View Full Version : Мини хамстери
Не знаех къде да пусна темата,и за това я пускам тук.
Ще си имам мини хамстерче ии искам да попитам някой има ли?Трудно ли се гледа,по колко време живеят.До сега не съм имала домашен любимец и изобщо нищо не знам 8-)
mnogoznaikO
05-13-2011, 20:48
Много се вълнуваш май ;д и аз бях така... имал съм 3 хамстера , но и 3те умряха сравнително бързо 8-) Даже 1вия (беше ми подарък) мисля че беше глух ;д казваше се Робин. Ще ти кажа само да не му даваш да яде купено зеле от магазина , защото единия от това умря :-D бях му направил аутопсия 8-) НЕ СЕ БЪЗИКАМ , НЕ МУ ДАВАЙ ЗЕЛЕ !
Grommash
05-13-2011, 21:21
Ооо помня имах хамстер албинос, бяла козина и червени очи. Казваше се Бончо. :lol:
SlowDownBaby
05-14-2011, 07:02
Ами и и аз съм имала три хамстера,в момента също си имам,от 2 години и няколко месеца.Живеят около 3 години,и въобще не е трудно да се гледа.Само трябва по често да му сменяш стърготината....на моя честно казано много ме мързи да му я сменям,и я сменям само вътре в къщичката му...той и само там ака странно защо ^^ .
А да и е хубаво да му купиш къщичка,много обичат да спят вътре,както и колело да се върти като хамаво :D Напълно нормално е по цял ден да спи,а вечер да ти тропа на главата и да те събужда,нали са нощни животинки.
И защо да не му дава зеле ? Мойте хамстери винаги съм им давала зеле,защото много обичат и нищо им няма.Хубаво е от време на време да им се дават пресни зеленчуци.
LoveChocolate
05-23-2011, 12:16
Ако не го храниш и не му чистиш редовно ще умре за по малко от седмица :)
о и аз имах хамстер казваше се здравко после йори после хъмпи сега е зоро :D чисти му и му давай да яде сиренце и не му бъркай в устата моя от тва умря :(
shpekovsalam
05-23-2011, 16:06
Олеее.. Хамсерите за голяма играчка! Купувай аквариум, купувай храна, купувах талаш, чисти, храни, сипвай вода... не е за мен работа. Издържах ги 2 седмици.
WhiteSensation
05-23-2011, 17:10
Ау-у като имах хамстер само с него си играех ( за това сигурно живя 1 месец) и много си ядеше гумичката на онова за водата. 8-)
sexybanichka
05-23-2011, 18:54
Миии .. моя се казваше Шоши :lol:
ама не живя дълго заради тъпата храна .. после разбрахме , че нещо не както трябва е имало в нея . Имаше си колело и по цял не скърцаше с него :D Живя около 2 месеца .. 3 :?
SlowDownBaby
05-25-2011, 18:56
Добре де,Боже,как ги гледате тея животинки,че все по 2-3 месеца живеят ?! Като не можете да се грижите за тях,въобще не си купувайте...