PDA

View Full Version : Помогнете...

ivako21
05-11-2011, 18:41
Преди около 1 месец с приятелката ми имахме малко проблеми около момчета, нещаа... няама зн . И след това аз съм някак си , много раздразнителен , постоянно я дразня , ревнувам я много , не обръщах внимание на нищо преди но след няколко случки и вече и най малкото нещо ме нервира и дразни, вече не сме както преди , всеки ден се караме за нещо и почти винаги аз сам виновен, какво да направя, на психолог ли да хода какво, аз вече не мога да се понасям ,най-малкото нещо като стане и откачам , психиката ми се прецака тотално ....

mishet0
05-11-2011, 18:52
Не бъди толкова мнителен и подозрителен,не търси подтекст във всичко ! Имай и доверие! От колко време сте заедно? Сам си натоварваш психиката с подобни глупости ! Разкажи по подробно за проблемите ви?

Angeleyes
05-11-2011, 19:05
Или започни да и вярваш повече или скъсай с нея , просто е :)

ivako21
05-11-2011, 19:20
Еми от 1 г и 5 месеца сме заедно , вината е в мен предимно , аз много се нервирам , избухлив съм и най малките неща вече ми правят впечатление, страх ме е от всяка нейна постъпка , какво ще направи , дали няма да го направи ,... и такива неща ... Аз съм сигурен че тя ме обича аз се опитвах много пъти да скъсам с нея заради подобни глупости но тя винаги ми се молеше и ми се извиняваше ... и какво ли още не , но не мога да издържам , не се понасям такъв както съм сигурен , че и тя не ме понася но се търпим взаимно .... единственото нещо което ни държи още е обичтта един към друг ...

saskou
05-11-2011, 19:23
Пални 1 свита да се успокоиш малко пък ти...

horacio
05-11-2011, 19:25
Явно си й изгубил доверие. Направете нещо, за да си го възвърнеш.

xipeer
05-11-2011, 19:29
Опитай да не избухваш толкова често и всичко ще се оправи. Щом си сигурен, че те обича няма за какво да се притесняваш. :-)