Влез

View Full Version : Мммм някой въпросчета.

NeverBack
05-10-2011, 19:10
Здравейте на всички.Няма значение , как се казвам , от къде съм и т.н. Абе имах проблеми преди , като бях малък - бях слаб ,завиждаха ми, биеха ме , стрaxувах се , подиграваха ми се и прочие . Може би се досещате , какво имам предвид.Реване,глупости и един ден просто се стегнах и продължих напред .За да оправя , цялата тази работа се захванах сериозно със Фитнес и Киокушин , вече 7-8 години това правя за да мога да се справям с проблемите. Малко съм занемарил отношенията си с момичетата , ако така мога да се изразя . Според мен , ме имат за скучен , защото съм тих , не се заяждам , в същото време съм мил , пускам шеги , но когато съм в подходяща компания . Мразя някой да се ебава с друг човек (невинен) , и аз просто скачам и удрям въпросния пич.Просто има много изроди в нашия град.Разбира се , че постоянно поддържам връзка с момичетата. Харесал съм си една девойка и съм готов на всичко за нея , но просто не знам какво да правя , гледам приятелите ми се държат като пълни простаци и успяват , аз просто не мога да се държа така. Дайте някакъв съвет , смисъл как да се държа пред нея , за да и покажа , че е специална за мен.Имам опит , но този път е различно.Вътрешно съм доста забавен човек,обичам да се усмихвам , и т.н. , но просто като ми се случиха тези неща си сложих маската , скрил съм се в пашкула си и не мърдам.Имам чувството , че съм влюбен в въпросното момиче.Как да постъпя , какво да направя за да променя представата и за мен, сигурно ме има за някакъв безчувствен човек?

Sh@d0w
05-10-2011, 19:15
С действия.Нали се сещаш,че трябва да напуснеш "укреплението" в което си се прибрал.Така от самосебе си да седиш и да се чудиш няма да стане.

Просто пред нея бъди себе си,такъв какъвто се описваш.Не виждам кое е толкова трудно.