Влез

View Full Version : Срамът...

kez5003
05-09-2011, 06:30
Историята е следната: харесвам си една съученичка, но май май тя не. Основния проблем е този глупав срам от който само губя. Когато я заговоря на общи теми винаги и ми отговаря, но тя е така с всички. Закачал съм я, но не е показала признаци, че й харесва. Писал съм по скайп няколко пъти и там ми отговаряше, но само с да и не. Не съм й задавал въпроси на които да отговаря по този начин. Напълно съм сигурен, че тя знае, че я харесвам. От време на време ме заглежда, но това не значи нищо. Искам да разбера дали има някакви симпатии към мен, но как? Много здраво съм хлътнал. Лошото е, че винаги от зелените ябълки избирам единствената червена. Знам, че момичетата не ядат момчета и че няма нищо страшно да говориш с момиче, обаче срамът винаги надделява над мен. Най-лошото от всичко е, че постоянно си повтарям, че ще ме отрежи. Това наистина може да се случи, ако продължа да си го повтарям... Трябва да си променя начина на мислене може би...

П.П И двамата сме на 17

MusicAddicted
05-09-2011, 06:38
Ако те поглежда тайно, те харесва.
Опитай се да поговориш с нея (без да мислиш пораженчески). Направи и няколко комплимента. Ако продължава в този дух, не се трогва от теб, не те желае, отдели внимание на друга. Може би ти си прекалено слаб "наркотик" за нея. :)

catyyyy
05-09-2011, 07:28
Ако те поглежда тайно, те харесва.
Опитай се да поговориш с нея (без да мислиш пораженчески). Направи и няколко комплимента. Ако продължава в този дух, не се трогва от теб, не те желае, отдели внимание на друга. Може би ти си прекалено слаб "наркотик" за нея. :)

Това за поглеждането не е много вярно ... щото и аз има много дето ги гледам ... ама не ми харесват хахаха

Щом си толкова срамежлив ... най много сега тука да получа някой нападка ... ама и кажи в скайп ... смслллл не от първия разговор,ама примерно започни да и задаваш въпроси,на които да не отговаря само с да и не ... дефакто ти не я познаваш.Може и да не ти допадне по характер (((:

BlindedAngel
05-09-2011, 07:41
Според мен нямаш шанс, щом досега не ти е отвърнала на закачките.А и по скайпа щом ти е отговаряла само с "да" и "не" значи няма интерес.Пробвай се с друга :)

razores
05-09-2011, 07:54
Момичетата обичат вниманието за това не ти прави намеци. Не и обръщай толкова много внимание 3-4 дена и ще видиш, че сама ще те търси.