View Full Version : Защо я сънувам през ден :@
LegaCalcio
05-10-2011, 14:53
:@ Не мога да разбера защо сънувам по-бившата ми приятелка почти всеки ден .. сънувам някакви ежедневни неща, не секс, а как я виждам, как си говорим и ей такива ... нито я обичам вече, нито нищо. Разделихме се преди толкова много време :shock: (Септември 2010), а ходихме почти 2 години, което ме навежда на мисълта, че само 1 след нея е доста лош резултат, трябва да се активизирам :D
LegaCalcio
05-10-2011, 15:00
:D ба, то това момиче значи не спи, а за мен мисли, макар че, хахахаха, вчера нали я сънувах и сутринта си пускам скайпа и гледам, че ми била писала в 8 вечерта, но аз бях извън линия :lol: , а не си бяхме писали от месец
Ако сте имали хубави спомени заедно,нормално е да се сещаш за нея,особенно когато претърпиш неуспех с някоя връзка.Няма значение кога сте се разделили,важни са спомените които остават :)
SmilezZz
05-10-2011, 15:13
Никой не може да ти каже защо я сънуваш..
Сънят е просто игра на твоето подсъзнание..
Не бива да обръщаш чак такова голямо внимание (:
Аз сънувах, че с Део обхождаме Стара Планина.
И правим и други неща през т'ва време.
И през цялото време си мислих, че това е много лошо и грешно спрямо приятеля ми. И сега?
Ще ти изневери мисловно с Лора Караджова,за да сте квит. 8-)
Сигурно просто ти липсва.
obyrkaniq
05-10-2011, 16:34
Пич..аз пък като сънувам Тутан камон в обиятията ми кво.. :D
Не сега сериозно:Мда и аз сънувам моята "любима" всеки божи ден.. но няма ник'ва файда като я сънувам,даже незнам що я сънувам ма се тая :Д... Еми сигурно още имаш няк'ви чувства към нея ли..де да знам :-o
SuperBadSuperFresh
05-10-2011, 16:56
Честно да ти кажа,понякога и аз се пускам във филма.Сънувам едно момче,с което ходех преди хм...3 години 8-).Не знам защо е така. :?
bbbbPleasure
05-10-2011, 17:00
Хехе случва се :-D
SilverRain
05-10-2011, 17:04
Как очакваш Ние да ти кажем защо Ти сънуваш бившата си приятелка ....
MiMcHeToOo
05-10-2011, 17:17
Следи от минали събития.
Alekssandyr
05-10-2011, 20:10
Липсва ти, логично. Аз сънувам доста често (одеве след обяда за последно) как с един мой бивш приятел си лафим и нещата са си постарому :)
Тя да не е умряла и нейния дух да те преследва?