View Full Version : Мисля че съм влюбена..
От два месеца се водя с едно момче.. Много е забавен, идиот е, но е печен. С него само се шегувам - целувки, лиготий и някакви такива глупости. Веднъж ме помоли да не се влюбвам в него, защото не искал да стане както при бившата му. Казах му че трудно се влюбвам, но от една седмица насам с него се чувствам някак си страхотно и си мисля че се влюбвам.. :(
infected9
05-09-2011, 11:04
Лошо .. лошо.. А дали и той се влюбва в тебе.. мислиш ли ,че вече има някви чувства
SmilezZz
05-09-2011, 11:31
...че какво е станало с бившата му ?
Както и да е.. Ако той не изпитва същите чувства към теб - няма какво да правиш.. Освен да го приемеш за просто приятел и да продължаваш смело напред..
Мисля че да.. Щот само на мен ми дава некви такива жестове - целувки и тем подобни.. Само с мен се държи така
IseeDEADbodies
05-09-2011, 12:21
Е радвай се... бахти хората :shock:
Въй.
Опазил те господ от евтиния му рекламен трик.
Хубаво,че ни сподели сега вече ще заспя спокойно.
Офтопик:
п.П Мисля, че съм гладна.
duner time (http://www.picvalley.net/u/2868/1680681806685790543.JPG) :D ?
Много мислиш .. не го мисли толкова, нито си набивай филмите .. 8-)
pomorians1
05-09-2011, 17:44
хахах радвай се, сигурна съм, че няма нищо по-хубаво от това :)
ScorpionGirl
05-09-2011, 18:14
Когато някой ти каже да не правиш дадено нещо, то така става, че го правиш, дори и без да го искаш ( знам го от личен опит ). Щом се чувстваш добре с него, не виждам какво може да пречи. А и изрази като: "Не искам да става както с еди кой си..." са чисто и просто извинения според мен. Ако те харесва ( както ти и намеква ) значи може да се получи нещо. Все пак зависи дали искате връзка или ще си останете само на фаза "закачки и смешки".
brutaLxxbunny
05-09-2011, 18:19
Ее,защо е такава наклонноста на младото поколение да се филмира бре..И момчетата вече :o
И кво проблема е че го харесваш ли хах мале мале
Ее,защо е такава наклонноста на младото поколение да се филмира бре..И момчетата вече :o
Съгласен съм с бруталнотоххзайче просто се прави на интересен човека тай вече е влюбен в теб немо к'во да се вкарвате във филми
Баси простия народ!
Съгласен съм с бруталнотоххзайче просто се прави на интересен човека тай вече е влюбен в теб немо к'во да се вкарвате във филми
Баси простия народ!
nepowtorima
05-09-2011, 18:39
..може да се гаври с теб.. само за едното натискане..
по-добре го попитай какви са му чувствата, и ако не същите като твоите.. отдръпни се.. не задълбочавай повече!!