Влез

View Full Version : Голяма идиотка съм

yYniiKaLnAa
05-09-2011, 22:57
Не можете да си представите колко съм зле.. :x Преди година ходех с едно момче .. (Първото ми гадже :D ) , ходихме около 1 месец, след което скъсахме :D Естествено той ме заряза (от тогава сме се засичали само 1-2 пъти и сме само на здравей-здрасти .. нито си пишем нито нищо) .. Първите 2 седмици бях като пребита.. Спрях да се храня и да спя, разболях се заради него (анемия) .. Постоянно плачех.. Излизах с приятели, но и пред тях постоянно плачех.. Опитвах какви ли не начини да го забравя.. Тръгнах с момче, към което нямах абсолютно никакви чувства (само симпатии) .. Натисках се с някакви момчета .. дори щях да спя с един (спрях се на време ! ) .. докато той си хващаше травестити (не в буквалния смисъл :D имам впредвид грозни момичета :D ) само, за да ги ч*ка... Дори сега ходи с някаква .. и естествено на мен ми е гадно .. Не мога да го забравя, а искам .. Искам да му отмъстя .. Искам да му е гадно заради мен .. Да почувства това, което чувствам аз .. Да се опитва да ме забрави, а да не може ! .. Искам да го пребия ! .... Имам някаква надежда, че все някога ще му върна абсолютно всичко, но не мога да чакам ... Ще е най-добре ако го забравя .. Тогава няма да искам да му отмъстя .. Надявам се някой да успее да ме разбере ..

jghgh
05-09-2011, 23:05
Просто забрави.

Знам напълно какво ти е, но просто забрави за отмъщения и т.н. Да се опитваш да отмъстиш на човек, на когото му е БХ за теб, е най-болезненото нещо. И адски наранява. И като цяло злобата и мъстта опустошават.
Не ти го казвам просто така. : )
Просто от кака ти останаха само развалини след подобни действия, независимо дали са заслужени или не.

И наистина забрави някой, на когото му е БХ за теб, да се трогне или да го нараниш.
Просто се надявай на някаква вселенска справедливост и това е.

Оттърсвай се на време от негативни емоции и желания. И го игнорирай. И си изживей мъката.
Ще ти мине и ще си двойно по-щастлива като всичко това свърши.

Успех.

montana6
05-09-2011, 23:06
Разбрах те.

icebulllet14
05-10-2011, 00:08
Ммм, зарежи я тая работа с отмъщението. Мисля, че само ще се прецакаш ... Живей си живота, искаш, не искаш - след реме ще го забравиш =))

IseeDEADbodies
05-10-2011, 01:14
Докато разсъждаваш така няма да го забравиш ;)

Cellmate
05-10-2011, 02:07
Нищо не е вечно. Защо трябва да му отмъщаваш? Защото си му омръзнала преди той на теб и те е разкарал? Или си смятала да се омъжиш за него? Не мога да ви разбера...животът е твърде кратък, за да се стремите да праскате "сериозните" връзки още от малки, а после да се чудите къде ви отиде младостта и кво видяхте от нея...

katerinka9226
05-10-2011, 07:25
++
Докато мислиш за него, няма да ти мине ;) Аз винаги като се разделя с момче, отивам в някое магазинче, взимам кола, прибирам се и изпивам колата на ЕКС! :D И ми минава :-P :-D

Ssummerjam
05-10-2011, 08:32
Въобще не искаш да му отмъщаваш, просто си мислиш, че още изпитваш нещо и се чувстваш безсилна, защото не можеш да си го върнеш. Няма да е цял живот така, все някога ще си го избиеш от главата, споко.

Sofff
05-10-2011, 08:39
.. Искам да му е гадно заради мен .. Да почувства това, което чувствам аз .

Не чувстваш нищо, правиш всичко просто от лиготия щото си си наложила, че искаш да изпиташ нещо истинско и се хващаш като удавник за сламка за първият срещнат тип, най - малкото ако си имала толкова силно нещо към него нямаше да искаш да " му го върнеш" . Гледай си живота, а любовта ще дойде без ти да я търсиш, има и други неща, към които можеш да насочиш вниманието си .

DarkTemplar
05-10-2011, 09:02
Ех дете, с тая твоя емоционалност сама си вкарваш таралеж в гащите...

IseeDEADbodies
05-10-2011, 09:05
Ех дете,

Недей бе бате :lol:

DarkTemplar
05-10-2011, 09:37
Одъртях батьовото, одъртях...

Hilary_
05-10-2011, 09:52
я пак си помисли? .. :razz: :razz:

Авторке, тъпо разсъждаваш .. :?
Забравянето на някой не става, чрез желание за мъст и подобни ..
.. и вместо да се чудиш как да му го върнеш просто продължи напред!
Всичко останало, което искаш да направиш е БЕЗМИСЛЕНО!! ..

IseeDEADbodies
05-10-2011, 09:54

одъртял, одъртял... колко пък да си одъртял ? xDD

DarkTemplar
05-10-2011, 10:05
одъртял, одъртял... колко пък да си одъртял ? xDD
Достатъчно. http://prikachi.com/images/7/3324007H.jpg

А какво значи БХ?

IseeDEADbodies
05-10-2011, 10:10
Достатъчно ;д... Ясно ;)

Ай спирам с флууда, че е ся някой ще се скара :)

SmilezZz
05-10-2011, 12:30
Просто недей да разсъждаваш така,наистина изглеждаш смешно отстрани.. А и как искаш да причиниш нещо на човека,който твърдиш,че обичаш и изпитваш силни симпатии..

Просто недей да мислиш за него.. И приеми това,че всяка връзка си има начало и край.. Няма как цял живот да сте заедно..

Имаш силата и мотивацията да го преодолееш.. Просто ти трябва воля,за да го забравиш.. А не желание за мъст..

yYniiKaLnAa
05-10-2011, 14:49
Не съм казала, че чувствата ми към него са истински, защото знам, че не е така .. Точно това, че искам да му отмъстя го доказва .. Казвам, че чувствата ми са силни и, че не мога да го забравя .. Точно тази воля ми липсва .. Знам, че ако искам да го забравя ще съм много по-добре и по-щастлива, но не мога .. Опитвам се да не мисля за него, обаче всичко ми напомня за 1вата ни среща, примерно, или някой хубав момент изживян с него .. Незнам дали ме боли, защото не мога да го забравя или, защото някак си подсъзнателно не искам, защото съм свикнала прекалено много с него и с това да не е до мен .. Желанието за мъст ме поддържа жива :D така стоят нещата :D

DarkTemplar
05-10-2011, 15:32
Имам един-два важни въпроса, без които няма как да минем.

Мислиш ли, че ако му отмъстиш ще се почувстваш наистина удовлетворена? Защо всъщност искаш да го направиш? Заради нараненото его ли?

obyrkaniq
05-10-2011, 16:37
Крийте се избягала психопатка! :shock: Мойто момиче от коя лудница избяга? Искам да те върна там обратно :-o ... и дори и да се натискаш с няк'ви нищо няма да постигнеш... щом сте се разделили значи не те обича и не можеш да му "отмъстиш" :grin:

SilverRain
05-10-2011, 16:52
.. Искам да го пребия ! ....

Ти си човека!

Afterbirth
05-10-2011, 17:00
Отмъщавай му тогава.Ще си очукаш главата и ще поумнееш/ охладнееш.С думи, при това написани у форум, нищо няма да стане.Давай, пребий го, пък да видим кой ще е по - насинен.

Приятно е да драматизираш, колкото и да охкаш.И ти така усърдно се натикваш във филма... И така си по- жива, явно.

DesireToFire
05-10-2011, 18:28
Чакай малко... Ще му отмъщаваш за КАКВО? Убил ли е някого, изневерил ли ти е, малтретирал ли те е, лъгал ли те е? Просто е скъсал с теб, не си му била интересна, как се очаква да постъпи? Ти не би ли направила същото? Не му се меси в живота, нищо не ти е направило момчето..

yYniiKaLnAa
05-10-2011, 18:35
Имам един-два важни въпроса, без които няма как да минем.

Мислиш ли, че ако му отмъстиш ще се почувстваш наистина удовлетворена? Защо всъщност искаш да го направиш? Заради нараненото его ли?

Не съм се замисляла до сега .. Определено няма да се почувствам удовлетворена ... Незнам защо искам да му отмъстя.. Искам да разбере как се чувствах аз .. Обаче от друга страна не искам да му е гадно заради мен .. По-скоро искам някоя друга да го нарани и да разбере ..

nocoment
05-10-2011, 18:59

DarkTemplar
05-10-2011, 20:53
Не съм се замисляла до сега .. Определено няма да се почувствам удовлетворена ... Незнам защо искам да му отмъстя.. Искам да разбере как се чувствах аз .. Обаче от друга страна не искам да му е гадно заради мен .. По-скоро искам някоя друга да го нарани и да разбере ..
Ами добре е да почнеш да се замисляш, щото си имат значение.

Работите, които ти минават през главицата, са съвсем нормална защитна реакция. Има го при доста хора.

Ако искаш да постъпиш умно, стискай зъби и остави съдбата да си свърши работата с него. Гаранция, че ще си го получи. А ти няма кво да си цапаш ръцете и да си губиш времето.

everythingisrelative
05-11-2011, 15:38
хах много насериозно ни взимате вие момичетата нещо. на мен последната връзка ми беше нещо такова сисъл тя си изгуби девствеността с мен после ходихме 1 месец и викам ае стига толкова . и тя като се почна с едни SMS няма спирачкаа :) за нас момчетата ебането си е ебане за вас кво е басси :o

Rolezzz
05-11-2011, 16:40
А какво значи БХ?
Боли ме/го/ Хуя ?!

Angeleyes
05-11-2011, 18:17
Просто не с лошо мисля , че след време ще го забравиш , а той някога ще се сети за теб !