View Full Version : Shash x ..Help!!!
На 16 съм и имам определено детски проблем.По принцип съм достатъчно здравомислеща за да не се забърквам в такива детинщини като skype-запознанствата,но този път нещо ме накара да не отхвърля поканата за пълномощно.Така или иначе запознахме се,писахме си и двамата се харесахме-знам го.Проблемът е,че се познаваме само от две снимки.Той е хубав и изглежда по-добре от мен.На снимката ми сложена на Аватара съм аз,но в по-др. светлина смисъл в реалния живот съм нз по-скромна не съм от т.н. кифли,обличам се спортно, спортно-елегантно,а той вече явно си е изградил друга представа.Наистина го харесах-характера му е уникален,но ако си уредим среща сигурно ще остане разочарован от мен,нз какво да правя,как да реагирам! Вие изпадали ли сте в такава ситуация или в подобна? Дайте ми съвет-как да му подскажа че не съм точно това което си мисли? Не искам да го изпускам,ако въобще имам шанс !! :( :(
Ох скайп драма.
Откъде знаеш каква представа си е изградил за тебе..?Уговорете си среща,излезте,вижте се така се опознават хората.В скайп единствено може да се завърже интрига,желание да опознаеш човека повече.Не се чуди как да създаваш фалшиви представи у него или да се опитваш да му обяснаваш-щом ти допада като личност уговорете си среща,излезте вижте се и така.Единствено очи в очи можеш да опознаеш човека,както и той теб и дали наистина е такъв за какъвто си го мислил/а.
И не бързай толкова,виждам че си доста ентусиазирана,но повечето пъти подобни запознанства са разочарование за някои,поради простата причина,че в нета човек не винаги е такъв като в реалния живот.
Както казах вече излезте,поговорете си и тогава ще решите какво ще правите :)
Скайп-драма хах на място но малко преувеличено :razz: .Мерси за изчерпателня отговор.Но неззнам дали ще се навия на среща ще се опитам все пак на всичкото отгоре си падам и срамежлива :oops: :D :( ...Ох напоследък няма с кого да си споделям вълненията и реших да ви ''потормозя'' с ''интересната'' си история,така че да прощавате :-D
nepowtorima
05-07-2011, 16:14
.. в каква друга светлина си на снимката.. ??
само тва не схванах..
по-добре излезте.. говорете се.. опознайте се.. отпусни се и се остави на течението.. квото стане такова.. само не се спичай, защото се срамуваш..
ае неска не ми върви нещо с речта.. бахти напрао съм забила.. ужас :дд
Предполагам на пръв поглед в живота е съвсем обикновено момиче,но нали се сещаш слага 1-2 кила грим,обувките с токчета на мама,цайсите и айде пред огледалото ;д
Предполагам на пръв поглед в живота е съвсем обикновено момиче,но нали се сещаш слага 1-2 кила грим,обувките с токчета на мама,цайсите и айде пред огледалото ;д
Еми нищо подобно :shock: :-D :-D просто някак различна,че малко грим има-има но Малко.нито пък Photoshop :-D да сме наясно ....