Влез

View Full Version : 10 килограма

qwertydi
05-08-2011, 12:45
Такам искам да сваля 10тина килограма възможно най- бързичко! Насочих се към 90 дневната диета... и да разпитам искам.. провали ли сте я? за колко време, колко килограма свалихте? И понеже четох, че на водния ден се отслабвало най- много.. Ами ако ги редувам един ден воден, един с хранаи т.н. дали няма да стане по бързо и ефектно?

bloodyF
05-08-2011, 13:19
абе сваляй ти, гладувай и после ще ги качиш тройно

и после като почнеш да сваляш (след макс 2 седмици) ще припадаш, ще те вкарат в болница етц.

ТЕ ХОРАТА НЕ СЛУЧАЙНО СА СЛОЖИЛИ 3 ДНИ ВОДНИ НА 90, А НЕ ДЕН ВОДЕН, ДЕН НЕ ;) :o :o :o :o

biohimiq
05-08-2011, 13:27
Първо, приятно ми е, нов съм във форума. Бързо отслабване не може да се извърши. Ако се задълбочиш малко ще видиш сложните процеси и цикли, през които минават градивните единици на мазнините на клетъчно ниво. Като за начало намали въглехидратите - приемай храни богати на фибри и растителни белтъци. Не се ограничавай с месото, да не бъде прекалено мазно. Пий много вода, тя е много важна. Стисни зъби и тренирай по 5 пъти седмично кардио и силови тренировки и ще стопиш мазнините, които ти придават неестетичен външен вид. Времето- ами не става за 2 дена, нито за 20 дена, но предполагам, че здравословно за 3 месеца ще постигнеш целите си! Упех!

MakeMeLaugh
05-08-2011, 14:04
Вие сте уникални дуди бе...
Сетили се 3 седмици преди баловете/летния сезон да сваля 10 кила, яла, яла досега, че сега ше сваляла :lol:
Напрао смешна работа.

Трътката за 1 месец няма да се свали, особено пък без тренировки.
Мисията невъзможна.

nikoletaw
05-08-2011, 14:14
Сетили се 3 седмици преди баловете/летния сезон да сваля 10 кила, яла, яла досега, че сега ше сваляла :lol:
Напрао смешна работа.

Мисията невъзможна.

hahah много вярно :-D

Rebirthing
05-08-2011, 14:22
Дай ако може да ядем като свине, да се тъпчем с боклуци, в същото време да стоим пред телевизора и да не си помръдваме задника и накрая когато лятото чука на врата да се стопим с 10 килца ! Ами, че то толкоз лесно става, 45 дни на вода и готово !

Айде приятно прекарване в болницата и на теб...

VampireLover3
05-08-2011, 16:47
Напрао смешна работа.

Мисията невъзможна.
+ Евала много добре се изказа!

Наистина си се сетила много рано изчакай още има време изяж още една две шоколадови тортички и тогава започни с диетите. 8)
Иначе добре е, че си избрала 90 дневната диета .. спазвай я и повярвай ще има ефект една моя съученичка я свършва тази седмиця мисля и стана ПЕРФЕКТНА .. наистина много стопи :shock: , но успоредно с това тя танцува, а и да подчертая, че тя имаше МНОГО за сваляне. Аз също я започнах но я карам без плодовия ден, защото преди това бях на здравословно хранене и свалих много и сега просто се опитвам да си запазя кг. .. Започвай я и ще видиш, че има ефект прави и Tae Bo Cardio има го в замунда до два месеца вече ще се вижда разликата. Но ако не си пълна не прави нищо .. аз въпреки, че не бях дебела даже си бях перфектна за височината не се харесвах и започнах да слабея и заради тази промяна в кг. сега съм без цикъл + по-малки гърди.. така, че внимавай може да си навлечеш много неприятности. Успех! :)

Naik1
05-09-2011, 21:25
Имаш ли някаква представа колко са 10кг и как се свалят? Така като гледам май се бъркаш като гледаш диска 10кг във фитнеса.. пък ии те хората си го казаха - цяла зима като си яла като невидяла сега ще си ходиш с корема .. за 2 дни чудеса не стават ..

cAnDyYy
05-10-2011, 09:53
Наистина е късно.Трябваше да почнеш още след Нова година. Аз започнах тогава с 90 дневната и свалих почти 10 килограма. Сега има три месечна почивка и след това почвам пак. :grin:

ri41
05-10-2011, 12:46
по-добре да ги свалиш бавно но сигурно, не някоя диета 10 кг за 10 дена и после да качиш двойно, според мен от тестените неща се пълнее най-много така че ги спри, а сладкото не е толкова опасно в малки количества, сега идва лято, яж салати със зехтин+ добвка от кашкавал, месо без много мазнини, яж плодове и не вечеряй късно, не закусквай боклуци в училище носи си плодове от вас или ядки