View Full Version : я да ви видя, идейки имате ли :р
Искам да ми дадете идеи за нещо по нестандартно в секса. Пози, игри и там квото се сетите. Мръснишко, извратено...няма значение :P :)
П. С. не че с приятеля ми сме си умразнали и няма кво да правим, но моето первезно подсъзнание вече почти се е изчерпало :(
А какво си правила досега?Щото няма смисъл ти изброяваме неща ,които вече си правила.Анален секс?Тройки,оргии?Секс на екстремни места,сред природата и тн...
GotTheLife
05-08-2011, 21:13
това със завързването не знам дали сте го правили, но е супер..има и яки трикове с близалки 8-)
Alekssandyr
05-08-2011, 22:34
Ракия ?
GregoryHouse
05-08-2011, 22:36
Оф докато си го преведа... Вкарайте някой камшик, латекс, яко овръзване... BDSM да има. По нагоре едва ли ше се навиете 8-)
Biskfitka
05-08-2011, 22:47
2 girls 1 cup :-)
завържи го за леглото и го дразни :grin:
Ashenvale
05-08-2011, 23:53
btw. Това го пуснах докато закусвах ...
Пробвайте на студено 8-)
mecho8888
05-09-2011, 03:10
Искам да ми дадете идеи за нещо по нестандартно в секса. Пози, игри и там квото се сетите. Мръснишко, извратено...няма значение :P :)
П. С. не че с приятеля ми сме си умразнали и няма кво да правим, но моето первезно подсъзнание вече почти се е изчерпало :(
еми аз мога да ти кажа, ама е прекалено брутално за тийн категория. АКо искаш драсни на личен
Ако под извратено си мислиш за пляскане с линийка по гъза си представи, че линийката ти е убождане с роза. Това ще ти се стори като тексаското клане в сравнение с линийката :-D
Biskfitka
05-09-2011, 09:12
Пробвайте на студено 8-) :D ААз съм го гледала преди 1-2 години и то само първите 5-6 секунди,но още ги помня добре :D
CanisDirus
05-09-2011, 09:18
Октоподчета и патладжани http://i.imgur.com/8GcLU.gifhttp://i.imgur.com/8GcLU.gif
Секс на открито, в парка, на балкона, на някоя полянка извън града :P
Пробвайте на студено 8-)
Ооо на студено на мен ми хареса... но някои други хора и техните части замръзнаха!! :D :D :D
Към темата
Пробвай да го завържеш изправен за нещо,да е с вдигнати ръце, но стъпил с краката:и почваш с оралната,докато свърши.След това,дори вече като е свършил продължаваш,ще му омекнат коленете, ще откачи, ще увисне както си е завързан,може и да иска да спреш,но познай кой няма да спре. :D :oops: :oops:
това със завързването не знам дали сте го правили, но е супер..има и яки трикове с близалки 8-)
заинтересуваха ме тия близалки...може ли разяснение :oops:
Пробвайте различни пози, вкарайте се в някви роли, завържи го, ако искате повече адреналин направете го на някое публично място, на открито или докато вашите са в съседната стая. :D
Пробвайте различни пози, вкарайте се в някви роли, завържи го, ако искате повече адреналин направете го на някое публично място, на открито или докато вашите са в съседната стая. :D
то това с родителите в другата стая е редовният ни номер :oops: :-D
^^ Има голяма доза адреналин... само като си ги чуеш как се движат или правят нещо в съседната стая...
verjiniq413
05-09-2011, 21:27
Кухня... всичко без ножове и пасатори ще те изненада с функцийте си.. :shock:
Слой му една тенджера на главата и го удряй с черпака докато се празни в вазата после изпий водата :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: мога и още ??? :Д
verjiniq413
05-09-2011, 21:54
@reperw
Пич айде не с лошо :lol:
П.С.Включвай пералнята на центрофуга и глей за какво става въпрос.
А иначе г*за във формата за кекс, точилката и "fun city" започва.
@reperw
Пич айде не с лошо :lol:
П.С.Включвай пералнята на центрофуга и глей за какво става въпрос.
А иначе г*за във формата за кекс, точилката и "fun city" започва.
Е давам идея което е лошото :Д:Д просто малко по различна от ваще :Д:Д:Д:
завържи го за леглото и го дразни :grin:
Все едно на вас ви е хубаво да ви дразнят....
Eclipsercho
05-09-2011, 23:23
Правете си клипчета.
Сменяйте местата.
Търсете нови пози, които до сега не сте пробвали.
Пробвайте някои извратени неща, които и двамата искате да пробвате.
Помислете за тройка или ако не толерирате друг партньор в леглото измислете някоя секс играчка.
Пробвайте с подгряващи или изстудяващи лубриканти.
Направи му стриптийз. (Ако не е срамежлив може и той да ти направи)
Връзвайте си очите, правете го на пода, на стол.
Сложи го на две табуретки и му прави орална, язди го и т.н.
Някой път го събуди с френска.
Изненадай го като го посрещнеш чисто гола или в някое еротично бельо в момент, в който не го очаква.
Пробвайте с масажи преди секс.
Идеи много, само трябва желание.
Пробвайте на студено 8-)
горката или горкия ......чак те съжелявам :(
знам че някъде у нас има книга с '' Кама Сутра'', но мама добре я е скрила :D и м\у другото се сетих, че в един магазин продават от ония зарчета с позите и стаите...май трябва да се разходя до там :wink: