PDA

View Full Version : Спешно ми трябва отгвор :(



Synchro
05-12-2011, 05:49
Здравейте на всички от форума!Искам да ви питам значе преди 2 месеца с приятелката ми правихме секс и на нея и беше за пръв път и нали знаете първия път почти нищо не стана и и дойде цикъла на време,а сега този месец не сме правили вагинален секс а само анален и то веднъж,и сега и закъснява с 3-4 дена и ощте не и е дошло,на какво може да се дължи това и има ли някакъв варянат да е бременна?

Sh@d0w
05-12-2011, 05:53
Сериозно ли питаш дали се забременява от анален секс? :shock:

причините поради които и закъснява може да са много,това не значи че е бременна..

-ановулаторен цикъл
-хормонален дисбаланс
-фоликулярна киста
-или пък може наистина да е бременна,ама не от тебе

sex_is_zero
05-12-2011, 05:58
Спокойно бе момченце няма страшно 100% не е бремена. а закъснението може да е заради притеснение за нещо, стрес или ако е боледувала от грип или от друго нещо.

така че спокойно и по добре ще е ако си вземе противозачатъчни хапчета
:)

privacyy
05-12-2011, 06:01
Не знае човекът :lol:

Sh@d0w
05-12-2011, 06:01
по добре ще е ако си вземе противозачатъчни хапчета

Глупости,това да не са ти бонбонки за смучене,че ще ги взема без причина.Знаеш ли изобщо вредите от тия хапчета,че да му казваш да тъпче приятелката си?

Synchro
05-12-2011, 06:02
Във връзка със аналния секс сам напълно сигурен,че не моце да забременее,мисълта ми беше дали може от първия път да е станал нещо,но щом и е дошло мисля че не може,но все пак да питам :) Благодаря за отговорите предваритрелно:)

Sh@d0w
05-12-2011, 06:16
Вземи прочети

http://www.pe-bg.com/files/mf/books/46223_pic_m.jpg

и не се излагай.

sex_is_zero
05-12-2011, 06:18
по добре ще е ако си вземе противозачатъчни хапчета

Глупости,това да не са ти бонбонки за смучене,че ще ги взема без причина.Знаеш ли изобщо вредите от тия хапчета,че да му казваш да тъпче приятелката си?


разбира се ако ще ги вземат първо ще се консултират с лекар но това е най-хубавия и най-сигурния вариант да се предпази момичето от забременяване. другото което е не знам кой ти е пълнил главата че са вредни ако не си забелязал днес сме на 2011г. а не на 1990. преди хапчетата се правеха от урината на премени крави и за това имаха странични ефекти (като окосмяване) а сега са синтезирани (има и натурални) и даже имат благоприятно действие за организма ( рак на гърдата, рак на кожата, кисти на яйчниците и т.н.)

така че недей да вярваш на хората а вземи да четеш малко учебници :)

Sh@d0w
05-12-2011, 06:23
@sex_is_zero Виждаш ли какво пишеш?

Имат полезни страни,но вредите са много повече.Особенно като се ползват хаотично,както ти го съветваш да прави без повод.В друга тема съм цитирал и данни от световни изследвания които ги доказват тези неща.

Така,че по-добре ти прочети малко по темата,преди да спориш.

Synchro
05-12-2011, 06:25
Еми беше 1 седмица преди да и дойде и аз даже не можах да свърша камоли да е в нея :)

sex_is_zero
05-12-2011, 06:47
@sex_is_zero Виждаш ли какво пишеш?

Имат полезни страни,но вредите са много повече.Особенно като се ползват хаотично,както ти го съветваш да прави без повод.В друга тема съм цитирал и данни от световни изследвания които ги доказват тези неща.

Така,че по-добре ти прочети малко по темата,преди да спориш.

добре де как да се съгласявам с тебе като спора не е полезни и вредни стани на противозачатъчните. а е най-добрия вариант да се предпазиш от забременяване. и не съм казал да ги вземат е така... а първо да се консултират с гинеколог и така според теглото и възраста на момичето да и се предпишат хапчета. а и да знаеш аз уча медицина и съм бил на много лекции за женска полова система за противозачатъчни средства и т.н.

някои статии се пускат от производителите на презервативи и спирали за да плашат хората.

и никой не е казал че нямат страничен ефект. имат но вероятноста да се появят е 1%. (този процент може да се увеличи при пушачите).

аз препоръчвам на всички противозачатъчни хапчета( разбира се след консултация с лекар) ние с приятелката ми ги използвахме и освен защитата тя си излекува и кистите на яйчниците.


а колкото до Synchro жените имат овулация само 1 път на месеца и това става на около 14 ден след края на менструацията. и тая яйцеклетка запазва жизнените си функции само 24 часа. тоес ако не се оплоди тогава жената няма как да забременее. ( има и зключения при някои се отделя 2-3 дена по късно или по рано) но винаги само 1 яйцеклетка. така че вероятноста да е бремена е по малък от 1 %
а ти даже не си свършил. и тя след това е имала менструация даже не знам защо изобщо питаш #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

Sh@d0w
05-12-2011, 06:53
и не съм казал да ги вземат е така

Как не си казал,нали това ти беше първия пост,прочел не прочел темата-вземайте противозачатъчни.

Точно в този случай не е нужно да се вземат,кажи това не е ли "вземане е така"?

Ако беше станал някакъв сериозен гаф първия път и не и е дошъл,ако беше пуснал тема тогава и аз бих му казал да и даде противозачатъчни.

Преди да давате съвети,обмислете ситуацията,а не на принципа "дай да напиша некъв пост за бройката".

Synchro
05-12-2011, 06:57
Питам за да имам уж някакво компетентно мение от хора във форума защото все още не сам на възраст за да отглеждам дете и ако може без саркастични изказвания щтото мисля че и вие сте минали по тоя път :)

sexypetia91
05-12-2011, 07:16
Питам за да имам уж някакво компетентно мение от хора във форума защото все още не сам на възраст за да отглеждам дете и ако може без саркастични изказвания щтото мисля че и вие сте минали по тоя път :)
Ти сериозно ли очакваш компетентно мнение тук в този рездел. От едно момченце, което е направил някаква тема за противозачатъчните и се изкарва за професор по медицина въпреки че не е завършил сигурно 8ми клас. :-D Дори си мисли, че може да отидеш свободно в аптеката да си купиш противозачатъчни и спори с човек, който има някакви познания по медицина. Не знам какво да ти кажа, но според мен си "Объркал рейса", ако си мислел че ще получиш компетентен отговор тук.

Synchro
05-12-2011, 07:30
Добре де виждам,че ти си в крак с нещата може ли да получа и твоето мнение:)

sex_is_zero
05-12-2011, 10:20
ами да тука не трябжа да се коментират такива неща защото не вземат хората на сериозно. последно мога да ти препоръчвам да ходиш на лекар за консултация. или чакайте още 3-4 дена ако не и идва пак тогава задължително трябва да ходите на консултация.( според мене няма страшно ). а относно противозачатъчните да ви кажа че освен тези които се вземат след "белята" (трябва да се вземат до 48 часа) има и противозачатъчни които се вземат всеки ден по едно и също време и те са за предпазване от нежелана бременост ( аз имах предвид тези ).

и не съм 8 ми клас.

ако сикаш да питаш нещо по-хубаво ми пиши на е-маил :)

BrokenInnocence
05-12-2011, 12:23
Дори си мисли, че може да отидеш свободно в аптеката да си купиш противозачатъчни...

Ами всъщност да, може.

buzzzz
05-12-2011, 17:04
Оф боже... Или се правят на професори, или ти обясняват колко си тъп и необразован, че даже и ти препоръчват учебници :lol: . Ами драги, успокой се, няма никакъв шанс да е станало нещо. Просто след първия път е нормално цикъла да се обърка :) Изчакайте, ще й дойде.

OnlyMeAndYou
05-12-2011, 19:21
Не се притеснявай, не е станал гаф. Не мисля, че тя е много голяма и цикъла и не е редовен. Може от много неща да и закъснее. Може и да е от притеснение. По принцип момичетата са по-притеснителни в това отношение и когато им е за първи път много от тях се филмират, че презерватива и имал малка дупчица и не са разбрали, или пък че техните ще я погледната и ще разберат веднага... Има много примери. Разрови се само из форума и ще видиш колко глупости има. Мога и да ти дам пример. Имаше едно момиче, което каза че се е натискала с приятеля си и била седнала в него ама били с дрехи и по-едно време усетила, че дънките му били влажни. Разбрала, че бил свършил и питаше, дали има шанс да е бременна. Има ги и по-тъпи. Не бях влизала в този форум дълго време само заради такива глупави въпроси... :-o :?

FataMorgana
05-12-2011, 19:37
Всъщност има МИНИМАЛЕН шанс момичето да забременее от анален секс ако не сте използвали презерватив. Ето ти и доказателство но е на английски:

http://wiki.answers.com/Q/Can_women_get_pregnant_from_anal_sex

Много е глупаво да правите анален без презерватив защото е страшен развъдник на свякакви инфекции, пък дори и шанса да забременее да е минимален. Също така НИКОГА анален и после вагинален.

Хубаво е да се опитате да и изчислите овулацията, но запомнете че спермата продължава да живее в тялото в продължение на 2 или 3 дни, в редки случаи и седмица, и ако овулира в някои от тези дни може да забременее. От друга страна, ако не си свършил в нея може да забременее само ако си свършил преди това и не си уринирал защото тогава може да има остатъци от сперма по върха на пениса ти които да влязат в нея по време на полов акт.

Ето ти и линк за календар на овулацията, въпреки че тези неща не са на 100% верни:

http://www.bebeimama.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D 1%82%D0%B0.html

Айде, и умната другия път :)

frozendeath
05-13-2011, 05:09
даже имат благоприятно действие за организма ( рак на гърдата, рак на кожата, кисти на яйчниците и т.н.)



Извинявай?! :shock:

Musaibe
05-13-2011, 13:13
Брат, детето ти голямо лайно ше се окаже да знаеш!

RageAgainstTheMachine
05-13-2011, 18:50
Престанете да пиете тоя ексапел като желирани бонбонки. Щом си се свършил в анала , няма опасност. Не я тъпчи излишно. Най-добре направете тест , за да се успокоите и двамата , ние тук няма как да ти кажем бременна ли е или не (забравих си магическата топка на село , ще прощаваш)...

buzzzz
05-14-2011, 09:19
но запомнете че спермата продължава да живее в тялото в продължение на 2 или 3 дни, в редки случаи и седмица
Да бе, да. В по-редки случаи живеят с месеци :lol:

TeenDecision
05-14-2011, 10:21
МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището....