View Full Version : Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
Какво мислиш за започването на полов живот в ранна възраст? (визирам 14-15 годишните)
Biskfitka
01-04-2012, 16:50
Кво ти пука важното е да става лаф.
Обичаш ли по лицето да ти се празнят?Не и не бих го позволила :)
Какво мислиш за започването на полов живот в ранна възраст? (визирам 14-15 годишните)Аз го направих на 15,но бях чела достатъчно,със сериозен човек и бях с акъла си :Д
Зависи от човека.Ако е сериозна връзка,обмислено е и с предпазни мерки ок,но на 14 да го правиш всеки ден с различен-не...
Biskfitka
01-04-2012, 17:03
Как разбираш сериозна връзка на 14 години...?Познавам хора,които са заедно от 3-4-5 години и връзката им е започнала ,когато момичето например е било на 14.Може в началото да не е била сериозна,но с времето...:)
ShadyStyle
01-04-2012, 17:06
трябва ли да си весел за да се казваш веселин? защо бискфитка е с ф, тройката с 2ма мъже и 1 жена ли е или 2ма жени и 1 мъж, а може ли примерно 3 жени да правят тройка??
Biskfitka
01-04-2012, 18:19
трябва ли да си весел за да се казваш веселин? -едва ли :D
защо бискфитка е с ф-защото с В се произнася трудно сигурно ;д,
тройката с 2ма мъже и 1 жена ли е или 2ма жени и 1 мъж, а може ли примерно 3 жени да правят тройка??-всичко може,щом са 3ма си е 3ка :D
.....................
nikola1234
01-04-2012, 18:29
знаеш ли кво е пернишки бейлис.
^аз знам :D
как си, скъпа?
как върви ваканцията?
сигурно вече всичко са те питали, ама ме мързи да чета така че , имаш ли си гажи в момента? ако да, отколко време сте заедно бля бля?
иначе и аз да се кандидатирам за следващата на стола, че няма какво да правя вече : ( :-)
Biskfitka
01-05-2012, 12:36
знаеш ли кво е пернишки бейлис. Не ,обаче ще се радвам ,ако някой ми каже...имам някви предположения ;д
^аз знам :D
как си, скъпа? -абе и по-добре може,ноо не се оплаквам :-)
как върви ваканцията? -добре върви,само гадния сняг ми развали всичко ;(
сигурно вече всичко са те питали, ама ме мързи да чета така че , имаш ли си гажи в момента? ако да, отколко време сте заедно бля бля?-нямам си гадже за съжаление :)
иначе и аз да се кандидатирам за следващата на стола, че няма какво да правя вече-довечера те слагам :D
DarkTemplar
01-05-2012, 17:55
Не ,обаче ще се радвам ,ако някой ми каже...имам някви предположения ;д
Ракия с боза.
Най-смелата ти сексуална фантазия?
Расте ли бюста?
LookAtMeNow
01-05-2012, 18:25
Знаеш ли кво е пернишка боза?
Biskfitka
01-06-2012, 10:46
Ракия с боза.
Най-смелата ти сексуална фантазия? -охххх...ми....тройка в биг брадър ;ддд колкото и да е странно нямам чак толкова странни сексуални фантазии
Расте ли бюста?-надявам се да спре да расте :)
LookAtMeNow не,не знам ;д
Ако няма други въпроси си отстъпвам мястото на bloodyF :)
nom nom
сега ще стане като в любов -2 страници макс
8-)
мерси все пак :-)
за 10 дни три въпроса, добре е 8-)
орален и вагинален
в момента-секс френд, но понякога като нещо се депресирам ми се приисква сериозна връзка..абе и аз не знам какво искам..
да, но с непознати :}
edit:ако няма повече въпроси 8-) и има желаещ, да си каже
Еее защо умря така тази толкова хубава темичка?
bloodyF, имаш ли си гадже, на колко си години сега, на колко си направи сефтето?
Ако Biskfitka все още отговаря - в една от темите за снимки беше качила снимка и след това някой дадое линкове към голи снимки на които ясно личи, че това си 'ти'. Въпросът е дали ти си качила фейк снимки или това, което дадоха наистина си била ти.
ПС: Подведох се от заглавието.. чак после видях, че BloodyF отговаря, но ще се радвам ако Biskfitka отговори :D
Biskfitka
01-30-2012, 20:34
Ако Biskfitka все още отговаря - в една от темите за снимки беше качила снимка и след това някой дадое линкове към голи снимки на които ясно личи, че това си 'ти'. Въпросът е дали ти си качила фейк снимки или това, което дадоха наистина си била ти.
ПС: Подведох се от заглавието.. чак после видях, че BloodyF отговаря, но ще се радвам ако Biskfitka отговори :DБискфитката няма голи снимки ;д но все пак ми е интересно,я дай линк ;д
Но мисля,че си объркал ника :)
MartinWesker
01-31-2012, 06:50
bloodyF, Johnny Depp или Ian Somerhalder?
DarkTemplar
02-03-2012, 20:20
Какви мъже харесваш (характер, визия, излъчване)?
Какви качества трябва задължително да притежава една "истинска" жена?
Табута в секса?
bloodyF, чакаме си отговорчетата :P
Какви мъже харесваш (характер, визия, излъчване)?
Какви качества трябва задължително да притежава една "истинска" жена?
Табута в секса?
-джентълмени, с чувство за хумор и уважаващи жените като цяло; външния вид не е от голямо значение, но по-високи мъже, които имат големи ръце са по-предпочитани от мен : ) , и да са чаровни, да ме привличат и да има някаква тръпка просто..
а мъже, които имат това : http://imageshack.us/photo/my-images/259/dvs142019.jpg са страшно секси! 8-)
-да е дама, да знае как да се държи и да е интелигентна и възпитана; да задоволява приятелят си и да изглежда добре (под добре не разбирам да изглежда като модел, а да е поддържана и облечена със стил)
-бдсм, в почти всичките му форми, разни извратени неща от типа 2гърлс1къп..., камшици и пр.-просто не са в мой стил..
bloodyF, Johnny Depp или Ian Somerhalder?
Иън, по-млад е и по-секси
bloodyF,свирки или лизане?
хахах не мога да избирам така : )
Еее защо умря така тази толкова хубава темичка?
bloodyF, имаш ли си гадже, на колко си години сега, на колко си направи сефтето?
нямам гадже, почти на 17 съм , на 15
ledenakrasota
02-05-2012, 11:45
Как ще се казват децата ти?
С какво искаш да се занимаваш?
Какви са ти хобитата?
Обичаш ли да си сред природата?
Ако беше министър на образованието, какви щяха да бъдат реформите? :D
Любима песен, цвят, спорт? :)
Как ще се казват децата ти?
С какво искаш да се занимаваш?
Какви са ти хобитата?
Обичаш ли да си сред природата?
Ако беше министър на образованието, какви щяха да бъдат реформите? :D
Любима песен, цвят, спорт? :)
-ако е момче-Борислав, ако е момиче-София, Александра..ако са повече, не знам 8-)
-искам да обиколя света, но ако имаш в предвид какво искам да уча (и съответно работя)-искам да уча право :) мечта ми е, уча си темички и се приготвям за изпитите догодина
-обичам да пътувам, да слушам музика, може да се каже, че са хобита донякъде, а истинското хоби в пълния смисъл на думата е да събирам носни кърпички в пакетчета!?!? 8-)
-обичам, когато е лято, когато е топло и слънчево, когато е зимно и студено (под 25 градуса) обичам да съм у дома
-реформите щяха да са безброй, започвайки с увеличаване на стипендиите и намаляване на часовете..и избор на предмети
-любими песни колкото искаш, но най-любимата е може би Placebo-Running up that hill.. , май черен, не съм сигурна, спорт-плуване, тенис.. (въпреки, че нито едно от двете не ми се отдава кой знае колко, ми харесва да ги гледам понякога)
ledenakrasota
02-05-2012, 12:14
Как се казваш?
Би ли си сменила името и какво ще бъде новото?
Любимата храна е...
Любим цитат.
Любим предмет в у-ще?
Четеш ли? Кои са ти любимите автори и книги?
Сподели какво би докоснало сърцето ти. :)
DarkTemplar
02-05-2012, 12:45
Спомена тениса. Любим тенисист/ка? Какво харесваш у него/нея?
Кое ти се отдава повече - историята или литературата?
Смяташ ли, че си добър оратор или по-скоро се притесняваш да говориш пред повечко хора?
Кои места по света най-силно желаеш да посетиш?
Как е времето в Благоевград днес, затрупа ли ви снега? :D
Как се казваш?
Би ли си сменила името и какво ще бъде новото?
Любимата храна е...
Любим цитат.
Любим предмет в у-ще?
Четеш ли? Кои са ти любимите автори и книги?
Сподели какво би докоснало сърцето ти. :)
-Ивета
-не ми харесва, но не бих го сменила, защото уважавам избора на майка ми
-ммм..зелена салатка с много оцет и шоколад естествено :Д
-цитати не знам, адски много са тези, които ми харесват, но се сещам за един от Шекспир:""Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо? Защото не чакам нищо от никого. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък."
-математика, защото винаги правя нещо...и история..
-чета, напоследък по рядко, защото покрай историята не ми остава време; любима книга-11 минути от Коелю, Дядо Горио на Балзак, Азбучни убийства на Агата Кристи; книгите, които чета ги подбирам случайно, не по автори, така че нямам любим автор, но Кристи и Коелю ми харесват как пишат (знам ,че са различни стиловете им)
-малките неща, не съм материалистка, не търся парите у хората, затова един малък жест, една роза, подарена от любим човек, една усмивка, хубавата музика и приятните слънчеви дни биха докоснали сърцето ми и биха ме накарали да се усмихна.. :)
Спомена тениса. Любим тенисист/ка? Какво харесваш у него/нея?
Кое ти се отдава повече - историята или литературата?
Смяташ ли, че си добър оратор или по-скоро се притесняваш да говориш пред повечко хора?
Кои места по света най-силно желаеш да посетиш?
Как е времето в Благоевград днес, затрупа ли ви снега? :D
-въпреки че много ми харесва като спорт, рядко гледам, но все пак Ноле ми харесва много, и как играе, и какво е присъствието му на терена..а в последният мач с Рафа беше брилянтен..
-определено литературата, в историята има много неща, които не разбирам, колкото и да се опитвам..докато литературата ми върви засега, ще видим как ще е на изпита..
-честно казано много се притеснявам, винаги (дори и сега) си мисля, че това което говоря са пълни глупости, изобщо съм супер неуверена в себе си, което усещам как някой ден ще ми изиграе лоша шега
-ами искам да отида в Париж, Рио, Ню Йорк..за съжаление скоро май няма да се случи, но пък някой ден ще отида!
-времето е студено, от вчера снегът се разтопява и навсякъде е мокро, но пък гледах времето преди мъничко и май утре пак ще вали..грррр, как мразя зимата..
DarkTemplar
02-05-2012, 17:26
Какво най-много харесваш/не харесваш у себе си (и като визия, и като характер)?
В кой град/ВУЗ искаш да те приемат след като завършиш училище?
Като каква би се определила - по-скоро егоист или по-скоро алтруист (знам, че е условно, но все пак..)?
И понеже разделът е "Секс"... смяташ ли че си добра в секса, умееш ли да се отпускаш и раздаваш достатъчно?
bunbonata
02-05-2012, 17:41
И аз искам :П
по темата: не съм гледала какво са те питали така че
На колко години си?
Падаш ли си по тройки?
Какво най-много харесваш/не харесваш у себе си (и като визия, и като характер)?
В кой град/ВУЗ искаш да те приемат след като завършиш училище?
Като каква би се определила - по-скоро егоист или по-скоро алтруист (знам, че е условно, но все пак..)?
И понеже разделът е "Секс"... смяташ ли че си добра в секса, умееш ли да се отпускаш и раздаваш достатъчно?
-най-много си харесвам очите и косата хахах, за останалото-винаги може повече.. като характер-не харесвам това че съм мързелива и инатлива, харесва ми че съм сравнително постоянна..
-искам да съм или в СУ, или в УНСС за бакалавър, за магистър ще го мисля на място, но не смятам да е в България
-в повечето от случаите поставям себе си на първо място, по-рано беше обратното, но разбрах че ако не си егоист (било то малко или много) няма да успееш никак..затова сега (колкото и тъпо да звучи) поставям себе си на първо място, и тогава останалите.. и ми е добре така.. :)
-обикновено давам повече отколкото получавам, дали съм добра-не мога да преценя сама, защото ако кажа-да ще звучи хвалебно, ако кажа не-може и да се подценявам, наистина не знам; но дали се отпускам докрай-не, винаги имам някакви задни мисли относно как изглеждам, дали му харесва на партньора ми това, което правя и никога не мога да се отпусна изцяло..
И аз искам :П
по темата: не съм гледала какво са те питали така че
На колко години си?-казах вече, но няма значение, правя 17 в началото на май
Падаш ли си по тройки?-да, но с непознати; не съм правила, но идеята ми допада, но не и с някой, когото познавам, после няма да мога да го погледна.. 8-)
DarkTemplar
02-05-2012, 21:48
Препоръчвам ти Софийския, Юридическия факултет има сериозни традиции и се говори, че излизат по-добри специалисти. В УНСС нямам поглед върху преподавателите, но аудиторията (от студенти) като цяло е трагично проста и демотивираща (имам и лични наблюдения по въпроса).
За секса, като поузрееш и понатрупаш опит ще се радваш в пълна степен на истинските благинки от тая дейност. ;)
---------------------------------------------------
Смяташ ли, че си толерантна натура? Въобще умееш ли да приемаш чуждото мнение и критика, "различните" и т.н.
Кои за теб са най-ценните човешки добродетели?
Смяташ ли, че притежаваш лидерски качества и в бъдеще от теб би излязъл добър ръководител/отговорник?
Какви забавления предпочиташ - такива сред по-голяма аудитория (театър, някое голямо спортно събитие, концерт на известен изпълнител/група, дори дискотеки) или по-спокойните (забавления в домашни условия в по-тесен кръг, излизане на кафе с 1-2-3 души)?
Кое е най-спонтанното нещо в секса, което си правила?
Препоръчвам ти Софийския, Юридическия факултет има сериозни традиции и се говори, че излизат по-добри специалисти. В УНСС нямам поглед върху преподавателите, но аудиторията (от студенти) като цяло е трагично проста и демотивираща (имам и лични наблюдения по въпроса).
За секса, като поузрееш и понатрупаш опит ще се радваш в пълна степен на истинските благинки от тая дейност. ;)
*мерси за съветите
---------------------------------------------------
Смяташ ли, че си толерантна натура? Въобще умееш ли да приемаш чуждото мнение и критика, "различните" и т.н.-обикновено не съм такава, много рядко толерирам мнения различни от моето и дори и да знам ,че не съм права пак ще упорствам..предполагам е от зодията
Кои за теб са най-ценните човешки добродетели? -умението да прощаваш, да си в хармония със себе си и околните, да си търпеливостта и искреността
Смяташ ли, че притежаваш лидерски качества и в бъдеще от теб би излязъл добър ръководител/отговорник?-това ми е най-силното качество хаха. Винаги съм ръководила някакви неща и съм се опитвала да си налагам мнението..и продължавам да съм си такава. Ако съм шеф на някого съм почти убедена, че ще се справям добре 8-)
Какви забавления предпочиташ - такива сред по-голяма аудитория (театър, някое голямо спортно събитие, концерт на известен изпълнител/група, дори дискотеки) или по-спокойните (забавления в домашни условия в по-тесен кръг, излизане на кафе с 1-2-3 души)?-зависи от настроението; има дни, в които много ми се купонясва, има дни, в които ми е по-меланхолично и не ми се става от вкъщи, най-много да отида на кафе с някоя приятелка да си поговорим..
Кое е най-спонтанното нещо в секса, което си правила?-да го награбя когато не очаква или да му направя ''предложение, на което не може да откаже'' на публично място в неподходящото време.. не е кой знае колко ''спонтанно'', но имайки в предвид опита ми-толкова 8-)
тъпите десет букви.
Audiophile
02-06-2012, 15:01
Ооо, виж ти кой бил на столО, нях-нях! *злорадства*
С кой от форума би си легнала ?
Ще ни споделиш ли някоя сексуална фантазия?
Опиши как си представяш перфектния секс (ако обичаш) - обстановка, партньор, емоции и т.н.
По какво си падаш в секса?
По-груб или по-нежен секс?
Какво може да те отблъсне в партньора ти?
Мръсница ли го раздаваш?
Най-нестандартното място, на което си правила секс?
А място, на което искаш да го направиш?
Какво те възбужда?
:*
Ооо, виж ти кой бил на столО, нях-нях! *злорадства*
С кой от форума би си легнала ?-хахах, мисля че бих само с 1 човек, ама няма да кажа кой е да не вземе да се възгордее нещо :-)
Ще ни споделиш ли някоя сексуална фантазия?-малко свещи, приятна музика, да е топло в стаята и да се гушкаме много преди да преминем към основната част; не е в същинския смисъл, който повечето си представят, но няма значение
Опиши как си представяш перфектния секс (ако обичаш) - обстановка, партньор, емоции и т.н.-обстановка-затъмнена стая с приятно голямо и средно твърдо легло хахах, партньор-да ме привлича и физически, и не само, важното е да има тръпка и някакви приятни чувства между партньорите /не е задължително да има романтика или любов между двамата, затова чувствата ги определям като приятни/ , другото вече са любопитни подробности, които бих ти ги споделила някой път когато не си ме ядосал :-)
По какво си падаш в секса?-мм, гушкания 8-) независимо дали е ''гадже" (гадна дума) или е приятел с екстри, гушкането ми е нещо любимо (знаеш 8-) ) и ако изключим по-лигавата част, обичам да ме целуват/хапят лекичко по вратлето :blush: и да задоволявам партньора /разбира се, тука идва частта да го познавам по-добре и да му имам доверие/ орално :blush:
По-груб или по-нежен секс? -зависи от обстановката и настроението ми
Какво може да те отблъсне в партньора ти?-нечистоплътността, да се държи грубо и да прави неща, които съм казала да не прави..
Мръсница ли го раздаваш? -мъничко и само понякога :blush:
Най-нестандартното място, на което си правила секс? на плажа май
А място, на което искаш да го направиш? мисля че няма или поне не се сещам
Какво те възбужда? -то малко се препокриват въпросите или отговорите ми , не знам, ама целувки по врата -много.. :blush:
:*
//не се променя факта, че ти се сърдя :*
Audiophile
02-06-2012, 17:40
Защо ми се сърдиш? ;o
1. Как беше сексът на плажа?
2. Би ли повторила?
3. Кво стана с тортичката? ;р
Защо ми се сърдиш? ;o -защото излизаш без да кажеш чао и после не влизаш обратно
1. Как беше сексът на плажа?-кофти, беше през нощта, замръзнах от студ и ми влезе пясък там където не трябваше да влиза..
2. Би ли повторила?-категорично не! освен може би в някоя екстремна ситуация ака нямаме друго място..
3. Кво стана с тортичката? ;р -нашите я довършиха, а аз втора хапка не опитах, нека ти е гадно :-) *пазя се за палавото шоколадче :blush:
десет букви.
DarkTemplar
02-06-2012, 19:25
Какво смяташ за необходимо, за да бъдеш щастлива? (постарай се да отговориш с известно въображение)
Обичаш ли животните? Имаш ли си животинка?
Каква музика предпочиташ?
Най-големият ти страх?
Какво смяташ за необходимо, за да бъдеш щастлива? (постарай се да отговориш с известно въображение)-хахах явно са ми доста скучни отговорите, имайки предвид написаното в скобите
За да съм щастлива и изобщо някой, за да е щастлив според мен има нужда от пълна хармония на първо място със себе си и на второ с околните. Друг фактор за щастието за мен е успеха. Винаги си поставям малки цели, за да мога да ги постигам стъпка по стъпка. Приятно е чувството да знаеш, че си постигнал нещо сам. Друго важно за мен, както споменах и по-рано, са малките, мили и спонтанни неща и действия. Дали ще е нещо материално или не, няма значение, важното е да усетиш, че дадената постъпка или жест идва от сърцето на човека. Парите нямат особено значение за щастието, въпреки че някои казват, че ако искаш да имаш определени неща (къща или кола напр.) ти трябват пари. То е така, ама да знаеш че си учил, работил, изкарал с двете ръце и мозъка си и тогава да почнеш да се чувстваш добре. Обикновено хората, които го казват са финансово подпомагани от мама и тати цял живот, но честно казано след някоя и друга годинка предпочитам да се оправям сама и при възможност да давам на нашите, не да взимам още н години.
Както и да е, отклоних се от темата.
Обичаш ли животните? Имаш ли си животинка?-не обичам животните, отвратителни са ми, особено ако са големи...страх ме е от кучета и котки, адски много от буболечки и паяци, от кози, патки, пуйки, крави, коне и всякакви подобни...имала съм риби, уморих ги всичките и приключих с домашните любимци...
Каква музика предпочиташ?-всякаква, освен метъл, много хард рок, много мазна чалга..напоследък основно слушам по-комерсиални парчета тип дъ войс/сити , чалга и по-стари от типа на аеросмит, металика, гънс ен роузес и пр.
Най-големият ти страх?-зъболекарите..ау, полудявам само при мисълта брр..
защо пиша 3298392839 букви, и пак ми иска 10?! тъпа работа..
Иска ти 10 букви, защото пишеш в полето на цитата.
Коя зодия си? С какво се занимаваш?
Какъв е идеалният мъж според теб?
DarkTemplar
02-06-2012, 19:49
Написаното в скобите беше за да се избегнат клишенца от типа на "аз и близките ми хора сме добре" и т.н.
Какво би те обидило в отношението/реакциите на околните (към теб)?
Какво те дразни най-много у всеки от двата пола?
Лятото ще се прежалиш ли за Sofia Rocks, та да видиш Axl & co на живо?
Написаното в скобите беше за да се избегнат клишенца от типа на "аз и близките ми хора сме добре" и т.н. - 8-) окей
Какво би те обидило в отношението/реакциите на околните (към теб)?-да ми се бъркат в работата, да коментират моя живот или мен при положение, че виждат как изглеждам , не каква съм наистина, да се държат с неуважение и неблагодарност и да ме лъжат в очите.., нетактичните хора много ме дразнят също...
Какво те дразни най-много у всеки от двата пола?-у жените това, че постоянно коментираме/т някого или нещо и винаги завиждаме на другите; у мъжете-това, че повечето мъже израстват, гледайки баща си да командва майка им и след това си мислят че като си вземат жена и тя едва ли не трябва да им е прислужница и жена на повикване...много малко мъже се държат с уважение към жените в днешно време и това ме изнервя адски много.
Лятото ще се прежалиш ли за Sofia Rocks, та да видиш Axl & co на живо?-ох много ми се иска да отида, но не знам дали ще имам парички : ( и все пак ако намеря съм там задължително! любима група от този период са ми :)
Иска ти 10 букви, защото пишеш в полето на цитата.
Коя зодия си? С какво се занимаваш?
Какъв е идеалният мъж според теб?
да бе, сетих се, ама ми е по-удобно вътре да пиша 8-)
както и да е
телец, още уча, в ПМГ с математика и английски, ако това имаш в предвид, но мисля това лято да работя и т.н.
е идеални хора няма, но най-важното в един мъж и това , което обикновено търся е да е възпитан, поддържан, да се отнася с уважение към жените, да има чувство за хумор и да може да ме разсмива съответно, да обича да се гушкаме хаха и да ми прави мили изненади, и да е отговорен най-вече , и сериозен. (:
у мъжете-това, че повечето мъже израстват, гледайки баща си да командва майка им и след това си мислят че като си вземат жена и тя едва ли не трябва да им е прислужница и жена на повикване..
Блъди, кефиш ме, мацка!
DragonLady
02-07-2012, 13:07
Имаш ли някакъв фетиш?
Най-ужасният ти секс ( разкажи накратко )?
С колко момчета/мъже си спала до сега?
Секс без любов или любов без секс?
Фен ли си на аналният секс?
Как се пазиш от бременност - презервативи, хапчета, прекъснат акт или друго?
Може ли секса да е оръжие?
Колко време според теб трябва да продължи една свирка, тоест колко време го прави ти?
Приятно ли ти е да правиш свирки, или го правиш по задължение/любов към момчето?
Отказвали ли са ти да ти правят френска?
За теб има ли табута в секса?
Гълтала ли си? Ако да хареса ли ти или ти беше гнусно и гадно?
Освен на плажа, къде другаде на не традиционно място си го правила?
Правила ли си секс със жена/момиче? Ако да как беше и защо го направи? Ако не били го направила?
За сега толкос.
Имаш ли някакъв фетиш?-ръце и онази част на мъжете, която показах в първият ми пост..
Най-ужасният ти секс ( разкажи накратко )?-еми с две думи, човекът не знаеше най-малкото къде да го вкара..
С колко момчета/мъже си спала до сега?-4
Секс без любов или любов без секс?-секс без любов..докато си малък и неопитен особено е супер готино
Фен ли си на аналният секс?-не знам, не съм пробвала
Как се пазиш от бременност - презервативи, хапчета, прекъснат акт или друго? -презервативи...хапчета-мисля че е малко рано, а от прекъснат акт познавам не една и две, която са забременели така..
Може ли секса да е оръжие?-ахах разбира се, че може..
Колко време според теб трябва да продължи една свирка, тоест колко време го прави ти?-най- малкото докато свърши (ако е възможно), време не засичам обикновено :)
Приятно ли ти е да правиш свирки, или го правиш по задължение/любов към момчето?-колкото и кофти да звучи според мен, приятно ми е..в смисъл, готино ми е да го гледам как се кефи и пр.
Отказвали ли са ти да ти правят френска?-никога не съм предлагала, а и се е случвало само 1 път, поради причината че супер много се срамувам и ми е кофти и т.н.
За теб има ли табута в секса? копирам от горен пост, т.к. ме питаха вече "бдсм, в почти всичките му форми, разни извратени неща от типа 2гърлс1къп..., камшици и пр.-просто не са в мой стил.."
Гълтала ли си? Ако да хареса ли ти или ти беше гнусно и гадно?-гълтам по принцип, не че ми харесва, просто ми е тъпо да тичам до банята..
Освен на плажа, къде другаде на не традиционно място си го правила?-покрай язовир
Правила ли си секс със жена/момиче? Ако да как беше и защо го направи? Ако не били го направила? -не съм , но бих единствено в тройка
За сега толкос.
Блъди, кефиш ме, мацка!
през нета трудно хващам ирония, така че ако не е, благодаря 8-)
през нета трудно хващам ирония, така че ако не е, благодаря 8-)
Не беше ироня, казах го сериозно, защото ти чета отговорите в тая тема и ти се радвам. А това което каза за момчетата, които вземат пример от бащите си и се отнасят с жените си зле е така и аз съм на същото мнение. Много точно го беше написала. :)
DarkTemplar
02-08-2012, 23:55
Стигала ли си до оргазъм при секс (клиторен, вагинален)?
Какво поведение предпочиташ в леглото?
Сезоните влияят ли на желанието ти за секс?
Къде предпочиташ да свършва партньора ти при секс?
Любима/и поза/и?
Стигала ли си до оргазъм при секс (клиторен, вагинален)?-клиторен.
Какво поведение предпочиташ в леглото?-по-активно, нито ми е кеф да стои и да си върша работата сама, нито на него би му било кеф в същата ситуация, така че..
Сезоните влияят ли на желанието ти за секс?-да, лятото-повече, зимата-не толкова..докато си помисля че трябва да се събличам и да ми е студено и ми умира желанието 8-)
Къде предпочиташ да свършва партньора ти при секс?-извън мен?
Любима/и поза/и?-нямам, но на бюро/маса е приятно :]
............
flawless_
02-09-2012, 08:25
BloodyF, ако допуснем че съществуваше богиня на любовта и красотата Венера или Афродита, ти как си я представяш, опиши я.
BloodyF, ако допуснем че съществуваше богиня на любовта и красотата Венера или Афродита, ти как си я представяш, опиши я.
т.е. да опиша най-красивата жена на планетата?!
при положение, че си падам по мъже, няма да е лесно, ама да опитаме..
висока около 1.75, дълги крака, ръце, тънки пръсти, да е средно сложена на кг, около 60 за тая височина, да има голям бюст и дълга кестенява коса,дълги поддържани нокти..
не знам, само на външен вид ли трябваше да я опиша? 8-)
то по-скоро описвам желанието на мъжете, ама..
flawless_
02-09-2012, 11:22
Мерси. А с какво е облечена?
Мерси. А с какво е облечена?
хаххах
в момента с пуловер и клин..
то мина доста време 8-) ама сега се сетих, та ако има желаещи да казват, да сложа някой друг тука :)
А защо искаш друг да сложиш ?
щото съм на тоя стол от н на брой дни, пък то май може 1 седмица..
nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 10:35
Забравиха се темите и тука, и в Любов. ;д
е то като няма желаещи какво очакваш? 8-)
GrandProtector
02-26-2012, 15:46
Леле страхотна тема. Браво! От доста време,не бях попадал на занимателно четиво тук, освен простории. Не знам как съм я пропуснал тази темичка.
Малко ми прилича на от тези доста години беше много модерно всяко момиче си имаше лексикон. Ех и там беше голяма зарибявка:)
А за да e по правилата :D :
Имитираш/имитирала ли си оргазъм?
Колко често?
Защо?
Това кара ли те да се чувстваш по-желана, а секса по-горещ?
ledenakrasota
02-26-2012, 16:46
Любим цвят/цвете/песен/спорт.
Какво беше последното нещо, което те накара да се усмихнеш?
Любима книга или цитат.
Любима храна.
Можеш ли да готвиш? Какво?
Как релаксираш?
Хоби? Какво си тренирала? :)
anonymous708973
02-26-2012, 17:04
е то като няма желаещи какво очакваш? 8-)
Пускай някой от тия, които вече са минавали и към които прецениш, че има интерес.
Cold_Tearsss
02-26-2012, 17:11
Ако можеше да си легнеш с някой от форума кой би бил той? А сега истината? :D
Имитираш/имитирала ли си оргазъм?-да
Колко често?-рядко, но се е случвало
Защо?-за да не се чувства партньора така сякаш не може да ме задоволи, глупаво, знам
Това кара ли те да се чувстваш по-желана, а секса по-горещ?-абсолютно и категорично не..просто съм била в такава ситуация , че съм решавала на момента да го излъжа..сега съжалявам, ама шанс..,
Ако можеше да си легнеш с някой от форума кой би бил той? А сега истината?
с теб :-)
:lol:
не, не знам наистина
кефеше ме един човек до преди известно време
в момента с никого не бих, сериозно 8-)
Любим цвят/цвете/песен/спорт. -черен, лилиум регале, placebo-running up that hill, тенис, волейбол,плуване
Какво беше последното нещо, което те накара да се усмихнеш?-едно мъниче на месец и нещо вчера
Любима книга или цитат-книга нямам, но нещо като 10 малки негърчета на кристи или 11 минути на коелю ми допада много; цитат "- И не забравяйте едно нещо! - извика тя, докато се отдалечаваше. - Любовта остава. Само мъжете се сменят! " - цитат от "Край река Пиедра седнах и заплаках . Като цяло Коелю ми харесва
Любима храна-мусака, зелена салата, пиле с картофи и моркови, тирамису..
Можеш ли да готвиш? Какво?-мога да готвя, но рядко го правя, защото обикновено като готвя или трябва да го ям сама, или трябва да слушам кусурите, които му намират нашите, а те са например няма сол или малко е солено, и ме дразни дребнавостта им и така..но обожавам да готвя и да го оценяват (виж приятелите ми като им готвя нямат такива проблеми, така че проблема не е в мойте манджи.. :Д )
Как релаксираш?-книжка, мляко с мед и топло одеяло..или филмче на лаптопа..или просто да лежа и да си мисля, да спя..такива работи..
Хоби? Какво си тренирала?-хобито ми е да събирам салфетки в пакетчета, тренирала съм милион неща -баскетбол, модерен и класически балет, плуване, ходила съм на рисуване, пеене...но за съжаление никъде не се задържах за по-дълго, та в момента съм с две леви ръце и нищо не мога да правя (освен да готвя и да рисувам когато съм на кеф)
и в такъв случай слагам пантерката на стола, беше ми приятно да отговарям на въпросите ви, хубава вечер на всички :-)
anonymous708973
02-26-2012, 19:08
Върнах се назад да си прочета въпросите и отговорите, много ме съмнява, че има нещо, което да не сте ме питали. Ако някой има въпрос, да казва. Предишният път съм отговаряла от 9 страница нататък - ако някой се интересува, може да види.
Като изберете някой да сяда, кажете кой е да сменя заглавието.
loveca777
02-26-2012, 19:20
Върнах се назад да си прочета въпросите и отговорите, много ме съмнява, че има нещо, което да не сте ме питали. Ако някой има въпрос, да казва. Предишният път съм отговаряла от 9 страница нататък - ако някой се интересува, може да види.
Та коя зодия Е любимият ти ? :d
anonymous708973
03-01-2012, 16:21
Везни :)
10букви
thefolenangel
03-02-2012, 18:17
Я си кажи фейсбук-а :D
ANTIHUMAN
03-03-2012, 12:08
Какво мразиш най-много в хората?
Какво мразиш в себе си?
Един глупав въпрос за да те подготвя за следващия , защото ще те карам да мислиш: ,,Според теб колко време се ебат ленивците?''
Ето го и въпроса за мислене: ,, Кого би спасила от смърт, но имаш право на един избор: мъжа си или детето си?
anonymous768631
03-04-2012, 00:04
Много ми е интересно:
Колко често мастурбираш?
Правила ли си секс с музикален съпровод, така да се каже?
anonymous708973
03-04-2012, 17:27
Към кого са тия въпроси?
thefreak
03-05-2012, 09:39
Трябва тая тема или да се заключи вече или да се смени човека дето го разпитват.
за да обновим темата малко
слагам на стола thenormalguy
пантерката трябваше да слага, ама нея нещо я няма, пък й не е отговаряла, така че както и да е
'айде успех и бъдете по-мили с човека
Кратка биография в 200 символа,ако може :D
TheNormalGuy
04-18-2012, 22:08
Тц биография няма да пиша, ще отговарям на конкретни въпроси.
TheNormalGuy
04-18-2012, 22:14
Ми от южно-централна България.
Can you be more specific?
TheNormalGuy
04-18-2012, 22:18
41.624682,25.371709 :D :D :D
Кво искаш да учиш?
Къде би отишъл за един ден, ако имаше средствата?
Ако можеше да имаш всяка жена за една вечер, коя би избрал?
Колко високо можеш да ритнеш?
TheNormalGuy
04-18-2012, 22:33
Кво искаш да учиш? Все още не съм решил напълно, но съм се насочил към правото.
Къде би отишъл за един ден, ако имаше средствата? Ми не знам, може би в Лондон, Англия.
Ако можеше да имаш всяка жена за една вечер, коя би избрал? Адриана Лима
Колко високо можеш да ритнеш? Ми не знам :D
---------------
ledenakrasota
04-18-2012, 22:39
Коя зодия си?
Как се казваш?
Девиз?
Хобита?
Какво не харесваш в себе си и искаш да промениш- външност, характер...?
Ще спаси света...
Любим спомен от детството.
Девствен ли си?
Каква ти е бройката?
Как попадна във форума? :)
TheNormalGuy
04-18-2012, 22:50
Коя зодия си? Стрелец
Как се казваш? Предпочитам да го запазя в тайна. :)
Девиз? Нямам си.
Хобита? Ми ако мога да нарека гледането на сериали хоби, то това ми е хобито.
Какво не харесваш в себе си и искаш да промениш- външност, характер...? Ми по принцип се харесвам, но искам малко да отслабна все пак лято идва, а в характера си не харесвам това, че понякога съм по-емоционален от нормалното.
Ще спаси света... тревата, защото всички хора ще спрат да са тъжни :D :D :D
Любим спомен от детството. Когато ми купиха първото колело, беше ебаси якото.
Девствен ли си? Да, девствен съм :)
Каква ти е бройката? Ми мисля че се досещаш какъв е отговора ;)
Как попадна във форума? Аз попаднах в тоя форум през 2008-2009, съвсем случайно, търсех нещо из гугъл. :)
-----------------
cutie_pie
04-19-2012, 11:50
За доста момичета е важно първия път с кого ще е. За теб, като момче, има ли значение коя ще ти е първата?
Какво прави една жена привлекателна според теб? Кое е най-важното?
Какво според теб е най-важното в една връзка, била тя романтична или приятелска?
С какво не би направил компромис?
ПП. Не бих имала против и мен да ме разпитват :D
TheNormalGuy
04-19-2012, 12:27
За доста момичета е важно първия път с кого ще е. За теб, като момче, има ли значение коя ще ти е първата? Ами да има значение, смятам че ще ми е по-хубаво да го направя с момиче което обичам.
Какво прави една жена привлекателна според теб? Кое е най-важното? Усмивката, това е едно от нещата които прави една жена привлекателна.
Какво според теб е най-важното в една връзка, била тя романтична или приятелска? Доверието, и да се чувстваме свободни да споделяме един с друг.
С какво не би направил компромис? Ми не знам честно казано.
ПП. Не бих имала против и мен да ме разпитват :D
-----------------
GraveLess
04-20-2012, 11:54
Кое е по-важно една жена да е умна или да е красива?
Кое би предпочел: гаджето ти е да и най-добрия ти приятел, или да е идеалният ти партньор в леглото?
Какво не би простил при никакви обстоятелства ( независимо дали е приятел,роднина или гадже) ?!
п.с. И на мен ми стана интересно и се кандидатирам да ме разпитват :)
TheNormalGuy
04-20-2012, 11:57
Кое е по-важно една жена да е умна или да е красива? Еми да е красива.
Кое би предпочел: гаджето ти е да и най-добрия ти приятел, или да е идеалният ти партньор в леглото? Да е най-добрия ми приятел.
Какво не би простил при никакви обстоятелства ( независимо дали е приятел,роднина или гадже) Ми не знам, май няма такова нещо. ?!
--------------------
GraveLess
04-20-2012, 12:00
Добре.. как ако е глупава, но пък хубава, може да е най-добрия ти приятел като едва ли ще има какво да си кажете?! :D
TheNormalGuy
04-20-2012, 12:05
Добре.. как ако е глупава, но пък хубава, може да е най-добрия ти приятел като едва ли ще има какво да си кажете?! :D
Хвана ме натясно, исках да пиша: и да е умна и да е красива, ама що написах само едното и аз не знам :D
GraveLess
04-20-2012, 12:13
виновен си :D не се измъквай :) шегувам се. Просто ми стана смешно как мъжете винаги си противоречите. Схванахме, че искам умна и красива жена, да готви, да гледа мач с теб, пък ако може и да ти поправя колата безценна ще е :) Иска ли ти се да има такава в действителност :P
TheNormalGuy
04-20-2012, 12:25
Аз футбол не гледам тъй че не е задължително. :D
marin_9867
04-20-2012, 16:38
Кое би предпочел !!! Незабравима памет или голям хуй ???
TheNormalGuy
04-20-2012, 16:45
Кое би предпочел !!! Незабравима памет или голям хуй ??? Преди време ми зададоха този въпрос, но не помня какво отговорих.
-------------------------------
prinncess
04-20-2012, 20:24
Най - дългата ти връзка ?
Обичал ли си някого истински ?
Какво първо забелязваш в едно момиче ?
TheNormalGuy
04-20-2012, 20:38
Най - дългата ти връзка ? Ми 5 месеца.
Обичал ли си някого истински ? Не, не мисля.
Какво първо забелязваш в едно момиче ? Косата и очите.
------------------------------------------------------------------
падаш ли си по романтични неща?
море или планина?
кафе или чай?
пушиш ли?
пиеш ли?
Когато обичаш някого и си сигурна, че няма друг като него и не можеш да го прежалиш, но пък има едни обстоятелства, които правят връзката ви невъзможна, трябва ли да се бориш?
TheNormalGuy
04-21-2012, 10:54
падаш ли си по романтични неща? Ами да, стига да просто романтични неща, а не лигаво романтични неща. :D
море или планина? Море.
кафе или чай? Кафе
пушиш ли? Не, но се случва да изпуша една цигара на някой купон, но изключително рядко!!!
пиеш ли? Да
---------------------------------
Когато обичаш някого и си сигурна, че няма друг като него и не можеш да го прежалиш, но пък има едни обстоятелства, които правят връзката ви невъзможна, трябва ли да се бориш? Зависи от тези обстоятелства.
Пиши в мъжки род, момче съм.
ledenakrasota
04-21-2012, 11:59
Четеш ли? Любима книга и автор?
Някой да ти е казал нещо, което да запомниш за цял живот като мисъл или съвет? Сподели го.
Каква трябва да бъде ТЯ?
Какъв би искал да бъдеш в паралелна вселена?
TheNormalGuy
04-21-2012, 15:03
Четеш ли? Любима книга и автор? Да, но все още прохождам в това начинание, 30-40 книги да съм прочел най-много, любим автор нямам, и любима книга нямам, от тези 30-40 книги най-много ми хареса Робинзон Крузо.
Някой да ти е казал нещо, което да запомниш за цял живот като мисъл или съвет? Сподели го. Един човек ми беше казал, да се раздавам за хората които обичам.
Каква трябва да бъде ТЯ? Мила и лъчезарна.
Какъв би искал да бъдеш в паралелна вселена? Малко по-умен :D
---------------------------------------------------------------------------
Е много ми помогна знам, че си момче, но аз говорех от мое място.
любима песен?
каква музика слушаш?
обичаш ли да носиш слънчеви очила, гривни, часовници, пръстени и т.н.?
колко ти е диоптера на очилата?
любима храна?
можеш ли да готвиш?
TheNormalGuy
04-21-2012, 16:39
любима песен? В момента любимо парче ми е http://www.youtube.com/watch?v=IUGzY-ihqWc&feature=relmfu.
каква музика слушаш? Почти всякаква.
обичаш ли да носиш слънчеви очила, гривни, часовници, пръстени и т.н.? Ми не, не нося никакви работи.
колко ти е диоптера на очилата? Ляво 1, дясно 1.75, но имам съмнение че ми се e увеличил диоптера.
любима храна? Пържени картофки със сирене и таратор номномном.
можеш ли да готвиш? Еми уча се, мога да правя омлет, пържени картофки, принцеси и сандвичи, за сега само това мога, но ще се науча да готвя и други работи.
--------------------------------------------------
можеш ли да си переш чорапите/
идеалът ти за жена /перфектни хора няма, но все пак/
обичаш ли да плуваш/
а можеш ли/
лятото ще ходиш ли на море/
//песента е .. ,333
TheNormalGuy
04-23-2012, 11:18
можеш ли да си переш чорапите/ Да мога :D
идеалът ти за жена /перфектни хора няма, но все пак/ Нямам такъв :D
обичаш ли да плуваш/ Да.
а можеш ли/ Не мога много.
лятото ще ходиш ли на море/ Стига да имам възможност ще ходя.
//песента е .. ,333
---------------------------------------------------------------------------------
DisappointedDreamer
04-23-2012, 11:21
какво мислиш за хората, които пазят девствеността си, докато сключат брак?
а за тези, които я губят безразборно?
ще скъсаш ли с момиче, ако тя не прави свирки
би ли правил секс за една вечер
най-дългата ти връзка досега?
Има ли нещо в секса, от което да те е гнус?
Ако да, кое е то?
Коя е любимата ти поза?
А коя поза не ти допада?
Би ли чакал момиче повече от 3месеца да се реши да прави секс с теб (примерно)?
Мислиш ли, че имаш достатъчно опит в секса?
Правил ли си го с девствена?
пс: Извинявай, ако въпросите ми се повтарят с нечии други. :)
ledenakrasota
04-23-2012, 11:54
Каква ти е бройката до сега?
Какви щуротии си правил като малък?
Разкажи за някой твой романтичен жест към момиче.
Каква ще ти бъде реакцията, ако момиче те почерпи?
Какво не харесваш във външния вид на девойките? :)
TheNormalGuy
04-23-2012, 15:23
какво мислиш за хората, които пазят девствеността си, докато сключат брак? Мисля че това са глупави хора, мислещи че ако правят секс, преди брака ще бъдат най-големите курви на света. :D
а за тези, които я губят безразборно? Ако говориш за тези които в много ранна възраст я губят(сори не можах да схвана по-друг начин въпроса ти :D) то мисля че ранното правене на секс, когато не си достатъчно развит физически и психически, е лоша идея.
ще скъсаш ли с момиче, ако тя не прави свирки? Не, по-скоро ще се опитам да я намеря начин, да я предразположа да го направи.
би ли правил секс за една вечер? Да, разбира се.
най-дългата ти връзка досега? По-горе съм отговорил на този въпрос.
Има ли нещо в секса, от което да те е гнус? ----------
Ако да, кое е то?------------
Коя е любимата ти поза?----------
А коя поза не ти допада?----------
Би ли чакал момиче повече от 3месеца да се реши да прави секс с теб (примерно) Да, ако имам силни чувства към това момиче?---------------
Мислиш ли, че имаш достатъчно опит в секса?-----------
Правил ли си го с девствена?-----------
пс: Извинявай, ако въпросите ми се повтарят с нечии други. :)
Въпросите не се повтарят, но трябваше да прочетеш предишната, или по-предишната страница, за да видиш защо не съм ти отговорил на повечето въпроси. :)
TheNormalGuy
04-23-2012, 15:36
Каква ти е бройката до сега?Ако питаш с колко съм бил в връзка, то отговора е 2 момичета :)
Какви щуротии си правил като малък? Пффф, предимно съм си трошил кокалите. :D :D :D
Разкажи за някой твой романтичен жест към момиче. Романтичен жест, мхм, да подаря цвете. :D
Каква ще ти бъде реакцията, ако момиче те почерпи? Ми не бих приел момиче да ме черпи кафе или нещо от сорта, само в случай, че няма как аз да платя ще го приема.
Какво не харесваш във външния вид на девойките? :) Нищо, всичко им харесвам. :D
------------------------------------------------------------------------------------------
Слагам Bomber на стола, че на мен вече не ми се отговоря. :)
TheNormalGuy
04-23-2012, 17:24
Ще помоля някой модератор да оправи заглавието на темата.
дествен ли си ? ако не кога го направи за първи път? любимата поза ? и позата която най-не харесваш ? имаш ли значение цвета на косата на момичето с което го правиш (имам предвид дали имаш предпичитания) ;дд
Не съм девствен
Направих го за пръв път на 18 години
Любима поза(обичам момичето да е отгоре и мисионерската :)
Позата,която не харесвам(Нямам такава)
Цветът на косата за мен мисля че има значение,но чак толкова голямо не.За мен не е най-важното със каква коса ще е
(Харесва ми когато мацката е със черна не прекалено дълга коса или леко накъдрена по-краищата обичам различното да е със рижава коса)
Обичаш ли драскане/хапане по време на секс от страна на жената?
Какво мислиш за bdsm?
Би ли го направил с момиче под 16годишна възраст?
Glamour92
04-24-2012, 10:58
Предполагам си момче.
Чувала съм,че при всеки мъж поне веднъж през живота си се е проявявала сексуална фантазия/мокър сън,свързан с друг представител на същия пол...
Вярно ли е това?
Обичаш ли драскане/хапане по време на секс от страна на жената?
Какво мислиш за bdsm?
Би ли го направил с момиче под 16годишна възраст?
Дали обичам да ме драскат и хапят,може да стига да не го прави до кръв
За bdsm-мисля че всеки си има право на избор на едни им харесва на други не.
Аз лично не бих опитал не мога да си представя как една жена/момиче ще ме връзва или налага със камшик
Не бих спал със момиче под 16
Предполагам си момче.
Чувала съм,че при всеки мъж поне веднъж през живота си се е проявявала сексуална фантазия/мокър сън,свързан с друг представител на същия пол...
Вярно ли е това?
Не знам да ли е вярно на мен не ми се е случвало.
ShtrudeL
04-24-2012, 13:41
Ставаш ли раздразнителен, когато не си правил секс дълго време? ^^ Изобщо как се чувстваш? ^^
На колко си години всъщност?
Каква зодия си?!
С колко момичета си бил до сега?
Колко време би чакал девствено момиче да се реши да не е девствено? ^^
Обичаш да сваляш, или да те свалят?
Настоятелен ли си, или първо гледаш тихичко и наблюдателно да видиш дали дадено момиче ще те хареса и след това да минеш към някакви действия?
На тъмно или на светло?
За пръв път те виждам във форона. ^^
Чао. ^^
Ставаш ли раздразнителен, когато не си правил секс дълго време? ^^ Изобщо как се чувстваш? ^^
На колко си години всъщност?
Каква зодия си?!
С колко момичета си бил до сега?
Колко време би чакал девствено момиче да се реши да не е девствено? ^^
Обичаш да сваляш, или да те свалят?
Настоятелен ли си, или първо гледаш тихичко и наблюдателно да видиш дали дадено момиче ще те хареса и след това да минеш към някакви действия?
На тъмно или на светло?
За пръв път те виждам във форона. ^^
Чао. ^^
1.Малко да,но гледам да не си го изкарвам на другите
2.На 21 съм(Някой хора не ми вярват че съм на толкова,ама какво да се прави)
3.Зодия Рак съм(Хич не ми допада)
4.Бил със две момичета и не съжалявам
5.Зависи до каква степен я харесвам
6.Ще ти отговоря честно определено да свалям и да ме свалят по-малко и от двете
7.Определено съм от тези признавам си(Тихичко и наблюдателно)просто съм себе си гледам като съм във компания да се забавлявам и вече ако някое момиче ме хареса и съответно аз я харесам да предприема действия :)
8.Нещо средно
Често ли разказваш на приятелите си за това как правиш секс с дадено момиче? :д
Би ли се съгласил да имаш взаимоотношения с Би сексуална? :д
Често ли разказваш на приятелите си за това как правиш секс с дадено момиче? :д
Би ли се съгласил да имаш взаимоотношения с Би сексуална? :д
(Тази постъпка за мен е гадна)Никога не съм и не бих си позволил да започна да се хваля/разказвам как съм го спал някое момиче.
Това си е между мен и нея
Може да защо не,само да не ми изневерява :D
ахах ама ще ревнуваш ли ако ти изневери с момиче? :д
ахах ама ще ревнуваш ли ако ти изневери с момиче? :д
Сигурно ще ревнувам няма значение колко е готина другата пак си е изневяра
Ако някой иска да го сложа на стола да ми пише лс,че като гледам темата замря
Слагам на горещия стол iwwo_
nIkEnCeTy_bE
05-23-2012, 19:28
Ооо, патенце :)
1. Последното нещо, което искрено те разсмя?
2. Влюбвал ли си се?
3. Оптимист, песимист или реалист?
4. Най-дългата ти връзка?
5. Защо приключи?
6. Най-важното нещо в една връзка за теб?
7. Най-доброто ти качество? А най-лошото?
8. Какво забелязваш първо в едно момиче и какво е за теб от значение?
9. Какво НЕ би направил в секса?
10. Най-нестандартно място, на което си правил?
11. Фетиш?
12. Лъгал ли си, за да получиш секс или целувка? Например да казваш на момичето колко е готино, а всъщност да не ти пука?
13. Критериите ти какви са?
14. Красиво момиче със секси тяло, но ниска култура и интелект или не толкова хубаво момиче визуално, но умно и интелигентно?
15. Ако излезеш на първа среща с момиче и не минава по очакванията ти, т.е не ти е харесала, директно ли и казваш, че няма да се получи или не и пишеш и отговаряш?
цункииии
1. Едни картинки в 9gag.com
2. Да
3. Реалист и понякога песимист, но никога оптимист...
4. Няколко месеца
5. Нищо не е вечно
6. Любовта да е истинска, пък другото ще си дойде :)
7. Мяу и Бау
8. Хигиена :) Външен вид има огромно значение :)
9. Не бих правил нещо, което да е неприятно на момичето :)
10. Няма нестандартно за сега...
11. Не
12. НЕ съм...
13. Да са като теб :*
14. Зависи за какво
15. Не и пиша по-скоро
Много цунки :*
nIkEnCeTy_bE
05-23-2012, 19:44
1. Любима поза?
2. С колко момичета си бил до сега?
3. Мнение за тройка? Би ли правил?
4. Музика по време на секс? Пробвал ли си?
5. На какво предложение никога не би отказал?
6. Най-нестандартният намек за секс, който са ти отправяли?
7. Груб секс или по-скоро нежен?
8. Свирка правили ли са ти?
9. Колко най-дълго си бил на сухо?
10. Friends with benefits? Имал ли си? Получава ли се?
11. Какво те възбужда най-много в една жена?
12. Храна в леглото? /сметана, шоколад, ягоди/
13. Ако при някакви обстоятелства на тази възраст приятелката ти забременее, какво ще правиш?
1. Любима поза?
2. С колко момичета си бил до сега?
3. Мнение за тройка? Би ли правил?
4. Музика по време на секс? Пробвал ли си?
5. На какво предложение никога не би отказал?
6. Най-нестандартният намек за секс, който са ти отправяли?
7. Груб секс или по-скоро нежен?
8. Свирка правили ли са ти?
9. Колко най-дълго си бил на сухо?
10. Friends with benefits? Имал ли си? Получава ли се?
11. Какво те възбужда най-много в една жена?
12. Храна в леглото? /сметана, шоколад, ягоди/
13. Ако при някакви обстоятелства на тази възраст приятелката ти забременее, какво ще правиш?
1. Нямам
2. Малко...
3. Бих, но с 2 момичета
4. Не съм.
5. На всичко мога да откажа.
6. Не се сещам
7. Зависи
8. Да
9. Много време
10. Да, получава се
11. Не може да се обясни
12. Може
13. Ще се гиржа за сина/дъщеря си....
alexsdreamm
05-23-2012, 20:20
Коя зодия си?
Опиши външния си вид с 5 думи.
Амбициозен ли си?
Мислиш ли често за моменти от които те е срам?
Какво мислиш по въпроса friends with benefits
Какво ще следваш?
IseeDEADbodies
05-23-2012, 21:07
Я, тая тема я съживихте. Браво, става за убиване на време ;д Айде и аз ще се запиша с няколко въпроса :
1. Лъгал ли си момиче с цел секс ?
2. По десетобалната система ,с колко би оценил сексуалния си живот като цяло ?
3. Бръснеш ли си краката ;д
4. Секса се обезсмисля когато ... ?
5. Блондинки ? Брюнетки ?
6. Секс с проститутка правил ли си ?
7. Стигат ли ти толкова въпроси ? xD
alexsdreamm
05-23-2012, 21:16
окей ще добавя и ..
Представи си 2 мацки. Изключваме лицата. Едната е със страшно красиви гърди; не пре-прекалено големи,но големички,мнгоо добре оформени и стегнати,но с плоско отпуснато дупе.
Другата пък има страхотно стегнато,бразилско дупе, но няма гърди.
Коя ще си избереш?
Коя зодия си?
Опиши външния си вид с 5 думи.
Амбициозен ли си?
Мислиш ли често за моменти от които те е срам?
Какво мислиш по въпроса friends with benefits
Какво ще следваш?
Зодия Скорпион.
Попринцеп да. :)
Не
Възможно е, имал съм такава приятелка.
Още не съм решил.
1. Лъгал ли си момиче с цел секс ?
2. По десетобалната система ,с колко би оценил сексуалния си живот като цяло ?
3. Бръснеш ли си краката ;д
4. Секса се обезсмисля когато ... ?
5. Блондинки ? Брюнетки ?
6. Секс с проститутка правил ли си ?
7. Стигат ли ти толкова въпроси ? xD
1.Не
2. 7
3. Не
4. Когато удоволствието се губи от някоя страна.
5. Няма значение, но да кажем Брюнетки :D
6. Не
7. Не :D
Представи си 2 мацки. Изключваме лицата. Едната е със страшно красиви гърди; не пре-прекалено големи,но големички,мнгоо добре оформени и стегнати,но с плоско отпуснато дупе.
Другата пък има страхотно стегнато,бразилско дупе, но няма гърди.
Коя ще си избереш?
Големината на гърдите за мен нямат никакво значение, нито дали дупето е бразлиско или не. Просто да е нормално, не някакъв голям мазен гъз...
IseeDEADbodies
05-24-2012, 09:00
А като хвана този въпрос за "мазните гъзове"... На каква цена (парична) би чукал дебелана (по твоите критерии).. всеки си има цена ;д
Е щом не ти стигат, ето още :
1. Първият вече е ясен xD
2. Имаш ли сексуални граници ? До къде би стигнал в секса.
3. Би ли правил секс с майката на някой твой приятел ? Ако те провокира, допада ти... etc.
4. Би ли правил секс на обществено място ? Ако си, сподели едно такова място (ако имаш желание).
5. Като цяло от какво значение е сексът за теб ? Можеш ли без него за по-дълъг период от време.
6. Съжалявал ли си за случаи в които си правил секс ? Нещо от сорта на "Леле с тая никога не бих го направил отново !!!".
1. На каква цена (парична) би чукал дебелана (по твоите критерии)..
2. Имаш ли сексуални граници ? До къде би стигнал в секса.
3. Би ли правил секс с майката на някой твой приятел ? Ако те провокира, допада ти... etc.
4. Би ли правил секс на обществено място ? Ако си, сподели едно такова място (ако имаш желание).
5. Като цяло от какво значение е сексът за теб ? Можеш ли без него за по-дълъг период от време.
6. Съжалявал ли си за случаи в които си правил секс ? Нещо от сорта на "Леле с тая никога не бих го направил отново !!!".
1.Толкова много, колкото никой не би дал.
2. Не знам, не съм стигал до кой знае какви големи неща.
3. В никакъв случай.
4. Ми може.
5. Може и без него дълго, все пак има десислава и левислава.
6. Не.
nIkEnCeTy_bE
05-24-2012, 10:54
1. Би ли правил секс с някой от форума?
2. Бил ли си с девствено момиче?
3. Би ли отишъл в стриптийз клуб?
4. А момиче правило ли ти е стриптийз?
5. Най-извратеното нещо в секса, което не би направил?
6. С колко най-малка /на възраст/ би си легнал, и съответно най-голяма?
1. Би ли правил секс с някой от форума?
2. Бил ли си с девствено момиче?
3. Би ли отишъл в стриптийз клуб?
4. А момиче правило ли ти е стриптийз?
5. Най-извратеното нещо в секса, което не би направил?
6. С колко най-малка /на възраст/ би си легнал, и съответно най-голяма?
1. С теб :*
2. Да
3. Да
4. Не все още.
5. Всички извратени неща не бих правил.
6. 15 и 20 :lol:
nIkEnCeTy_bE
05-24-2012, 11:22
1. Обичаш ли дългата любовна игра?
2. Най-нестандартното място за секс, според теб?
3. Би ли се снимал в нещо като домашно порно?
4. Господар/роб?
5. За или против аналният секс?
6. Какво обичаш да чуваш по време на секс?
7. Най-добрите отзиви, които си чувал от момиче, след секса с теб?
1. Обичаш ли дългата любовна игра?
2. Най-нестандартното място за секс, според теб?
3. Би ли се снимал в нещо като домашно порно?
4. Господар/роб?
5. За или против аналният секс?
6. Какво обичаш да чуваш по време на секс?
7. Най-добрите отзиви, които си чувал от момиче, след секса с теб?
1. Обичам теб
2. Покрив :D
3. Бих
4. Господар !
5. Против, гнусно е...
6. Е ся....
7. Еееее, няма да се хваля ся тука :D
ShtrudeL
05-29-2012, 14:25
Промених заглавието на темата.
Видях, че си скорпион. ^^
Какъв е твоя сексуален апетит? ^^ Случвало ли ти се е да си с момиче и желанието ви за секс да не е на едно ниво? Т.е. единия да иска много повече/по-често от другия?
Какви зодии са били гаджетата ти? ^^
Какво има между теб и nIkEnCeTy_bE ? ^^
Inloveee_
05-29-2012, 14:30
Вярно ли е, че скорпионите са най-сексуалната зодия, според теб?
Би ли пробвал нови и нестандартни неща?
rusoto_baby_f
05-30-2012, 01:41
1-Любимо място за секс
2-Отгоре или отдолу.....
3-Кое предпочиташ усамотената обстановка или да има пуснато порно/музика/филм
4-Коя част от тялото те възбужда в една жена?
5-какво мислиш за секса за 1 вечер?
6-На колко години беше когато прави секс за първи път?
7-Какво мислиш за 'играчките' в секса (белезници,превръзки на очите, връзване..)
IseeDEADbodies
05-30-2012, 06:43
1.Кога за последно прави секс ?
2. Секс без презерватив ? Какво е мнение то ти ? Практикуваш ли го ?
3. Ревнив ли си ? В крайна сметка всички сме... какво би те накарало да изревнуваш ?
4. Музика по време на секс ? Или предпочиташ да слушаш стенанията на момичето ?
5. На какво не би устоял ?
Промених заглавието на темата.
Видях, че си скорпион. ^^
Какъв е твоя сексуален апетит? ^^ Случвало ли ти се е да си с момиче и желанието ви за секс да не е на едно ниво? Т.е. единия да иска много повече/по-често от другия?
Какви зодии са били гаджетата ти? ^^
Какво има между теб и nIkEnCeTy_bE ? ^^
Не не ми се случавало до сега.
Какво ме интересува мен какви зодии са, много важно :D
Любов,секс и разстояние
Вярно ли е, че скорпионите са най-сексуалната зодия, според теб?
Би ли пробвал нови и нестандартни неща?
Мисля че е така
Зависи какви са
1-Любимо място за секс
2-Отгоре или отдолу.....
3-Кое предпочиташ усамотената обстановка или да има пуснато порно/музика/филм
4-Коя част от тялото те възбужда в една жена?
5-какво мислиш за секса за 1 вечер?
6-На колко години беше когато прави секс за първи път?
7-Какво мислиш за 'играчките' в секса (белезници,превръзки на очите, връзване..)
Легло
Отгоре
Музика :P
Като цяло фигурата, но най-вече.... сещаш се какво :D
Супер :)
14
На който му харесва, да си играе :lol:
1.Кога за последно прави секс ?
2. Секс без презерватив ? Какво е мнение то ти ? Практикуваш ли го ?
3. Ревнив ли си ? В крайна сметка всички сме... какво би те накарало да изревнуваш ?
4. Музика по време на секс ? Или предпочиташ да слушаш стенанията на момичето ?
5. На какво не би устоял ?
1. Много време
2. Млад съм още , не мисля да рискувам.
3. Ревнив съм и то много!
4. И двете
5. На хубаво момиче.
ShtrudeL
05-30-2012, 13:58
Мен ме интересуват зодиите, кажи си! ^^ Ако не им знаеш рождените дни, просто кажи. ^^
На тъмно или на светло?
Грубо или нежно?
Тук ли се запознахте с НикинцетУ? :3
На колко си години всъщност?! :О
Мен ме интересуват зодиите, кажи си! ^^ Ако не им знаеш рождените дни, просто кажи. ^^
На тъмно или на светло?
Грубо или нежно?
Тук ли се запознахте с НикинцетУ? :3
На колко си години всъщност?! :О
Нито зодиите им помня, нито им знам рождените дни вече, изобщо не ми се занимава с тях.
Тъмно
Грубо
Да
16
Какви момичета харесваш (по характер и външен вид)?
Чувстваш ли се голям?
Правил ли си секс с НЕбългарка? 8-) Ако да, с каква (по народност)?
Какво мислиш за бисексуалните момичета?
А за тези момчета?
Защо никога не си пускал твои снимки във форума? 8-)
ShtrudeL
05-30-2012, 14:13
не изглеждаш като представител на зодията си :3
съжаляваш ли за минали връзки?
кога прави секс за пръв път?
ShtrudeL
05-30-2012, 15:52
Ще сложиш ли Hilary_ на горещия стол? ^^
xXxAngerfisTxXx
05-30-2012, 15:53
Кога най-после ще отидем двамата на зала е ? :lol:
не изглеждаш като представител на зодията си :3
съжаляваш ли за минали връзки?
кога прави секс за пръв път?
Стига и ти с тия зодии е ... зодиак такъв
Какви момичета харесваш (по характер и външен вид)?
Чувстваш ли се голям?
Правил ли си секс с НЕбългарка? 8-) Ако да, с каква (по народност)?
Какво мислиш за бисексуалните момичета?
А за тези момчета?
Защо никога не си пускал твои снимки във форума? 8-)
1.Нямам определни критерии
2. Не
3. Не
4. Няма лошо
5. Смърт
6. Трябва ли ?
Кога най-после ще отидем двамата на зала е ? :lol:
Лостове нещеш ли ?
xXxAngerfisTxXx
05-30-2012, 20:40
Лостове нещеш ли ?
лостове вече не прая... тряя ми маса, само зала. ай ела някой път са разцепим
dream1707
05-30-2012, 21:01
Ивчоооо ;** Май, май ще ти идвам на гости в Бургас след месец някъде ;р
Бе.. ние с теб от колко години се познаваме ?
( не обичам да задавам въпроси ;д )
Със Стела само приятели ли сте (wasntme) ;d
ShtrudeL
05-30-2012, 22:17
Защо не ми отговори на другите въпроси?
IseeDEADbodies
05-31-2012, 07:31
Нек'ви форуми сбирки чувам в Бургас .. Поканен ли съм ? :lol:
В момента не се сещам за въпроси (мързи ме да мисля), така че сори за оф-топика xD
xXxAngerfisTxXx
05-31-2012, 07:35
коя смяна си ? :D
IseeDEADbodies
05-31-2012, 07:42
Аз ли ? xD
xXxAngerfisTxXx
05-31-2012, 07:43
и ти и иво :lol:
IseeDEADbodies
05-31-2012, 07:47
Аз отдавна не ходя на училище.. lol
xXxAngerfisTxXx
05-31-2012, 07:49
аа ясно :lol:
Ивчоооо ;** Май, май ще ти идвам на гости в Бургас след месец някъде ;р
Бе.. ние с теб от колко години се познаваме ?
( не обичам да задавам въпроси ;д )
Със Стела само приятели ли сте (wasntme) ;d
От кога го чакам тоя момент да дойдеш ! :D :*
От Лято 2010 или 2011 когато октайчу на запозна :D
Приятели само :D
Защо не ми отговори на другите въпроси?
Защото зодията ми не го позволява :lol:
Кой набор си?
С колко момичета си спал общо?
Какво никога не би опитал в секса?
Кой набор си?
С колко момичета си спал общо?
Какво никога не би опитал в секса?
95, другите 2 въпроса съм отг. вече ...
xXxAngerfisTxXx
05-31-2012, 13:23
няя каже коя смяна е хуу лек :lol:
bootyboy
06-02-2012, 17:59
Следващия да е don't say anything.
sarin4eto
06-02-2012, 18:36
кое е най-странното място на което си правил секс ?
коя е най-мръсната ти сексуална фантазия ?
с кой потребител/и от форума би искал да правиш секс ?
най-засрамващата сексуална ситуация в която си попадал ?
Следващия да е don't say anything.
Слагайте го
Много замря тази темичка...
IseeDEADbodies
07-19-2012, 09:11
То май и желаещи да бъдат разпитвани няма.. Щото питащи все ще се намерят :d
PyCoKoCkA93
07-20-2012, 09:45
Еми,никой нищо не пита,какво да отговаряме :D :D :D
lamer4e7o
07-20-2012, 10:05
Хайде да избираме някой и да го почваме. :D
Това ще ти помогне http://www.http://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum.com/bg/invitation/bylink/84610