View Full Version : Съвместими ли са ???
Sevastian
05-14-2011, 16:59
Съвместими ли са презервативи Спортекс (Light) и лубрикант на Дюрекс (Синия - обикновен) ????
Що да не са?!
Тва да не са компютърни части егати :lol: Иначе бих те посъветвал да не използваш спортекс ;)
Sevastian
05-14-2011, 17:02
защо пък не спортекс ???
Аз съм късал и познавам куп хора които са късали спортекс, дори sure са по - здрави!
Sevastian
05-14-2011, 17:40
Надявам се някои ако е правил така да сподели
Абе пич! Всякакви лубриканти стават, те са вече почти всички на водна основа, практически от лубрикант до лубрикант няма разлика! :-o
KumchoValcho
05-14-2011, 22:52
Не, че протече химическа реакция и ще експлодира
Biskfitka
05-14-2011, 23:25
Аз съм ползвала толкова много спортекс :Д и даже съм си играла с тях и не са се късали о.О
Иначе да,СЪВМЕСТИМИ СА :razz:
Extremescream
05-14-2011, 23:42
Аз съм късал и познавам куп хора които са късали спортекс, дори sure са по - здрави!
При мен пък само Дюрекс са се късали, от Спортекс съм много доволна.
experiment_m
05-14-2011, 23:52
Съвместими са. А колкото до кондомите - всички се късат. Най-кретеноустойчиви по мое впечатление са "войнишка радост". За сметка на това пък марковите позволяват по-добро усещане.
Абеее "спортекс"-мортекс. Купувайте от 20 ст. те тея спортекси и дюрекси са по 70-80 ст. парчето щото са по-тънки (за да може да усещаш по-добре) съответно е логично .... пък и практиката показва, че се късат по-често. Ако се тревожите, че ще се скъса - вземайте обикновени, дебели са като торбички :D