View Full Version : Правилно ли съм постъпила?
supernature
05-08-2011, 07:23
Офф.. вече и аз не знам какво искам, честно да ви кажа. С приятеля ми изживяхме най-красивите мигове, които някога съм имала. Но от един момент, той се държеше така чуждо и безразлично. Чувствах се пренебрегната и не знаех какво става. Минах седмица, две, три. .. . и снощи просто не издържах и го попитах на какво дължа това отношение. Започна да се извинява и да се обяснява. Че помагал на един негов приятел и нямало как иначе да се държи. Много ме вгорчи, че не ми каза просто, че е помагал. Да не съм някаква чужда, можеше само да ми каже.. Сто пъти ми се извиняваше и казваше, че ако реша това ще е края. Аз наистина не знаех какво да правя, защото това е един вид лъжа. Естествено попитах за съвет най добрата ми приятелка (искам да я поздравя, че премина през този ад заради мен), която ми казваше да му дам седмица. Така щяло да се види всичко, дали лъже или пък не. Но аз просто не можех да живея повече. Като че ли нямам му вече толкова много доверие, а преди...! И ето той вече ме питаше, какво избирам дали ще сложа точка или ще му простя и ще започнем начисто. Беше ми тежко да сложа края на нашите отношения... Да, казах му КРАЙ! И това беше краят и на нашата приказка. Той е страхотен човек и искам наистина да си останем близки поне.. знам, че е банално (да си останем приятели), но е факт че го искам. Сега като всичко свърши ме е жал за него абе просто за всичко.
Според вас правилно ли съм постъпила?
Да не би да става въпрос за момчето,с което "почти не се познавате"?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8681020&highlight=#8681020
Стига с тия фейк теми.
supernature
05-08-2011, 08:43
Не, това въпросното момче го познавам цяла вечност, или поне така си мислех
Много добре си постъпила.Така ще разбереш дали истински те обича.Покажи му,че можеш и без него и той сам ще се върне при теб (поне така става в повечето случеи,ако няма чувства към теб няма да се върне,но това е начина да разбереш) :) :)
montana6
05-08-2011, 11:24
Правилно си постъпила според мен.
Започнал да се държи чуждо, после ти се извинил и даже подхвърлил "ако искаш ще се раделим". Тоя те е разкарал тарикатската. :lol: или пък ти е правил тест, който не си издържала.
Да го зарежеш толкова бързо, само защото се е държал по-различно, че и дори ти се е ИЗВИНИЛ??? Това ли ти е любовта, а? Един труден момент, свършват пеперудките и чао. На коментаторите над мен ще им го спестя...
DevilWish
05-08-2011, 12:22
Започнал да се държи чуждо, после ти се извинил и даже подхвърлил "ако искаш ще се раделим". Тоя те е разкарал тарикатската. :lol: или пък ти е правил тест, който не си издържала.
Да го зарежеш толкова бързо, само защото се е държал по-различно, че и дори ти се е ИЗВИНИЛ??? Това ли ти е любовта, а? Един труден момент, свършват пеперудките и чао. На коментаторите над мен ще им го спестя...
Прав е ;)
Fiction7577
05-08-2011, 14:11
Подкрепям горното мнение, umri e напълно прав.
NightGuardian
05-08-2011, 14:26
Ние мъжете как се усещаме :-D
С няколко думи за момичето : Ходи при баба ти ,тя знае , как става :razz: :razz: :razz: :razz:
SmilezZz
05-08-2011, 16:49
А ти наистина ли го обичаше ? Защото ми се струва адски глупаво да зарежеш човека,който наистина ОБИЧАШ,само заради това,че е имал някакви проблеми ..
Всяка връзка минава през такъв период.. Настъпват моменти,в които просто се държите по-странно и различно.. Но заедно можехте да го преодолеете..
Иначе съм НАПЪЛНО СЪГЛАСНА с umri (: