Влез

View Full Version : Емоционалността - пречката или пламъкът на живота?

Alexislee
05-13-2011, 19:28
Дали голямата емоционалност е недостатък или нямаше животеца да е толкова пълноценен без нея ? Чакам вашето мнение. :-)

Yancheto
05-13-2011, 21:42
Стига да може да се овладее тази голяма емоционалност, да не се допускат някакви грозни изблици... Ех, такъв характер причинява доста мъки, но от друга страна, ако света беше населен само с бездушни хора, които не изпитват страсти и чувства, той би бил наистина жалко място.

Auriss
05-13-2011, 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=9aRbKS9cfRM&feature=relmfu

:D :D да се гледа задължително

Grommash
05-13-2011, 22:42
Мисля че без нея, живота нямаше да има смисъл. А дотолкова дали тя вреди или помага, винаги е било така. Без нея си просто едно животно. :)

TheNewReligion
05-13-2011, 23:01
На мен лично- колкото ми вреди, толкова и ми помага.

Alexislee
05-14-2011, 05:13
Емо още ли е на модааа?!
Мн. поздрави да му предадете.

Никой не говори за Емо :Д Говоря за това, чувствата да завладеят разума и да ти пречат на решенията..връщност въпросът е именно помрачават ли правилната преценка? :)

antifashionshit
05-14-2011, 08:36
това, което ми описваш, ми звучи повече като филмиране.

Dizziness
05-14-2011, 08:42
Аз лично предпочитам да не показвам типичната за жените емоционалност, така се показва слабост^^ :)

Sh@d0w
05-14-2011, 08:48
^Не е слабост да покажеш чувствата си, слабост е да ги скриеш.

И не знам защо свързвате емоционалните хора с Емотата.Има ги и двете крайности-да,но явно не знаете пълния смисъл на думата ЕМО.

Това че произлиза от думата "emotion",не значи че автора имаше точно предвид емота.

Hilary_
05-14-2011, 08:52
Понякога сте много ограничени, честно .. :razz: :razz:

Без емоционалност няма връзка между хората (от какъвто и да е тип) .. ;)
Обичам чувствителните хора .. ^^

marin4itu
05-14-2011, 09:36
Понякога сте много ограничени, честно .. :razz: :razz:

Без емоционалност няма връзка между хората (от какъвто и да е тип) .. ;)
Обичам чувствителните хора .. ^^

Точно така! Аз съм доста емоционален човек и се радвам, защото така грабя с пълни шепи от живота!

fUcKsMiLe
05-14-2011, 10:29
На мен лично- колкото ми вреди, толкова и ми помага.

tanch3t093
05-14-2011, 11:07
Аз също обичам чувствителните хора. Живота нямаше да е същия и с таква тръпка, ако ги нямаше чувствата... Въпреки, че прекалената чувствителност не е много препоръчителна...

babity
05-14-2011, 15:55
Емоционалността не е лошо нещо само по себе си. Лошо е, обаче да позволяваш на всички да са свидетели на емоциите ти. И преди, и сега, винаги хората ми казват, че им е трудно да ме разберат. Винаги се смея и се радвам на живота. Никой не вижда спадовете ми и така смятам, че е редно.

jghgh
05-14-2011, 19:56
Пречи в много случаи емоционалността ...

И все пак си е яко, щото като се съберат 2ма емоционални човека и като почнат да си говорят, да се смеят, да се разбират.. и е красиво. И не говоря само за мъж+жена, а дори и за две приятелки, които са си по-емоционални, някак си се разбират идеално. Разбират ширините и висините, до които може да стигне душата на отсрещния човек и... е някак взаимно дълбоко. 8-)
Личи си, че съм водна зодия, нали? АХахахХа.

Иначе за връзки категорично пречи да си емоционален. Трябва да ти е БХ за всичко 8-)

Alexislee
05-15-2011, 06:11
Никой не вижда спадовете ми и така смятам, че е редно.

+1 :)

AnnieW
05-15-2011, 11:27
Емоционалността не е лошо нещо само по себе си. Лошо е, обаче да позволяваш на всички да са свидетели на емоциите ти. И преди, и сега, винаги хората ми казват, че им е трудно да ме разберат. Винаги се смея и се радвам на живота. Никой не вижда спадовете ми и така смятам, че е редно.
+1

GuardianAngel
05-16-2011, 13:51
Аз съм човек и ми е дадено да изпитвам емоций и чувства..ако те бяха излишни нямаше да можем да ги изпитваме.Любовта е огън ,а този огън е вихър от чувства и емоций няма озъптяване изгарят те...именно чувстрата и емоциите ни напомнят всеки един момент че сме живи,а не сме камъни.Тааа аз съм за емоциите :} Кой ги вижда не ме интересува ...аз съм такъв какъвто съм и немога да се променя за 1 секунда за да се харасам на някого..дали изглеждам слаб или силен пред някого не ме интересува,защото това няма да промени истната за мен,която само аз знам.

xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 14:15
Мисля че без нея, живота нямаше да има смисъл. А дотолкова дали тя вреди или помага, винаги е било така. Без нея си просто едно животно. :)
+1 :)

procter
05-18-2011, 18:38
При човеците емоциите са по-стари от разума с няколко милиона години. Много преди човек да започне да взема разумни, логични решения, е чувствал. Не трябва да се крием от емоциите си. Според мен в избора между това да показваш или не своите емоции, най-вече трябва да избереш да бъдеш такъв, какъвто си. Аз лично харесва по-емоционалните хора. Иначе ми е някак....безсолно. :o

pricelessxv
05-18-2011, 18:56
В моите случаи е винаги пречка. Винаги :?

sladur4etyYy
05-18-2011, 20:06
няма човек, който е напълно лишен от емоции, иначе щеше да е просто предмет. но тук говорим за прекомерна емоционалност, нали? тя определено пречи, а аз определено имам силна непоносимост към твърде емоционални хора. :twisted:

Taam
05-19-2011, 13:17
Те хората принципно всички са емоционални. За това са хора. Въпросът е ,че едните са интровертни (държат си емоциите вътре в тях за лично ползване), а другите са екстроверти и позволяват на околните да видят какво им е на сърцето. Това не ги прави винаги честни, разбира се, но и по-затворените си имат своите изблици на емоционалност.
Не можеш да съдиш хората заради това което са, ениуей.

DarkTemplar
05-19-2011, 13:24
Емоционалността - пречката или пламъкът на живота?
и двете.

Иначе и на мен не ми понасят прекалено емоционални екземпляри. Носят ми само проблеми.

ScarletBite
05-19-2011, 16:46
Вреди ми, щото обикновено го раздавам печено и "ае няма проблем", "кво ми пука" и в един момент, като ми кипне отвътре... Може 1 капка да е преляла чашата, но, щом ми е дошъл в повече, човекът го отнася - дори и да не разбира "какво толкова е направил".

Иначе пък, като се замисля... понякога тия вътрешни изблици много добро ми правят. В напечен момент, когато мозъкът ми е изключил и "връзката" се крепи на косъм, няква интуиция ме бута напред и съм като проводник на какви ли не емоции. :D

infected9
05-19-2011, 18:13
Обичам емоционалните хора.. В повечето случаи ги разпознавам без да говоря с тях..Лошото е ,че няма много такива.
Лично аз предпочитам да крия емоциите си.Но когато чашата прелее ,както каза ScarletBite ,е доста нездравословно за другите..Иначе всички момчета с които съм "ходила " са били доста неемоционални индивиди.. ехх все на такива попадам.. :x

BgHtH
05-19-2011, 22:43
Без нея си просто едно животно. :)
Аз пък мисля точно обратното.Емоциите ни правят животни.Нали за това сме хора ,за да ги контролираме.

Stan4o123
05-20-2011, 08:06
Аз пък мисля точно обратното.Емоциите ни правят животни.Нали за това сме хора ,за да ги контролираме.

Усети ли колко тъпо се изказа?

BgHtH
05-20-2011, 18:22

Усети ли колко тъпо се изказа?
Не. Обясни ми..

Lioon
05-20-2011, 20:37
Пламъкът на живота естествено.
Както ми казаха веднъж - "Живеем, за да се начувстваме."