View Full Version : девственост
Здравейте! На 14 години съм и съм много объркана. Имам приятел, с който сме заедно близо 5 месеца. Той няколко пъти ми е предлагал да го направим, но аз изпитвам някакъв психологически страх. Не ме е страх от болката или каквото и да е - страх ме е от това родителите ми да не разберат и от това, че ако се разбере сред хората могат да ме помислят за "курва" .. Нормална ли е възрастта ми за 1 полов акт? :oops:
cHejiiBee
05-07-2011, 20:12
на твоята възраст съм.. 5 месеца не е много, а от друга стана мислиш ли, че си физически готова, ще изпиташ ли удоволствие?? аз не :)
Според мен на 14 е рано човек да прави секс, просто защото най-често е малък и неинформиран. Но какво значение има нашето мнение, живота си е твой, ние няма как да знаем дали си готова психически и физически или не. ;)
fUcKsMiLe
05-07-2011, 20:21
Щом те е страх родителите ти да не разберат...
Изчакай още малко.
А приятелят ти на колко години е ? :)
На 16 е .. и ме е страх точно затова, защото вече 2 пъти му отказах и не знам дали ще има трети :( :?
cHejiiBee
05-07-2011, 20:27
ох, всичко опира до секс, батеее :smt006
всичкоо ;-) винаги не съм могла да ги разбирам тия момчета :?
cHejiiBee
05-07-2011, 20:38
софиянка?? ;д
Виж сега,мацка,щом се чудиш значи не си готова!Когато дойде моментът няма да се чудиш и маеш,а просот ще го напарвиш!И не се кахъри ако твоя нещо почне да те "заплашва",че ще скъсате ако не му пуснеш!Това е твоето тяло и първият път ще е когато ти прецениш,а не когато някой един вид се опита да ти го наложи!Все пак си на 14 има още много момчета да минат в живота ти,не бързай за никъде :)
dream1707
05-07-2011, 20:48
За да го направиш трябва да имаш достатъчно доверие на момчето до теб..
Помисли си добре, за да не съжаляваш после ..
И преди да предприемаш каквото и да е, чети в интернет или някъде другаде.. образовай се.. и чак тогава.. За да спестиш на нас и на себе си някоя от темите, тип : "Бременна ли съм", "Боли ме като пишкам", "Да пия ли хапче"
Greennight
05-07-2011, 21:10
Ако приятелят ти е опитен и го обичаш няма страшно,направете го :)
SpOrTs_GiRl
05-07-2011, 21:13
По - добре да го изгубиш, от колкото да рискуваш. Ако момчето е читаво - ще те поизчака и няма да имате проблеми, ако не е - нека си бие камшика. : )
На 16 е .. и ме е страх точно затова, защото вече 2 пъти му отказах и не знам дали ще има трети :( :?
Като няма 3-ти да припада.... мани го тоя
SexY_tAnI
05-07-2011, 22:54
стига бе аз на 14 май още сменях зъбки :D не бързай,ако момчето си заслужава ще изчака да си напълно готова :P
xinfamous
05-08-2011, 01:50
Имам приятел, с който сме заедно близо 5 месеца.
страх да ме помислят за "к***а"
колко си тъпа..
п.с. да питаш непознати във форум дали си готова да правиш секс..nice
Greennight
05-08-2011, 08:55
стига бе аз на 14 май още сменях зъбки :D не бързай,ако момчето си заслужава ще изчака да си напълно готова :PТва значи,че си се развивала бавно.Аз спрях да сменям зъби на 9-10,хем съм момче.
Имам приятел, с който сме заедно близо 5 месеца.
страх да ме помислят за "к***а"
колко си тъпа..
п.с. да питаш непознати във форум дали си готова да правиш секс..nice
.. нещо не си разбрал/а правилноо :) :D
а родителите ти как ще разберат?
.. Нормална ли е възрастта ми за 1 полов акт? :oops:
НЕ !!!!!!
Downtown
05-08-2011, 13:31
всичкоо ;-) винаги не съм могла да ги разбирам тия момчета :?
:x Много ме дразнят такива коментари .... аз пък никога не съм могъл да разбера вас момичетата ... различни сме ... точка по върпоса ... в този възрастов интервал ния сме доста по разгонени от вас ... логично е пича да настоява (но ако наистина го е грижа за теб ... ще чака цял живот ако трябва !!!) ... споко след някоя година и вия жените наваксвате по "разгоненост" :-D
Относно темата ти: Щом из главата ти се въртят мисли от сорта на .... "страх ме е нашите да не разберат" ... - (освен ако не им кажеш няма да разберат) и "ще ме помислят за курва" - ... явно не си наясно каква е дифиницията за КУРВА. <<< .... та както казах ... щом тези неща ти се реят из главата значи още си детски акъл ... и ти е доста рано за секс .... мое мнение ... продължавай да отказваш на пича ... ако те зареже заради това ... значи е боклук и не си струва да си с него !!!
Еми относно възрастта не си кой знае колко зряла но и все пак си по-добре то тези които почват на 11 12 години направи го когато мислиш че си готова все пак ако той те обича ще те разбере не избързвай и добре си помисли за да не съжаляваш после
krem4et0
05-08-2011, 15:53
Изчакай, докато евентуалните последствия не ти създават дискомфорт и проблем. Това значи, че не те е страх да отидеш на лекар, да говориш за секса и проблемите, които може да породи с майка си, да не ти е неудобно да купиш тест за бременност или презерватив...ей такива нещица...
Казвал съм го преди, казвам го пак: Който го е стах от мечки, да не ходи в гората! 8)
NomNomNom
05-08-2011, 16:01
стига бе аз на 14 май още сменях зъбки :D не бързай,ако момчето си заслужава ще изчака да си напълно готова :PТва значи,че си се развивала бавно.Аз спрях да сменям зъби на 9-10,хем съм момче.
АХахахха , ето , един да го каже .
Ами да ви кажа познавам момичета, които са го правили на по 11-12 години ии ся си продължават и така .. ноо тее са от "различен свят" някъв .. :D
Аа иначе родителите ми могат да разберат от един евентуален преглед при гинеколог
WhiteSensation
05-08-2011, 20:51
Не искам да пускам нова тема за това пиша тук. Преди 4 дни ми беше първият път и всичко уж ок мина, но четох, че понякога цикъла се измества.. Ако трябва да ми дойде на 28 този месец, колко време горе-долу ще ми закъснее мога ли да разбера по някакъв начин ( много съм панароична и ще се побъркам докато ми дойде) :(
marin4itu
05-08-2011, 21:00
Не искам да пускам нова тема за това пиша тук. Преди 4 дни ми беше първият път и всичко уж ок мина, но четох, че понякога цикъла се измества.. Ако трябва да ми дойде на 28 този месец, колко време горе-долу ще ми закъснее мога ли да разбера по някакъв начин ( много съм панароична и ще се побъркам докато ми дойде) :(
Напрежение в гърдите, болки в корема, кръста? Би трябвало да си усещаш тялото.
infected9
05-09-2011, 13:23
WhiteSensation ако сичко е било точно ,смисъл с презерватив и тн.. няма смисъл да се притесняваш..
hondacbr954
05-09-2011, 13:43
И аз се притеснявах от това да не се разчуе, но в момента знаят единствено две мои приятелки, на които аз казах.
"[/size]
Вече знаеме доста хора :D
SmilezZz
05-09-2011, 17:25
За да го направиш ,трябва:
1. да се чувстваш НАИСТИНА готова.. - психически и физически..
2. да имаш доверие в приятеля си... Което си мисля,че нямаш..
Така,че направи го,чак когато наистина си готова.. Ако той наистина те обича и държи на теб,ще те изчака,колкото трябва.. Ако не - да си хване пътя.. (:
verjiniq413
05-09-2011, 21:00
Това е твоето тяло и ти решаваш какво да правиш с него не пича,който е на 16 и е е*лив като заек.Ако не си готова,не си и тва е положението,не го мисли толкова.По-добре по-късно отколкото с лоши спомени. 8)
katerinka9226
05-10-2011, 08:07
Е, аз тъкмо преди няколко дена навърших 15 ... и мога да ти кажа, че не се чувствам все още готова за секс ;) Щом се чудиш дали да го правиш, значи не си готова и ти ;) Остави го този, ако наистина те обича няма да те насилва да правите секс.
IseeDEADbodies
05-10-2011, 11:37
Малка си за тия работи.. И като години, и като начин на мислене ;) Просто като ти прочетох коментара... Не си отнемай нещо, което по принцип е хубаво, толкова рано ;)
Мисля, че се чувстваш притисната. Че си влюбена и се притесняваш да не си го потърси от друга и да го изгубиш. Ако е така - той не е подходящ. Трябва да си абсолютно сигурна в него! Не мога да кажа, че си малка, защото аз го направих на 15. Но беше с подходящия човек.
И ако решите да го направите, ще има малко болка и евентуално кръв и използвайте презерватив.
Като те е страх не го прави. За къде си се разбързала? На 14 години си.. имаш време.
scarlett8
05-10-2011, 17:24
Като те е страх не го прави. За къде си се разбързала? На 14 години си.. имаш време.
Щом питаш и се чудиш, значи не си готова. Изчакай момента, в който ще си. А ако приятелят ти те зареже, защото не си готова, си направила правилен избор да не правиш секс с него.
Наистина се надявам да си струва
NeverBack
05-10-2011, 20:45
Ами да ти кажа - рано ти е . Не си готова.Имам чуството ,че му е само да секс-а.После чао.Не знам ти си знаеш най-добре.
LabilnaPsihika
05-10-2011, 21:29
Е добре чакайте малко ... щом вече ти се въртат такива мисли из главата, значи го желаеш макар че е породено от разгонения ти приятел, на който ръката му омалява вече. Щом ти се иска, какво може да ти попречи да го направиш ? Хорското мнение ... ако той не каже на никой, няма как да се разчуе е ... освен ако не ви хванат родители/роднини... Почети малко из форума, за да няма от онези неприятните въпроси за закъсняващия цикъл и паренето ... Понаучи нещо ново, приготви се психически и го направи. :)
zoro3579
03-29-2012, 15:16
имам приятелки които са го правили на 14. техните разбраха но ништо не имказаха ,дори ги подкрепиха