Влез

View Full Version : Малко помощ

MissNothing
05-14-2011, 09:12
??

Sh@d0w
05-14-2011, 09:27
Явно още не сте разчупили леда помежду си,щом още си гълтате езиците.Споко след още няколко излизания,като се поопознаете темите сами ще си идват.Че даже и тишината между двамата понякога ще е приятна :)

djeini
05-14-2011, 09:50
Да, ако неловкото мълчание идва само ,защото не са се опознали аз съм трамвай :D .С бившия ми сме така,това ужасно неловко мълчание е провокирано от две неща за мен - от това че имате твърде много неща които искате да кажете ,но премълчавате и от това ,че вече всичко сте си казали и в двата варианта решението е едно-общи интереси ,просто се разходи през темите които те вълнуват и там където той откликне започва диалога :) и обратното опитай се да го провокираш да говори за нещо което го разпалва ,но гледай да имаш идея за какво говори ,поне бегла ...

antifashionshit
05-14-2011, 10:23
не задълбаваш в мисли за тва и просто си запазваш положителната нагласа.

autumn666
05-14-2011, 17:12
И аз съм така понякога :D По принцип съм много общителен човек и лесно си говоря с всеки, но когато харесвам някого, в началото мълча като пън. Изпадам в параноя: притеснявам се, че ще изръся нещо не на място, че той няма да ме хареса ако кажа някоя глупост и такива неща. Общо взето ме е много срам 8-) Но след време се отпускам и всичко се променя. Като се отпускам си казвам "Ще говоря... Ако не му хареса характера ми, значи той не ме заслужава :-D"... И досега не се е случвало някой да не ме хареса заради характера ми. Така че просто бъди себе си, говори с него така, както говориш със свои приятели, споделяй му случки, емоции, мнения. Като се опознаете по-добре, ще имаш смелост да говориш с него за каквото и да било, и както каза Sh@dow темите сами ще идват. :)

bogzfaggot
05-14-2011, 18:32
С времето,като си станете по близки ще пречупите леда помежду ви.Излизайте по-често :)

MissNothing
05-14-2011, 18:42
..

Missmarch
05-15-2011, 20:03
Явно още не сте разчупили леда помежду си,щом още си гълтате езиците.Споко след още няколко излизания,като се поопознаете темите сами ще си идват.Че даже и тишината между двамата понякога ще е приятна :)

Нямаш никога грешно мнение ! :-o Напълно го подкрепям, трябва да се поопознаете, ето за това има ии скайп ... :D :) Успеххх ..!

Angeleyes
05-15-2011, 20:06
Подхвани темата "Мазохизъм" може би ще има какво да си кажете. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MissNothing
05-16-2011, 17:42
Мерси. Ще видим като излезем пак какво ще стане. :)

funkey
05-16-2011, 20:56
O боже излизате заедно и той не знае че го харесваш ( при положение че пак ще излизате бъди сигурна че и той те харесва до някаква степен съмнявам се да излиза с момиче което едва познава само за да станат приятели)? не че искам да те обидя ама или си 6-7 клас или си с много грешно впечатление.Гледайте да ходите места в които примерно да отвадате вниманието си на тях и да не се замисляте какво точно да си говорите като например кино или някакво такова но сега ще кажите ми то не може всеки ден на кино еми ще измислите нещо друго питаш го какво му се прави на другия ден и гледаш ти повече да му говориш ,ясно ми е че е срамежлив малко и ако ти почнеш малко по приятелски да му говориш и ще видиш как и той ще се отпусне и нещата ще потръгнат знам го от личен опит ;) :D

chronic
05-16-2011, 21:02
С целувки бре мадам,запуши му устата.

MissNothing
05-16-2011, 21:12
???

bitchwolf
05-16-2011, 21:13
харесва ми идейката с целувките ^^