Влез

View Full Version : Нужда от съвет

ordinarygirl6
05-07-2011, 19:20
Здравейте !Имам нужда от съвет!Става въпрос за приятеля ми,с когото съм заедно близо 2 години!Обичаме се,но се държи ужасно с мен!Какво да ви кажа онзи ден ме удари в училище..Толкова е обсебен от матурите не ми обръща абсолютно никакво внимание .. чувствам се ужасно самотна! :o И сега просто обяснявам му,че искам време да помисля..Лъжа го че не го искам,че не го обичам, само за да ме остави намира,но не помага!Kак да му покажа,че за да си ме върне трябва да се промени,да бъде мил,грижовен?Помогнете ми :(( Супер отчаяна съм и то точно преди бала :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

chronic
05-07-2011, 19:29
Концентрирай се върху собствените си изживявания,води си лични живот.Нямам си на идея как заради някой друг ще си проваля такава тръпка като бал например.Баси сульото,че не знае как да се държи ти ще му береш ядовете.

Happinesss
05-07-2011, 19:30
Според мен този не заслужава да бъде обичн, но понякога човек се влюбва без да знае защо.Защо не му кажеш направо.Кажи му как се чувстваш от действията му и че те кара да се чувстваш зле.Ако тогава не се опита да поправи грешката си ...просто не си заслужава мила :) :wink:

Happinesss
05-07-2011, 19:30
Според мен този не заслужава да бъде обичн, но понякога човек се влюбва без да знае защо.Защо не му кажеш направо.Кажи му как се чувстваш от действията му и че те кара да се чувстваш зле.Ако тогава не се опита да поправи грешката си ...просто не си заслужава мила :) :wink:

TheBeliever
05-07-2011, 19:35
По принцип съветът ми би бил да поговориш открито с него, да му обясниш как се чувстваш, какво ти причинява с отношението си и т.н. Но след:

онзи ден ме удари

единственото, което мога да те посъветвам е - вдигни глава и му бий шута. Такива индивиди не ти трябват.

ordinarygirl6
05-07-2011, 19:47
Толкова пъти му прощавам..викам му промени се и всичко ще е ок!Просто как да обясня..обичам го адски много за да го оставя толкова лесно!Аз исках просто да го накарам наистина да страда и да му покажа какво губи ..Твърде много неща ми причини,за да му простя просто ей така..Иначе знам,че ме обича и не би ми изневерил.Просто държанието му не се търпи ~!!!

FromAutumToAshes
05-07-2011, 19:56
Както обичам да казвам :

истината > всичко останало !

ordinarygirl6
05-07-2011, 20:01
Както обичам да казвам :

всмисъл ? :o

NambyPamby
05-07-2011, 20:09
Ти също мислиш за матури и имаш достатъчно допълнителни ангажименти, напрегнато ти е, ама не хвърляш чинии по него всеки път, когато търси вниманието ти, нали? Ебати, твърде малка си още, нищо не си видяла от живота, трябва да имаш някакъв инстинкт за самосъхранение и достойнство. Как ще оставяш някакъв психар да ти влияе? Сама си проваляш в момента и кефа от бала, и кандидадстването, и всичко. Някои хора просто нямат нужда от спасение и безмерна обич и топлота, затова е излишно да се хабиш за някой, който не оценява.

FromAutumToAshes
05-08-2011, 07:43
Както обичам да казвам :

всмисъл ? :o

В смисъл (се пише отделно само да знаеш ;д), че трябва да му кажеш как се чувстваш от тия работи които си описала. Ако той не иска да се промени... Е там вече ти си знаеш к'во следва ;)

Dollie
05-08-2011, 08:02
Абе каква е тая любов като се видите да се удряте,боооже мой! :shock:

TheBeliever
05-08-2011, 09:32
Толкова пъти му прощавам..викам му промени се и всичко ще е ок!Просто как да обясня..обичам го адски много за да го оставя толкова лесно!Аз исках просто да го накарам наистина да страда и да му покажа какво губи ..Твърде много неща ми причини,за да му простя просто ей така..Иначе знам,че ме обича и не би ми изневерил.Просто държанието му не се търпи ~!!!

Тогава стига си търпяла. Държи се зле с теб, удря те, а ти продължаваш да си втълпяваш, че те "обича". Момиче, това не е любов. Съвземи се, спри да се самозаблуждаваш и продължи живота си без тоя индивид.

victoriassecret1
05-08-2011, 09:55
2 години ?! :shock: Какво правиш още с тоя човек ? И как се оставяш да те унижава по тоя начин ? Зарязвай го докато е време - не е единствения. Пък и мисля, че матурите не са най-големия проблем, че да се стигне до там да те удря ...

cetor
05-08-2011, 10:08
Кажи му го на него не на нас. Или му дай линк за форума :D

Другия вариант е да не правиш нищо. Често пъти най-доброто действие е бездействието! Ако си струва ще се върне към старото си аз, ако не гордо на пред. А бала е просто една шибана вечер....

nocoment
05-08-2011, 10:18
Концентрирай се върху собствените си изживявания,води си лични живот.Нямам си на идея как заради някой друг ще си проваля такава тръпка като бал например.Баси сульото,че не знае как да се държи ти ще му береш ядовете.

съгласна съм !

Whathurtsthemost
05-08-2011, 10:39
Никога не бих останала с човек, който е способен да ме удари. За мен момче, което може да удари момиче не е никакво момче. Той ти е приятел би трябвало да те пази, някой да не те нарани, а не той сам да те наранява.

Hilary_
05-08-2011, 11:46
Ударил те е и още си с него?? .. :shock: :shock:
Каква промяна искаш .. тоя мухльо дори не те уважава щом ти посяга ..

garfi94
05-08-2011, 14:06
По принцип съветът ми би бил да поговориш открито с него, да му обясниш как се чувстваш, какво ти причинява с отношението си и т.н. Но след:

онзи ден ме удари

единственото, което мога да те посъветвам е - вдигни глава и му бий шута. Такива индивиди не ти трябват.
Напълно съм съгласна. Мъж, който посяга е тъпанар и нито една жена не заслужава такова отношение! :x