View Full Version : Сътресение?
vanesa0pld
05-09-2011, 19:03
Здравейте.
Предо 1 час един мангал биеше някаква 6-7 годишно дете и аз реших да се намеся.Та в крайна сметка циганина взе един камън и ме уцели по главата,дясната страна.Сега отзад имам цицина(доколното можах да премеря ми се е подуло около 1,7 см :D ) гади ми се,от тази страна някакси главата ми е стегната,съвсек леко ми се върти свят.Възможно ли е да имам сътресение?
Когато камъка ме уцели главата ми започна да бучи и веднага се поду,ако това има значение
danchobg
05-09-2011, 19:15
аз да не съм доктор?
отиди при личния си лекар, па той да ти каже какво имаш
vanesa0pld
05-09-2011, 19:23
аз да не съм доктор?
отиди при личния си лекар, па той да ти каже какво имаш
само питам де... :D
Ходи ли ? ако да ,какво ти каза ?
Ако не боли ли те още ? :shock:
vanesa0pld
05-09-2011, 20:54
Ходи ли ? ако да ,какво ти каза ?
Ако не боли ли те още ? :shock:
не съм ходила....да боли ме
Red_Hair
05-10-2011, 06:43
абе какво сътресение,явно не знаеш какво представлява сътресението,нормално е поне аз от опит могата ти кажа за 20 години имам 10 цепения на гллавата 2 от които с шевове и едно от камък,доста едър при това,и имах цицина която ми беше деформирала скалпа и ми се подиграваха че съм еднорог :D
darkPaladin
05-10-2011, 09:35
следващия път фраснат ли те така отиваш в бърза помощ
може и нищо да ти няма но по-добре иди
При такива случай веднага в бърза помощ...ти като си на 14 защо не взе камък преди циганина?
Ех та не съм попаднал аз на такъв...
За мене си е точно сътресение пък..мен ме удариха в даскало с футболна топка и имах сътресение и изкривяване на някакви прешлени май..бях с яка на врата 2 седмици,та с една дума знам какво е.Гади ти се,светлината те дразни,болят те очите,от време на време претръпваш направо и си сънлив..не знам дали вече си ходил/а на лекар,обаче като се съмняваш за сътресение,защо седиш на компютъра?Не знаеш ли,че при травма на главата забраняват телевизори,телефони,компют ри..всякакви дразнители