View Full Version : Проблем с презерватив
Хора търсих навсякъде и никъде не можах да намеря отговор на моя въпрос. Та като си слагам презерватив на места не се навива добре и става като оребрен и след известно време се изглажда но 1/3 от презерватива се е измъкнала и виси. Моля ви се хелп :(
първо важно е какъв е презервативът,всмисъл не може примерно членът ти да е 10 см а шрезервативът 20 см
второ ако сичко с презерватива е наред значи можеби просто ти липсва практика как да го сложиш :)
п.с. ако греша някой да ме поправи :)
малак ти е кура. Извод - рано ти е ;)
RageAgainstTheMachine
05-15-2011, 11:26
малак ти е "мъжкия полов орган". Извод - рано ти е ;)
МалАк си ти миличък. Прочети един път учебника по български език , въобще няма да ти навреди.
Към автора - Опитай с различни размери и с различни марки презервативи. Ако пак не стане , сложи презерватив на момичето 8-)
dimitar_ak
05-15-2011, 11:43
Не го развиваш внимателно. Не трябва при развиване да го прищипваш.
Не трябва да се прищипва, точна на такива места се къса след това, ако се напъне. А иначе е нормално да се изхлузва малко - все пак той има лубрикант отвътре, не е залепнал за оная ти работа.
определено не ми е малък на 17 съм и ми е 16,5 см. Иначе какво значи да не го прищипвам?
Добре бе, само едно ми е интересно кво значение има колко ти е дълъг!?
Хвалиш ли се или какво!?
Eclipsercho
05-21-2011, 03:51
Хвалиш ли се или какво!?
16,5 см !!!
http://i193.photobucket.com/albums/z256/dudesons_game/daym-11.jpg
:lol: :lol: :lol:
MrCreeper
05-21-2011, 07:41
Хвалиш ли се или какво!?
16,5 см !!!
http://i193.photobucket.com/albums/z256/dudesons_game/daym-11.jpg
:lol: :lol: :lol:
Тва беше грубо.
6amanago6ko
05-21-2011, 08:36
Хора търсих навсякъде и никъде не можах да намеря отговор на моя въпрос. Та като си слагам презерватив на места не се навива добре и става като оребрен и след известно време се изглажда но 1/3 от презерватива се е измъкнала и виси. Моля ви се хелп :(
купи по-малки. На дюрекса отзаде на кутийките пише разери. Ултра тин (тея най-тънките) мисля, че бяха 54мм. Оранжевите с релефните точки са 52, а останалите модели имат от всички размери. Виж до сега с какви си бил и вземи някой по-тесен, няма да имаш проблеми. Само сега като го казвам това да не си помислиш, че ти е малък, щото един приятел почна да ме обвинява, че съм му казал, че му е малък. Слагай си твой размер, не го прави рапър тоз к*р
Loooooser
05-21-2011, 08:52
МалАк си ти миличък. Прочети един път учебника по български език , въобще няма да ти навреди.
Към автора - Опитай с различни размери и с различни марки презервативи. Ако пак не стане , сложи презерватив на момичето 8-)
Ти за учител по БЕЛ ли се бараш бе майна? 8-)
RageAgainstTheMachine
05-21-2011, 18:58
Ти за учител по БЕЛ ли се бараш , бе майна? 8-)
Не , просто обичам хората да пишат правилно ПОНЕ на родния си език , а не като първите селяци хванати от гората. За съжаление , много малко хора го разбират , бе майна.
drjuniorpopov
05-21-2011, 19:05
Не , просто обичам хората да пишат правилно ПОНЕ на родния си език , а не като първите селяци хванати от гората. За съжаление , много малко хора го разбират , бе майна.
с това "майна" еба майката на пейзажа ;)
RageAgainstTheMachine
05-21-2011, 19:14
с това "майна" е** майката на пейзажа ;)
Това беше елементарна саркастична ирония , която се усеща дори при едно незадълбочено прочитане на поста ми...