги е гледал всичко във връзката ви да се свежда само към неговите интереси ?!Просто ,на негово място ще дойде по-добър и това е .

IseeDEADbodies
05-09-2011, 15:48
Бе няма съвети за такива неща... Всичко си зависи изцяло от тебе.

Може да го забравиш за месец, два, пет.. година. Всичко си зависи от теб. И никой нищо не може да направи ;)

Hilary_
05-09-2011, 15:51
СПРИ ДА СЕ ВРЪЩАШ ПРИ НЕГО!!
Толкова ли е трудно ебаси .. всичко се постига, стига да имаш желание .. :?

pomorians1
05-09-2011, 17:39
дай му втори шанс :) ако го чувстваш така
не се насилвай да правиш нещо, което те кара да се чувстваш гадно !!

h0peless
05-10-2011, 12:20
да бе ще му дам :D НИКОГА !