PDA

View Full Version : Как го тълкувате

Clixalis
05-08-2011, 03:53
Това е един мой сън и мисля че значи нещо и искам да го разтълкувам.Знам че има съновници но не знам точно какво да гледам в тях пък наскоро видях една тема как един си разказва съня и така реших и аз да разкажа моя.
Прибирам се и заварвам и заварвам брат ми и едно момиче което страшно много харесвам да се целуват и разбирам че ходят обаче на скоро между нас не се получиха работите с това момиче.В първия момент бях гневен и направо исках да смеля брат ми но после се почустах предаден.Отидох и разговарях с него как може така да ме предаде нали знаел чуствата ми към нея.Посне му казах ,Надявам се че я харесваш повече от колкото аз,.После отидох до момичето и казах ,Дано го харесва повече от колкото мен е харесвала и да бъдат щасттиливи.Съня завършва като взимам едно стъкло и си драскам по ръката обаче в последствие разбирам че съм нацелил вена и цялата ми ръка е в кръв и лека по лека усещам как припадам от загуба на кръв.Събуждам се след това и пъвото което си помилих че това не е било сън и че съм в болницата но после разбрах че съм в стаята ми и че всичко е било 1 сън.
Ако имате някакви въпроси пишете с радост бих отговорил

xinfamous
05-08-2011, 04:14
връщай се в room 15.