Влез

View Full Version : ПОМОЩ

caty041
05-09-2011, 21:18
Здравейте имам сериозен проблем с майка си .. Само се караме .. наказана съм в момента , но не го спазвам тя полудя тази вечер преди малко ме пита за какво съм излизала , а аз излезнах заради приятеля си // и ми вика искаш ли да живееш при него ще ти събера е са дрехите и да си ходиш там .. Не знам какво да правя да се изнеса или не помогнете ?
Моля без обиди :)
Съжалявам ако има правописни грешки

GLaDOS
05-09-2011, 21:50
Изнесеш ли се ,няма връщане назад !После като се скарате с него... ти какво правиш ?
Защо се дразни толкова майка ти от него ? Разберете се там ,поговорете си като майка-дъщеря ! :)

3oPuTy
05-09-2011, 23:03
Нормално е да се ядоса след като пренебрегваш нея и наказанието,което ти е наложила заради приятеля ти ... Що се отнася до изнасянето ти - ти к'во си мислиш?!Мама и тати ще те издържат,въпреки че живееш при друг човек ли?!Ако беше малко по-умна нямаше да пускаш подобна тъпа тема,нито пък щеше да даваш повод за наказание на родителите ти :?

ScorpionGirl
05-09-2011, 23:27
И аз се карам често с майка ми. Казвала ми е да се изнасям от нас, казвала е, че ме мрази и разни такива, но после й минава и започва да ми се извинява, че ми е наговорила тези неща.
Говори с майка си, кажи й, че не ти се стои само във вас, измислете някакъв компромисен вариант, примерно ти спазвай някои от изискванията т.е. да я ядосваш по-малко, а тя да спре да те контролира толкова. Нещо такова. Good luck ! :)

Nakadah
05-10-2011, 04:51
Няма да оцелееш навънка!

caty041
05-10-2011, 07:59
GLaDOS
МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2011 12:50 am Заглавие:
Изнесеш ли се ,няма връщане назад !После като се скарате с него... ти какво правиш ?

Ако ме изгони няма да отида при него ..

ScorpionGirl
МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2011 2:27 am Заглавие:
И аз се карам често с майка ми. Казвала ми е да се изнасям от нас, казвала е, че ме мрази и разни такива, но после й минава и започва да ми се извинява, че ми е наговорила тези неща.
Говори с майка си, кажи й, че не ти се стои само във вас, измислете някакъв компромисен вариант, примерно ти спазвай някои от изискванията т.е. да я ядосваш по-малко, а тя да спре да те контролира толкова. Нещо такова. Good luck ! Smile

Благодаря много :)

и не смятам ,че ще оцелея навън .. но мога и да се оправям сама за финансите :)

darrie
05-10-2011, 17:31
По-добре говори с нея. Не е добра идея да се изнасяш.