View Full Version : ПОМОГНЕТЕЕЕ :(((
mishiinka12345
05-07-2011, 17:45
Здравейте .. :) Такам .. Искам да ви задам въпрос .. Как да се запозная с едно момче от 7 клас .. Ние не се познаваме лично ... Аз много го харесвам и искам да се запозаня с него по някакъв начин ..
Ако имате общи приятели чрез тях.
Ако нямате отиваш и го заговаряш,it's so damn easy.
malcho14
05-07-2011, 18:30
търси общи интереси...;)[/b]
"Здравей,искаш ли да се запознаем?" Толкова ли е трудна тази реплика скъпи тинейджъри... :?
"Здравей,искаш ли да се запознаем?" Толкова ли е трудна тази реплика скъпи тинейджъри... :? Извинявай, но живеем в 21 век. :lol:
амиии ти кой клас си?Ако е с някого,когото познаваш просто отиваш и го заговаряш (твоят познат) и вмъкваш: "А ти кой беше?" или Между другото аз съм..... приятно ми е (:
Не се сещам за никакъв начин,толкова е трудно.Може би трябва да се допиташ до някаква научна агенция,аз лично решение не виждам.
mishiinka12345
05-07-2011, 19:24
амиии ти кой клас си?Ако е с някого,когото познаваш просто отиваш и го заговаряш (твоят познат) и вмъкваш: "А ти кой беше?" или Между другото аз съм..... приятно ми е (:
6 клас съм
salduranata
05-07-2011, 23:05
emi da ot ob6ti priqteli.. ili se varti okolo nego za te zabeleje i ako mu hvanesh okoto .. toi 6te po4ne da te zaka4a a-u.. i moje da ti iska fb .. skype..
nocoment
05-08-2011, 10:30
"Здравей,искаш ли да се запознаем?" Толкова ли е трудна тази реплика скъпи тинейджъри... :?
ами може да се срамува ! Най-добре е да търсиш общи интереси !
mishiinka12345
05-08-2011, 15:41
Ако имате общи приятели чрез тях.
Ако нямате отиваш и го заговаряш,it's so damn easy.
имаме 1 обща приятелка , но не знам как да я накарам да ни запознае .. тя на няколко пъти казваше,че ще ни запознае .. но никога не си изпълняваше обещанието .. звучи някак странно да я накарам .. не искам да съм нахална(бтв тя знае , че го хр) :? :?
ОМГ! Вече и как да се запознавате ли незнаете? :lol: