View Full Version : Проблем!!!
vampireee
05-09-2011, 23:23
Здравейте,
имам огромен проблем :Д без да исках си направих супер голяма сметка на телефона 150 лв само от влизане в нета; та въпроса ми е дали ще може да си платя част от сметката преди да ме занулят, че нашите ще ме убият :X за глобул става въпрос
ScorpionGirl
05-09-2011, 23:33
Здравей. Помоли роднини ( без майка ти и баща ти естествено ) или приятели да помагат. Мисля, че се плаща само цялата сума, така на половинки не.
MusicAddicted
05-10-2011, 05:26
Ти за компютри не си ли чувал
150 лв на веднъж едва ли ще можеш да извадиш без майка ти и баща ти да разберат.
Вземи от приятели заем, плати си сметката, после по-малко ще им се издължиш и вече няма да сърфираш с телефона . 8-)
Толкова висока сметка без да искаш не се прави.
vampireee
05-10-2011, 08:13
мисълта ми е дали мога да я платя преди да ме занулят, защото баща ми ще получи смс със сметката :|
По-добре попитай в магазина на Глобул. :)
Grommash
05-10-2011, 12:14
мисълта ми е дали мога да я платя преди да ме занулят, защото баща ми ще получи смс със сметката :|
Той и без това ще получи смс със сметката, дори да е платена. Няма изход. :(
^ true.
Винаги получават.
И аз се набутах така веднъж. Е не с такава сметка!!!
От тогава ми е спрян нета на телефона и ми е по-добре.
vampireee
05-10-2011, 21:10
мм мисля утре да отида до глобул и да попитам дали мога да я платя.. :|
vampireee
05-10-2011, 21:49
А може ли когато съм занулена да се плати на части примерно първо да си вкарам към 100 лева да се смъкне като цяло сметката и така :S
^ директно ти го казвам - НЕ става. Поне при Мтел ,но съм доста сигурен ,че и с Глобул е така.
Виж - ако чак толкова се плашиш от реакцията на вашите и смяташ ,че с извинение и повече внимание занапред няма да минеш - послъжи малко. Ддз забравила си телефона с пуснат нет ( тук ако разбират поне малко ще те хванат) или нещо подобно и си вземи поука от случката 8-)
RageAgainstTheMachine
05-11-2011, 13:33
Прережи си вените :o
Абеее не ставало..съвсем скоро си платих сметката Сама!! И то на М-тел
Ти глупава ли си? Тя не пита дали може сама да си я плати, а как да скрие от родителите си.
По темата: Защо просто не им кажеш да ти удържат от джобните?
vampireee
05-11-2011, 15:43
оправих се :grin: отидох и си платих парите и в момента сметката ми е 00.00 лв