Влез

View Full Version : Магия за смърт ?!

purple9410
05-14-2011, 00:22
От 6 месеца баща ми не е същият..започнаха велики скандали с майка ми, а веднъж дори й посегна.Мислехме, че просто вече критическата възраст го тресе,но май грешим.В някои моменти е напълно спокоен, а в други не мога да го позная и дори като ме погледне виждам различен човек.Близък роднина се поинтересува и отиде при една врачка, която казала, че му е направена много силна магия наречена "или си с мен, или си мъртъв".Всеки ден някой му е слагал живак в кафето ..Също така казала, че е прекалено късно и не знае дали му остават дори и 2 седмици живот..Не вярвам на такива неща, но всяка една дума на тази жена се връзва изцяло.Баща ми започна да отслабва сравнително бързо (а се храни нормално) и трябвало да стоим близо до него за да го снабдяваме със сила..Е, аз пробвах и като ме прегърна просто припаднах в ръцете му..
Моля ви, кажете ми възможно ли е наистина да е омагьосан или до такава степен съм уплашена, че започвам да вярвам на глупости ?!

Преместено.
Extremescream

Auriss
05-14-2011, 01:54
пуснете му едно изследване на урината.

Според мен оная се чуди как да ви изсмуче парите. Поиска ли ви нещо за да 'развали магията' ? Ако да - ясна е работата.

За да те успокоя - симптомите на отравяне с живак са повръщане (примесено с кръв) ,диария , силно побеляла кожа и обилно потене. След това и бъбречни проблеми. Шест месеца при прием на живак няма да оживее ,гарантирам ти го това. В най-добрия случай месец ,но симптомите щяха да са толкова тежки (ако някой му сипва в кафето .... ) че щяхте да потърсите лекарска помощ незабавно.
Гарантирам ти ,че живак в кафето НЕ СА му сипвали и това са врели-некипели.

Щом според вас наистина има нещо - отивайте за изследвания на кръв и урина.

xinfamous
05-14-2011, 02:02
добро сърце и силен дух магии не го ловят.

Nam3less3
05-14-2011, 02:09
Само не му казвай, че уж може да е омагьосан, че ще си го самовнуши и ще се довърши така.

SmilezZz
05-14-2011, 06:21
Вместо да ходите при някакви си врачки,защо не отидохте на лекар.. Определено няма магия.. Не знам просто откъде ги измисляте тези простотии.. Заведете го на преглед при специалист,за да разберете какво му има,а не да ходите при врачки .. :?

purple9410
05-14-2011, 06:37
Водихме го по лекари и здравето му е в перфектно състояние

Nakadah
05-14-2011, 06:37
Магии и такива глупости не съществуват. Отидете на лекар, той ще може да ви помогне! Не некви си циганки просещи пари готови да свалят звездите за 20 стинки.

purple9410
05-14-2011, 06:48
работата е, че познаваме тази въпросна врачка от много време ии не ни иска никакви пари

GLaDOS
05-14-2011, 06:54
Не мога да твърдя че няма или има магии , бил съм свидетел на такива последици ... това или го вярваш или не ,не може да се докаже.
Хора с огромна злоба и завист -всякакви.Това с врачките е много коварна работа понеже по-голямата част от тях са самозвани и търсят само пари . Също съм бил свидетел на такива хора ,които не те познават ,а ти четат живота като от книга ,колкото и невероятно да ви се струва.

Sh@d0w
05-14-2011, 07:14
Като стигнах до думата "магии" и спрях да чета.

Жалко е че хората се хващат на такива глупости.Невероятно е в какво може да вярва човешкия мозък,когато не може да намери разумен отговор на даден въпрос.

MaLkaTa_LaDy
05-14-2011, 07:25
Невероятно е какви граници може да си постави човешкия мозък! Нали зад всяко ново откритие стои луд учен, който твърди нещо уж невъзможно. Със здраве...

Sh@d0w
05-14-2011, 07:33
Невероятно е какви граници може да си постави човешкия мозък! Нали зад всяко ново откритие стои луд учен, който твърди нещо уж невъзможно. Със здраве...

Едно е да говорим за наука,съвсем друго е за религия,врачки и другите глупости.

Жалко е,че има хора които злоупотребяват именно с това и още по жалко,че има хора които се хващат.Миналата вечер спорихме по скайп с една съфорумничка на подобна тема-за зодиите.Поредните измишльотини,от които някои се опитва да си изкара паричките.Плутон бил в знака риби,марс бил в знака лъв,ще спечелите пари..бла бла бла.

Сори,ама не можеш да ме убедиш,че като съм се родил,някаква си подредба на планети вече е определила характера ми.

Същата работа и с тия глупости за магиите.

MaLkaTa_LaDy
05-14-2011, 07:50
Точно там е истината - че никой не може да те убеди в правотата на анормалните явления. И смятам, че ние ги наричаме така, защото все още науката не се е развила до толкова, че да успее да ги обясни. Нали някой луд с развинтено въображение преди време е дръзнал да твърди, че земята е кръгла. Представяш ли си колко ненормално им е звучало това на хората. Великите учени вярват в неща, необясними за науката. В противен случай нямаше да се развиваме. Така че не сочете с пръст хората, чието въображени е по-широко от вашето и са склонни да повярват в необяснимото.
П.с. Никой не те кара да вярваш и ти.

Sh@d0w
05-14-2011, 07:57
Точно там е истината - че никой не може да те убеди в правотата на анормалните явления. И смятам, че ние ги наричаме така, защото все още науката не се е развила до толкова, че да успее да ги обясни.

Именно това е и моята гледна точка.Всяко явление си има научно обяснение.В миналото са смятали,че боговете им изпращат природни бедствия за да ги накажат,но в днешно време знаем много добре на какво се дължат ураганите и земетресенията.Виждаш ли колко абсурдно звучи сега когато вече знаем?Същата работа е да твърдиш че е магия,нещо за което има съвсем нормално обяснение.

Причините баща и да се държи така могат да се дължат на много неща-стрес,неувереност,лични проблеми.Но когато не можеш да намериш точния отговор,когато не можеш да си обясниш нещо си намисляш някакви глупости,с които си мислиш че си обясняваш нещата.

Но всъщност истината е далеч по-друга.

darkPaladin
05-14-2011, 08:07
ако пиеш живак всяка сутрин няма да ти е нужна магия за да умреш :D

MaLkaTa_LaDy
05-14-2011, 08:14
Аз не твърдя, че това, за което говори момичето е магия. Вярвам, че е вазможно да е нещо подобно.
Тук има малко противоречие. Представи си, че след време науката докаже съществуването на магии. Да речем, че се дължи на изпращането на положителна или отрицателна енергия. Може би да се докаже, че съществува телепатия... Все неща, които в момента звучат нереални. И много хора ще продължават да ги отричат, докато пустата наука не им ги даде наготово. В момента може да ти звучи глупаво съществуването на магия, но когато след време учените я нарекат еди си каква си енергия, ще звучи правдоподобно. Просто някой трябва да повярва и да го докаже. За това аз не искам да отхвърлям каквито и да е било налудничеви твърдения.

SmilezZz
05-14-2011, 08:18
Водихме го по лекари и здравето му е в перфектно състояние А на психолог ? Може да има лични проблеми и от това да е това негово състояние..

И да ,за пореден път съм съгласна с Sh@d0w .. Даже и доста добре се аргументира.. ;-)

evilGirL97
05-14-2011, 21:17
"Или си с мен или си мъртъв" Явно баща ти си има ненормална любовница :D

SlowDownBaby
05-15-2011, 07:57
Не разбирам как на някои хора може да им е толкова забавно и да се подиграват.Ако беше на вашите родители едва ли щяхте да говорите така....
Не знам дали вярвам в магии,50% на 50% ... Но щом на баща ти му няма нищо,а не е добре... не знам какво трябва да има.Ами щом мислите,че някой му сипва живак в кафето,защо просто не наблюдавате докато си прави кафето,или да изхвърлите сегашното и да купите друго...или да му го правите вие ? Дръжте се по добре с него,излизайте заедно на разходки ( не знам какви са ви отношенията,просто предлагам ) и не знам... нямам си идея,но поне това с кафето го правете.Гледайте го внимателно какво прави.
Може да е тъпо това,което мисля,но дали няма възможност да взима наркотици ...

scrooper
05-15-2011, 08:14
Ако е истина, че в момента, в който си го прегърнала, ти е прималяло, а иначе е в перфектно здраве- значи най- вероятно има нещо. Попринцип не бива човек да се доверява на врачки, защото или са шарлатанки, или могат да влошат нещата. Разпитайте за тази жена и тогава решете. Ако баща ти не се влоши, ЗАРЕЖЕТЕ! При врачки се ходи единствено, ако човек е много закъсал и вече няма друг начин, защото като цяло са нежелана намеса. А сега можете да поговорите с него за стреса ;)

kucheto1234
05-15-2011, 08:16
глупости на таркалета .. :?

infected9
05-19-2011, 18:36
Не знам дали има магия или не ,но на "врачките" редовните им реплики са "направена ти е магия за смърт" ,така че не вярвай много много..

kokosety
05-21-2011, 09:49
Едва ли му е сипван живак в кафето, тъй като ако беше така трябваше вече да не е между живите. Тази врачка може и от 100 години да я познавате и пак да ви излъже, или просто да си е втълпила, че може да познава и не знае, че говори глупости. На моето семейство също уж му беше правена магия. не знам до колко беше вярно. но ни казаха какво да правим ( да слагаме в буркан яйца и да ги слагаме под моето легло и после да ги хвърляме в реката) мама не вярва много в такива неща, но пробва и на първата сутрин яйцата бяха като пипала. Мога да се закълна просто, не знам на какво се е дължало , но вярвам на очите си. Така че има много необясними неша и не мисля
, че някой има право да казва на някой какво да мисли и че всички необясними неша са измишлотини просто, защото даденият човек не може да повярва в тях.

LoveChocolate
05-22-2011, 14:33
HOLLY SHIT !!! YOU PEOPLE ARE INSANE :shock:

purple9410
05-31-2011, 08:23
3ма "гадатели" ни казаха едно и също ..ходихме да се разваля "магията" и имаше някакъв напредък.Родителите ми спряха да се карат,баща ми се държеше перфектно, всичко си беше както е било винаги и за момент повярвах, че нещата са се оправили .. до снощи.Стана дори по- зле, наще започнаха пак да се карат, дори си посягаха пред мен..за една вечер изживях неописуем страх и сякаш бях в ада.Не знам вече на какво и на кого да вярвам.Предавам се!

badsector
05-31-2011, 09:21
Водихме го по лекари и здравето му е в перфектно състояние
Нека да мине един ядрено-магнитен резонанс. Скъпо е, но ако има нещо, ще покаже. Иначе, ако си от София, точно до офиса има една народна лечителка (нищо общо няма с врачки), много я хвалят :)

alice13
06-30-2011, 21:16
НАчи над махалата на една моя приятелка, всички правят магии. Сестра й се разбираше с една от горната махала.. по едно време почнаха да се случват много гадни неща на семейството й. След едни месец ми каза че са им правели черни магии. Погледнах я и й казах : как разбрахте? Тя ми каза че са намерили пясък в одеалата им.. ПРосто трябвало да изхвърлят всичките... Не мога да повярвам че има такива хора да правят черни магии на други.. К'во да ти кажа.. вярвай че баща ти ще се оправи... Не се притеснявайй.. Обичта помага.. бъди до него

murrou
05-06-2013, 01:09
Абе да ви кажа аз не вярвам на врачки гадатели и темподобни.Обаче се надявам да съм от полза на някой.Когато бях малък сънувах много кошмари, всякакви.То било с някакви си изроди които си обръщат главите на обратно или пък с динозаври и т.н. Непракъснато се будех нощем с крясъци и баба ми реши да ме заведе на някакъв маиосник ли е де да го знам къв е.Тоя човек взе някакъв босилек уви го с червен конец не помня там кфо още прави каза ми да спя на негно някфо време и след това да го хвърля в реката така и направихме.Мога да твърдя че до ден днешен не съм имал кошмари.

nosferatu23
05-06-2013, 03:23
От 6 месеца баща ми не е същият..започнаха велики скандали с майка ми, а веднъж дори й посегна.Мислехме, че просто вече критическата възраст го тресе,но май грешим.В някои моменти е напълно спокоен, а в други не мога да го позная и дори като ме погледне виждам различен човек.Близък роднина се поинтересува и отиде при една врачка, която казала, че му е направена много силна магия наречена "или си с мен, или си мъртъв".Всеки ден някой му е слагал живак в кафето ..Също така казала, че е прекалено късно и не знае дали му остават дори и 2 седмици живот..Не вярвам на такива неща, но всяка една дума на тази жена се връзва изцяло.Баща ми започна да отслабва сравнително бързо (а се храни нормално) и трябвало да стоим близо до него за да го снабдяваме със сила..Е, аз пробвах и като ме прегърна просто припаднах в ръцете му..
Моля ви, кажете ми възможно ли е наистина да е омагьосан или до такава степен съм уплашена, че започвам да вярвам на глупости ?!

Преместено.
Extremescream

Как тъй слагали са му живак в кафето пък здравето му било отлично :?: Кой си смучи от пръстите пак :?:

Това с магиите по голяма измишльотина няма. Знаеш ли кво е нужно да развалиш магията , ако предположим че има такава тъпотия изобщо :?: Хващаш една група биячи и отивате да насерете маг-ът мухахаха. Или ако си от МИРНИТЕ , хвани някой поп да ти направи анти спелл каст , кат по игрите точно . Не вярвам че ще успее ама дай си парите ;) И последно , ако баща ти тайно порка или взема други субстанции , най вероятно това ти е проблема ;) Или също някой може да превърти когато му разбият тиквата , виждал съм подобни случеи ;)

НАчи над махалата на една моя приятелка, всички правят магии. Сестра й се разбираше с една от горната махала.. по едно време почнаха да се случват много гадни неща на семейството й. След едни месец ми каза че са им правели черни магии. Погледнах я и й казах : как разбрахте? Тя ми каза че са намерили пясък в одеалата им.. ПРосто трябвало да изхвърлят всичките... Не мога да повярвам че има такива хора да правят черни магии на други.. К'во да ти кажа.. вярвай че баща ти ще се оправи... Не се притеснявайй.. Обичта помага.. бъди до него

Аве мацо , що пълниш главата с глупости на момичето :?: Тоя пясък знаеш ли откъде идва :?: От неизмити крака може би :?: Питай ги колко често си сменят чаршафите , аз ги сменям на 3 дни.

mrankoniiii
05-23-2013, 19:18
Замисляли ли ли сте се , че може да му е нужем психолог или психиатър ?

Supermassive____
05-23-2013, 19:24
Прочетох "Магия за смърт" и се отказах да чета.

pifiella
05-23-2013, 19:27
Аз винаги съм си вярвала на такива неща,но откакто се запознах с една жена вярвам още повече.
На външен вдин съвесем обикновена,дребна,руса,абе много симпатична жена.Ако щете ми вярвайте тая ни разказа семейната история 30 години назад,ама с подробностите.Всичко,което ни се е случвало ни каза,на карти гледаше.Теглиш си карта и цепиш нещо такова.Има си некви сили ли са,дарби ли са,не знам,но има хора,които не лъжат и познават.

asensi_85
05-23-2013, 19:35
"Или си с мен или си мъртъв" Явно баща ти си има ненормална любовница

Най-реалистичното обяснение. В случай, че бащата/майката има извънбрачна връзка това води именно до промени в настроението. Щом няма физиологичен проблем, следва психологичния. Стрес/напрежение в работата или любовница. Това е! Остави гледачките - това е шарлатанска работа.

girlwithblueeyes
05-23-2013, 22:05
Тва пък са пълни глупости .

JuStElly
05-26-2013, 23:59
Като цяло вярвам в свръхестественото, но точно на врачки и магии за смърт не вярвам. Има хора, които си имат дарби и познават, обаче 90% от врачките са по - фалшиви и от очила на RayBan от Илиенци. За мен такъв вид магия за смърт няма, поне не такава, че да ти сипват нещо в кафето и след не знам си колко месеца да подейства.. Тва е ОТРОВА, момиче, не е магия ;д Ако ще е магия, ще стане на секундата, няма да имаш време да го мислиш и няма да е от разстояние... В момента сигурно си мислите,че говоря глупости, обаче това е, което вярвам аз..
А иначе.. баща ти магия НЯМА. Не си тормози хубавата главица, ами поговорете с него и вижте какво го притеснява. Или стрес или наркотици, няма какво друго да е. Може и любовница, ама от любовница да отслабне... не ми се вярва ;д Както и да е, вие си знаете, ама това за припадането нещо не мога да го повярвам.

BrainlessROCKBABY
06-09-2013, 19:47
Магии? Гадатели? GET.REAL.

scrooper
06-11-2013, 22:31
Има надарени хора да предвиждат нещата, но те са рядкост. Виж, тъй наречените кръвопийци са доста често срещани. Помисли си дали нямате в семейството някоя манипулативна зла роднина, която да се навърта около баща ти напоследък. Както искаш гледай на нещата- черна магия или просто зъл човек, който разболява баща ти с реални действия. Може и да е някой колега. Дори и съсед, с когото си имат зъб. Каквато и да е причината, добре ще бъде да отидете ти, майка ти и баща ти на дълга почивка. Например на Хисаря. Ще помогне, повярвай :)

BlackEyedPeas
06-13-2013, 22:41
Сериозно, тези стари теми от къде все ги вадите ;дд

JuStElly
06-15-2013, 14:48
Сериозно, тези стари теми от къде все ги вадите ;дд

Нека вадят, на мен ми е интересно какво е станало с баща й ;дд